Fijn
Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?
korte lijnen in contact en mooi werk geleverd
Reactie Huis Communicatie:
Bedankt voor je positieve beoordeling en de prettige samenwerking.
korte lijnen in contact en mooi werk geleverd
Bedankt voor je positieve beoordeling en de prettige samenwerking.
Angela Oud
Wel aanbevelen, gewoon goed!
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Mooi dat de training Kort en bondig schrijven zo goed is bevallen.
Martijn van Lith
Begrip voor wat mogelijk is op een school, zorgvuldig en kwalitatief goed.
Bedankt voor de mooie review en fijne samenwerking aan jullie schoolgids 2024-2025 Gon!
Goed werk, meedenkend.
Bedankt voor de mooie beoordeling Rene. Het was fijn samenwerken aan jullie schoolgids 2024-2025.
Marjoleine van der Spek
Nabije vakmensen die kunnen schrijven en communiceren
Dankjewel voor je aanbeveling, Walter. We blijven ook in de toekomst graag nabij!
Martijn van Lith
Huis Communicatie denkt goed met ons mee en heeft een proactieve aanpak.
Dag Mirjam, constructief samenwerken komt van twee kanten, ook dank voor jouw aandeel hierin!
Janneke Dijke
Klantgericht, meedenkend, houdend de vaart in het proces, leveren op voor de gestelde einddatum.
Bedankt voor de mooie beoordeling Johan. Het was fijn samenwerken aan jullie schoolgids 2024-2025.
Betrouwbaarheid, professionaliteit
Dank Harriët, voor de prettige samenwerking rond het jaarverslag van de Almeerse Scholengroep en communicatie over Passend Onderwijs. Samen kunnen we veel voor het onderwijs betekenen....
Duidelijke afspraken, professionele medewerkers, breed aanbod, veel ervaring in het werkveld en goed bereikbaar.
Bedankt voor de mooie review en de fijne samenwerking, Kim! Ik kijk uit naar de volgende stappen die we met elkaar gaan zetten.
Talitha Huis
Direct was er herkenning en begrip voor het geen wat wij nastreefden binnen een erg korte deadline
Bedankt voor de prettige samenwerking. Ik hoop dat jullie tijdens de ‘Week van Openbare scholen’ veel bezoekers ontvangen.
Groeten