Jansen

Het was een lastige situatie omdat de tegenpartij ontkende maar uiteindelijk is voor mij goed afgelopen en is de schade door de tegenpartij betaald

Mijn schadeclaim is heel snel en effectief afgehandeld. Heel erg fijn!

Zeer accuraat en netjes behandeld. Elk heeft zijn specialisme, en dat is goed te merken.
Kortom een zeer, zeer tevreden klant.

Cevering

Bijzonder verrast als uitvaartverzorger voor de snelle afhandeling van de uitkering van de uitvaartpolis van een van onze opdrachtgevers. Hier kunnen andere verzekeringsmaatschappijen nog veel van... Bijzonder verrast als uitvaartverzorger voor de snelle afhandeling van de uitkering van de uitvaartpolis van een van onze opdrachtgevers. Hier kunnen andere verzekeringsmaatschappijen nog veel van leren, met vriendelijke groet uitvaartverzorging De Vaart.

De rechtsbijstandverzekering van Klaverblad handelde snel en effectief na een aanrijding waarbij de tegenpartij onterecht schuld ontkende. Binnen drie weken is de schade geclaimd en uitgekeerd,... De rechtsbijstandverzekering van Klaverblad handelde snel en effectief na een aanrijding waarbij de tegenpartij onterecht schuld ontkende. Binnen drie weken is de schade geclaimd en uitgekeerd, chapeau!

van der Es

Ja, via mijn financieel mannetje gaat alles prima. ok de schade die ik een aantal jaren gleden had is alles prima geregeld.

Snelle afhandeling, waarbij mijn belang prima in het oog is gehouden.

Bouman

Heel tevreden over de afhandeling van de schade.

Rosens

Prettige persoonlijke benadering. Heb nu 2 keer gebruik moeten maken van de diensten en ben vol lof in beide gevallen. Ga vooral zo door.

Jagers

Vanaf het eerste contact heel erg goed en deskundig geholpen.