9.4 /10

checkbox98% beveelt Huid & Laser kliniek Delft aan!

SterSterSterSterLege ster

Heel professioneel en heel vriendelijk contact met Bo.

Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?
Ik liet ook mijn bikinilijn doen, dus zonder onderbroek. Het papier waarop ik lag werd na de behandeling niet ververst, dat vind ik niet heel hygienisch
Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?
Coagulatie en haarverwijderen met laser

anonymous

Fijne mensen, prettige en rustige omgeving. Dr. Juliet is heel rustig en legt alles goed uit. Ze geeft ook van de mogelijke behandelingen de voor- en nadelen aan en wat je erna wel/niet.moet doen. Ook is duidelijk wat de kosten zijn. Bij de intake heeft ze ook mijn gezixht bekeken en aangegeven wat de mogelijkheden zijn. De behandelingen zelf (botox en de keer erna fillers) waren prima te.doen. Dr. Juloet geeft ook bij elke handeling aan wat ze gaat doen. Hele prettige ervaring kortom.

1e keer botox in voorhoofdsrimpel. 2e keer fillers hyaluron bij marionettenlijn en jukbeenderen
Niets, helemaal prima

Paula

SterSterSterSterLege ster

Fijne, mooie en rustige kliniek. De kliniek is persoonlijk en professioneel.

Niks

Nvt

Heel goed

Prima zoals het gaat

anonymous

snel en zonder wachttijden. afspraken worden nagekomen!

haar laseren
muziekje in de wachtkamer

Super fijne praktijk!

Wellicht wat meer beschikbaarheid bij Juliette (of ik moet gewoon verder vooruit plannen :))
Microneedling, hydra facial & botox

N. Cardakli

Fijne kliniek. Ben geholpen door Juliette. Zo’n lieve, kundige arts. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Denkt met je mee. Ben ontzettend tevreden.

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Wat worden wij vrolijk van deze feedback! Super fijn om te horen dankjewel.

Geantwoord op

anonymous

Prettig, begripvol, vakkundig, vriendelijk, effectief, laagdrempelig maar wel professioneel!

Peelings

anonymous

Echt top! Goed geholpen, duidelijke uitleg en hele fijne mensen.

Een pakketaanbieding met korting voor terugkerende klanten
Elektrische epilatie

Lindsay

Bezoek vanwege herhalings behandeling. Zoals altijd prettig ontvangen door de vriendelijke dames. Behandelaar (Dena) was ook erg prettig en gaf uitleg waar nodig. Al met al een hele goede ervaring en behandeling. Maar dit is nooit anders geweest bij voorgaande behandelingen en behandelaren.

Ga zo door :)
Laser ontharing

Nanette

Fijne professionele kliniek

Fijne ontvangst bij balie. Goede behandeling met goede informatie voorziening

Bij verandering afspraak ( zeker bij verandering huidtherapeut) altijd bellen of sms en niet via mail.
Huidverbetering: Microneedling

Linda van den Berg

Bij het intake gesprek direct een klink met Dena. De dame die mij heeft en nogmaals gaat behandelen. Goede uitleg over het behandelplan, de producuten. Bij binnenkomst voel je je welkom

Ga gewoon voor het intake gesprek, dan wordt alles snel duidelijk.
Een laserbehandeling en een peeling.

Elma Veenstra

Heel goed 👍🏻

Be lifted Plasma Pen

Erik

Goede service

Ga zo door met de goede service
Enkele plekjes weg laten halen.

Huid & Laser kliniek Delft verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huid & Laser kliniek Delft heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2021

Huid & Laser kliniek Delft

Weer lekker in je vel. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Met huidklachten hoef je niet rond te blijven lopen, want na een laserbehandeling of cosmetische ingreep ben je er vaak helemaal van af. Verken hier de mogelijkheden en vraag een vrijblijvend consult aan.

Estland 1

2613 JX Delft

SterSterSterSterLege ster

Heel professioneel en heel vriendelijk contact met Bo.

Coagulatie en haarverwijderen met laser

Niets, helemaal prima

Paula

SterSterSterSterLege ster

Fijne, mooie en rustige kliniek. De kliniek is persoonlijk en professioneel.

Niks

Nvt

Heel goed

Prima zoals het gaat

anonymous

snel en zonder wachttijden. afspraken worden nagekomen!

haar laseren
muziekje in de wachtkamer

Super fijne praktijk!

Microneedling, hydra facial & botox

N. Cardakli

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Wat worden wij vrolijk van deze feedback! Super fijn om te horen dankjewel.

Geantwoord op

Peelings

anonymous

Echt top! Goed geholpen, duidelijke uitleg en hele fijne mensen.

Een pakketaanbieding met korting voor terugkerende klanten

Fijne professionele kliniek

Fijne ontvangst bij balie. Goede behandeling met goede informatie voorziening

Huidverbetering: Microneedling

Linda van den Berg

Ga gewoon voor het intake gesprek, dan wordt alles snel duidelijk.
Een laserbehandeling en een peeling.

Elma Veenstra

Heel goed 👍🏻

Be lifted Plasma Pen

Erik

Goede service

Ga zo door met de goede service
Enkele plekjes weg laten halen.

Huid & Laser kliniek Delft heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10