Positieve ervaring !!! De huursom meer dan waard. Huurdouche was op zolder aan te sluiten op het aanwezige leidingwerk, daardoor tijdens de verbouw de beschikking oven een douche :-)
Marloes de Reede
Heel erg tevreden! Super oplossing als je je badkamer gaat verbouwen en niet duur!
R. Laufkotter
Nette service, het was de perfecte oplossing voor ons in verband verbouwing van de badkamer.
Zeer positief. Ideaal tijdens een badkamer verbouwing; het biedt je de mogelijkheid om na een dag klussen te genieten van een warme douche.
Sandra Muller
Heerlijk kunnen douchen tijdens het verbouwen van onze badkamer. Douche was schoon en het was geen probleem om hem onder een overkapping buiten te laten plaatsen .
Kallan
Wij vinden de douche erg handig en fijn tijdens de verbouwing van onze badkamer. Goede ervaring!
Marcel
Aardige kerel Paul denkt mee en is erg felxibel! Top service en komt gemaake afspraken na.
Prima! netjes, op tijd en niet duur!
Een prachtige oplossing, alles werkte prima. Installatie + halen/brengen vlekkeloos. Kosten voorspelbaar en redelijk.