Aukje Bosscher
- Sterke punten
- begeleiding van de oprichter
100% beveelt Haarlemse Huiswerkschool aan!
Goed, veel aandacht en goed afgestemd op onze behoefte
Kwalitatieve begeleiding. Goede communicatie; leren leren op een leuke manier.
very good great relationship with the teachers
Wel prima
ze helpen je goed met plannen. Ze overhoren je en dat is er fijn
Wij zijn zeer positief over de begeleiding van onze zoon. Met engelen geduld en een positieve manier van benaderen heeft hij veel geleerd over het leren leren.
Ik vond het heel fijn om mijn examenjaar te halen en daardoor is het voor mij een stuk makkelijker jaar geweest.
Het was best chil om je huiswerk daar te kunnen maken en het gaf je ook minder stres
Fijne aansluiting met mijn dochter van 13 die het absoluut niet zag zitten bij iemand thuis les te krijgen. Een betrouwbare plek om heen te gaan zag zij als basisvoorwaarden voor de bijlessen. Tijdens de Corona crisis heeft ze online les gekregen en dat ging ook prima. Jammer dat de scholen nu dicht zijn en we de resultaten van de bijlessen nog niet in cijfers kunnen uitdrukken. Maar mijn dochter heeft er in ieder geval wel alle vertrouwen in en vindt Engels nu leuk in plaats van een vak waar ze altijd tegenop zag.
ze hebben me goed geholpen met het leren plannen en het leren plannen.
Goede begeleiding. Als er iets minder loopt met onze dochter en je geeft dat aan dan wordt dat meteen serieus opgepakt.
Wij zijn erg tevreden over Huiswerkbegeleding Haarlem. Ons kind heeft daar goed leren plannen. De medewerkers zijn betrokken en behulpzaam! Dank!
Twee van onze kinderen hebben bijles gehad van Huiswerkbegeleiding Haarlem.
Haarlemse Huiswerkschool verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haarlemse Huiswerkschool heeft de volgende resultaten bereikt:
Haarlemse Huiswerkschool
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem
Goed, veel aandacht en goed afgestemd op onze behoefte
Kwalitatieve begeleiding. Goede communicatie; leren leren op een leuke manier.
very good great relationship with the teachers
Wel prima
ze helpen je goed met plannen. Ze overhoren je en dat is er fijn
ze hebben me goed geholpen met het leren plannen en het leren plannen.
Haarlemse Huiswerkschool heeft de volgende resultaten bereikt:
Haarlemse Huiswerkschool