Eerlijk zijn naar de verzekeringsmaatschappij loont niet Je belt over een fototoestel die je normaal gesproken buiten gebruikt, en tevens inboedel is. Mijn man loop buiten te fotograferen en...Eerlijk zijn naar de verzekeringsmaatschappij loont niet Je belt over een fototoestel die je normaal gesproken buiten gebruikt, en tevens inboedel is. Mijn man loop buiten te fotograferen en valt vervolgens waardoor zijn toestel onherstelbaar beschadigd. Dan wordt er gewoonweg gezegd dit valt niet onder de inboedel. Hoe oneerlijk zijn jullie. Ik vind jullie een dikke onvoldoende. Kortom je moet gewoon liegen om iets vergoed te krijgen. Wat vreselijk hypocriet m.v.g. Joan
Jacobs
De goede afhandeling autoschade
Krempel
Goed behandeld Interesse in mijn persoonlijke gezondheid En juiste adviezen gegeven
Zwolle
Alles wat jullie zeggen, zowel op de site maar ook in commercials, maken jullie waar. Het proces loopt snel, duidelijk en ik krijg keurig en op tijd de documenten. Ik heb ook nog een vraag gesteld...Alles wat jullie zeggen, zowel op de site maar ook in commercials, maken jullie waar. Het proces loopt snel, duidelijk en ik krijg keurig en op tijd de documenten. Ik heb ook nog een vraag gesteld en die wordt keurig netjes en duidelijk beantwoord. Ik vind het echt super
bosker
Een aantal keer zijn we terecht gekomen in een situatie waarbij we rechtsbijstand nodig waren. De communicatie met klaverblad loopt erg prettig en persoonlijk, we hadden in alle gevallen 1...Een aantal keer zijn we terecht gekomen in een situatie waarbij we rechtsbijstand nodig waren. De communicatie met klaverblad loopt erg prettig en persoonlijk, we hadden in alle gevallen 1 contactpersoon. Dat zorgt voor een duidelijke prettige samenwerking. Communicatie verliep via de telefoon en mede via de mail. De afhandeling is zo vlot als de situatie toelaat.
Piet Ketelaars
Een klein misverstand over de datum van omzetting van all-risk naar "tegen derde" heb ik € 13.98 te veel overgemaakt maar is door u direct teruggestort waarvoor mijn hartelijke dank...Een klein misverstand over de datum van omzetting van all-risk naar "tegen derde" heb ik € 13.98 te veel overgemaakt maar is door u direct teruggestort waarvoor mijn hartelijke dank vriendelijke groeten van Piet Ketelaars
Bijker
Uitstekende service en zeer goed begeleid
Otten
We kregen onlangs een brief dat het klaverblad vond dat wij te vaak een zaak aangemeld had en daarom zou het eigen risico verhoogd moeten worden. (ik vind dat men dit aan de voorkant al moet melden...We kregen onlangs een brief dat het klaverblad vond dat wij te vaak een zaak aangemeld had en daarom zou het eigen risico verhoogd moeten worden. (ik vind dat men dit aan de voorkant al moet melden hoevaak een cleam neergelegd kan worden) niet na die tijd.
Mijn zoon heeft een bromfietsverzekering bij jullie, vorig jaar betaalde hij 118,58, dit jaar 145,20, ik vind dit wel een hele heftige prijs stijging, ondanks een jaar schadevrij gereden te hebben,...Mijn zoon heeft een bromfietsverzekering bij jullie, vorig jaar betaalde hij 118,58, dit jaar 145,20, ik vind dit wel een hele heftige prijs stijging, ondanks een jaar schadevrij gereden te hebben, echt niet normaal hoor, schandalig!
Had eerst mijn twijfels omdat ze 1 keer het niet goed hebben afgehandel naar dat een jongen tegen mijn was aan gereden daarna kreeg ik een ongeluk kreeg geen voorrang dit hebben ze wel goed...Had eerst mijn twijfels omdat ze 1 keer het niet goed hebben afgehandel naar dat een jongen tegen mijn was aan gereden daarna kreeg ik een ongeluk kreeg geen voorrang dit hebben ze wel goed behandelt top contact persoon 2 keer wou u bedanken