WS Happel - Thorbecke Talentschool Rotterdam

Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?

Wel aanbevelen, gewoon goed!

Reactie Huis Communicatie:

Dankjewel voor je mooie beoordeling! Mooi dat de training Kort en bondig schrijven zo goed is bevallen.
Hartelijke groet,
Martijn van Lith

Gon Kiesewetter Oostvaarders College

Prima communicatiepartner die de onderwijswereld begrijpt.

Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?

Begrip voor wat mogelijk is op een school, zorgvuldig en kwalitatief goed.

Reactie Huis Communicatie:

Bedankt voor de mooie review en fijne samenwerking aan jullie schoolgids 2024-2025 Gon!
Hartelijke groet,

CBS Waalse Louise de Coligny + SCOH

Goed.

Goed werk, meedenkend.

Reactie Huis Communicatie:

Bedankt voor de mooie beoordeling Rene. Het was fijn samenwerken aan jullie schoolgids 2024-2025.

Walter Wassenaar, Prohles

Goed, vriendelijke communicatieprofessionals die zich graag voor me inzetten

Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?

Nabije vakmensen die kunnen schrijven en communiceren

Reactie Huis Communicatie:

Dankjewel voor je aanbeveling, Walter. We blijven ook in de toekomst graag nabij!
Martijn van Lith

Mirjam van ASG

De samenwerking met Huis Communicatie verloopt constructief en men reageert snel.

Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?

Huis Communicatie denkt goed met ons mee en heeft een proactieve aanpak.

Reactie Huis Communicatie:

Dag Mirjam, constructief samenwerken komt van twee kanten, ook dank voor jouw aandeel hierin!
Janneke Dijke

School met de Bijbel in Nieuw-Beijerland

Een fris bedrijf, met veel talent aan boord!

Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?

Klantgericht, meedenkend, houdend de vaart in het proces, leveren op voor de gestelde einddatum.

Reactie Huis Communicatie:

Bedankt voor de mooie beoordeling Johan. Het was fijn samenwerken aan jullie schoolgids 2024-2025.

Harriët Smit, Zunderdorp B&M

De samenwerking is prettig, betrouwbaar en de producten zijn van goede kwaliteit.

Betrouwbaarheid, professionaliteit

Reactie Huis Communicatie:

Dank Harriët, voor de prettige samenwerking rond het jaarverslag van de Almeerse Scholengroep en communicatie over Passend Onderwijs. Samen kunnen we veel voor het onderwijs betekenen.... Dank Harriët, voor de prettige samenwerking rond het jaarverslag van de Almeerse Scholengroep en communicatie over Passend Onderwijs. Samen kunnen we veel voor het onderwijs betekenen.
Hartelijke groeten,
Janneke Dijke

Kim Vlaardingerbroek, Kindcentrum Het Palet

Prettige en heldere samenwerking, waarin goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant.

Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?

Duidelijke afspraken, professionele medewerkers, breed aanbod, veel ervaring in het werkveld en goed bereikbaar.

Reactie Huis Communicatie:

Bedankt voor de mooie review en de fijne samenwerking, Kim! Ik kijk uit naar de volgende stappen die we met elkaar gaan zetten.
Talitha Huis

Abe Ekhart + St.OBODB

Snel en flexibel

Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?

Direct was er herkenning en begrip voor het geen wat wij nastreefden binnen een erg korte deadline

Reactie Huis Communicatie:

Bedankt voor de prettige samenwerking. Ik hoop dat jullie tijdens de ‘Week van Openbare scholen’ veel bezoekers ontvangen.
Groeten
Angela Oud

Simone van der Hoorn, De Groeiling

Samenwerking met Huis Communicatie verliep prettig. Deskundig advies en feedback werd snel verwerkt.

Waarom zou je Huis Communicatie wel/niet aanbevelen?

Huis Communicatie weet goed door te vertalen waar de klant behoefte aan heeft. De medewerkers zijn erg deskundig. Feedback op conceptversies wordt op de juiste manier opgepakt en snel verwerkt.

Reactie Huis Communicatie:

Bedankt voor je mooie beoordeling, Simone! We hebben met heel veel plezier gewerkt aan de vormgeving van het koersplan en de vertaling van de strategische koers naar een praatplaat. Samen hebben we... Bedankt voor je mooie beoordeling, Simone! We hebben met heel veel plezier gewerkt aan de vormgeving van het koersplan en de vertaling van de strategische koers naar een praatplaat. Samen hebben we een mooie stijl gevonden, passend bij De Groeiling.
Tessa Verdegaal