anonymous
Vriendelijk geholpen om afspraak te maken. Toen ik voor de behandeling op het afgesproken tijdstip kwam en mij meldde bij de balie, werd ik bijna een half uur later pas geroepen door de behandelaar. Ik werd goed geïnformeerd door behandelaar over de behandeling. Na afloop heb ik echter 20 min bij de balie staan wachten op een medewerker waarbij ik kon afrekenen. En zat namelijk niemand. Aangezien er ook iemand in de wachtruimte zat besloot ik eerst een poosje te wachten. Toen er na 20 min. nog steeds niemand was ben ik naar een willekeurige deur van een behandelkamer gelopen waarachter ik stemmen hoorde. Eén vd medewerkers daar liep mee naar de balie. Aangezien zij niet degene was die dat normaal gesproken afhandelde werd er ook geen vervolgafspraak gemaakt.
- Welke tips of adviezen zou je ons geven? | What tips or advice would you give us?
- Behandeling en info: prima Afhandeling en communicatie balie heeft verbetering nodig. Balie moet gewoon altijd bemand zijn als er nog cliënten zijn in de wacht- of behandelkamer. Mijn aanbeveling hieronder is dan ook alleen gericht op de behandeling.
- Welke behandeling/consult heb je ondergaan? | What treatment/consult did you undergo?
- Coagulatie