9.4 /10

checkbox98% beveelt Huid & Laser kliniek Delft aan!

SterSterSterSterLege ster

Ik was op mn gemak tijdens de behandeling. Alles is goed en duidelijkuitgelegd.

Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?
Elekrisch gezichts ontharen.
Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?

Fijne kliniek.

Laserbehandeling.
Ik heb geen tips of advies.

anonymous

Always a good experience. Friendly staff, and the waiting room gives a sense of calm and ease.

Micro needle, hydro facial, laser hair removal.
I would rearrange your offerings on the website based on customer needs rather than treatment name. As a customer, I have a problem, I don’t know what treatment “could” solve my problem. In this way I think you could trigger more customer engagement via the website.

Heel goed, professioneel, kundig

Niets, goede heldere uitleg, helemaal goed

Rita Buis

Een toegankelijke kliniek Warme eerste kennismaking Goede voorlichting en begeleiding. Behandeling was ook prima

Zou het niet weten.
Coagulatie Pigment laseren

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor deze mooie woorden Rita, heel fijn dat je deze wil delen!

C Janssen

Botox, filler

Caroline Baaren-Steijger

Uitstekend!

Laser en photo peeling

Tessie

Ik ben ontzettend enthousiast! Via Google gevonden en heel blij met huidtherapeut Bo. Mijn moeder en ik zullen zeker vaker langskomen.

Milde peeling + laser

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Fijn om te horen Tessie. We zullen het doorgeven aan Bo! Bedankt voor het delen.

SterSterSterLege sterLege ster

Vriendelijk geholpen om afspraak te maken. Toen ik voor de behandeling op het afgesproken tijdstip kwam en mij meldde bij de balie, werd ik bijna een half uur later pas geroepen door de behandelaar. Ik werd goed geïnformeerd door behandelaar over de behandeling. Na afloop heb ik echter 20 min bij de balie staan wachten op een medewerker waarbij ik kon afrekenen. En zat namelijk niemand. Aangezien er ook iemand in de wachtruimte zat besloot ik eerst een poosje te wachten. Toen er na 20 min. nog steeds niemand was ben ik naar een willekeurige deur van een behandelkamer gelopen waarachter ik stemmen hoorde. Eén vd medewerkers daar liep mee naar de balie. Aangezien zij niet degene was die dat normaal gesproken afhandelde werd er ook geen vervolgafspraak gemaakt.

Coagulatie
Behandeling en info: prima Afhandeling en communicatie balie heeft verbetering nodig. Balie moet gewoon altijd bemand zijn als er nog cliënten zijn in de wacht- of behandelkamer. Mijn aanbeveling hieronder is dan ook alleen gericht op de behandeling.

Zoals altijd, proffesioneel

Laser and Peeling
eerst overleggen voor de laser een tandje zwaarder wordt gezet

SterSterSterSterLege ster

Heel professioneel en heel vriendelijk contact met Bo.

Ik liet ook mijn bikinilijn doen, dus zonder onderbroek. Het papier waarop ik lag werd na de behandeling niet ververst, dat vind ik niet heel hygienisch
Coagulatie en haarverwijderen met laser

anonymous

Fijne mensen, prettige en rustige omgeving. Dr. Juliet is heel rustig en legt alles goed uit. Ze geeft ook van de mogelijke behandelingen de voor- en nadelen aan en wat je erna wel/niet.moet doen. Ook is duidelijk wat de kosten zijn. Bij de intake heeft ze ook mijn gezixht bekeken en aangegeven wat de mogelijkheden zijn. De behandelingen zelf (botox en de keer erna fillers) waren prima te.doen. Dr. Juloet geeft ook bij elke handeling aan wat ze gaat doen. Hele prettige ervaring kortom.

1e keer botox in voorhoofdsrimpel. 2e keer fillers hyaluron bij marionettenlijn en jukbeenderen
Niets, helemaal prima

Paula

SterSterSterSterLege ster

Fijne, mooie en rustige kliniek. De kliniek is persoonlijk en professioneel.

Niks
TCA peeling

Nvt

Heel goed

Prima zoals het gaat

anonymous

snel en zonder wachttijden. afspraken worden nagekomen!

haar laseren
muziekje in de wachtkamer

Huid & Laser kliniek Delft verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huid & Laser kliniek Delft heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2021

Huid & Laser kliniek Delft

Weer lekker in je vel. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Met huidklachten hoef je niet rond te blijven lopen, want na een laserbehandeling of cosmetische ingreep ben je er vaak helemaal van af. Verken hier de mogelijkheden en vraag een vrijblijvend consult aan.

Estland 1

2613 JX Delft

SterSterSterSterLege ster

Ik was op mn gemak tijdens de behandeling. Alles is goed en duidelijkuitgelegd.

Elekrisch gezichts ontharen.

Fijne kliniek.

Laserbehandeling.
Ik heb geen tips of advies.

anonymous

Micro needle, hydro facial, laser hair removal.

Heel goed, professioneel, kundig

Niets, goede heldere uitleg, helemaal goed

Rita Buis

Zou het niet weten.
Coagulatie Pigment laseren

Antwoord Huid & Laser kliniek Delft

Bedankt voor deze mooie woorden Rita, heel fijn dat je deze wil delen!

C Janssen

Zoals altijd, proffesioneel

Laser and Peeling
eerst overleggen voor de laser een tandje zwaarder wordt gezet

SterSterSterSterLege ster

Heel professioneel en heel vriendelijk contact met Bo.

Coagulatie en haarverwijderen met laser

Niets, helemaal prima

Paula

SterSterSterSterLege ster

Fijne, mooie en rustige kliniek. De kliniek is persoonlijk en professioneel.

Niks
TCA peeling

Nvt

Heel goed

Prima zoals het gaat

anonymous

snel en zonder wachttijden. afspraken worden nagekomen!

haar laseren
muziekje in de wachtkamer