Aydin

Don Sprengeman

SterSterSterSterLege ster

Alles duidelijk weergegeven!

Julia

Goede opties tot meldingen van nieuwe woningen via de mail. Helaas weinig aanbod maar dat ligt niet aan Huurstunt. Prettige organisatie

Diana Seggelinck

Het werkt uitstekend! Je krijgt gelijk de nieuwste updates mee en vindt het fijner werken dan de meeste sites. Het is overzichtelijk, duidelijk en goed te bereiken wat betreft eigenaren en informatie. Zo houdt het je op de hoogte met alle verhuurders. Het enige puntje waardoor het een half sterretje minder krijgt is dat het niet de meest goedkoopste site is. Natuurlijk zijn alle anderen ook duur, maar toch betaal je wel wat. Natuurlijk haal je er wel goede resultaten uit!

Mijke

Vlotte afhandeling

Gèrard

Duidelijk en veel aanbod 👍

Juuso Ivaska

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

It's nothing but a scam!!!!Do not pay to this company!!! You will only loose your money!!!!!

Antwoord Huurstunt

Thank you for your feedback. We are sorry that you feel this way. Huurstunt is a rental platform that brings together offers from various landlords and brokers, so that users get a broad overview of available properties. We strive to be transparent about our service and the associated costs. If there is a misunderstanding or if you think something has gone wrong with your subscription, we are happy to look into it for you. Please contact our customer service via support@huurstunt.nl or call us on +31 85 130 5331. We are happy to help you solve any problems.

Geantwoord op

Britt Bohnen

SterSterSterHalve sterLege ster

Het is handig in gebruik, duidelijk en overzichtelijk.

Spruit

Overzichtelijk

Omar

Very amazing ...through this website I found a lot of rooms and it easy to get Ur desirable room

Gwen Beekman

Prima aanbod, duidelijke omschrijving

Jan

Veel aanbod, reageren gaat makkelijk.

Rik Martens

Het was goed overzichtelijk en duidelijk wat het woningaanbod was en waar ik me kon aanmelden voor een bezichtiging.

Yve

Veel aanbod en prettige website. Aanrader!

Huurstunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2021

Huurstunt

🥇 Huurstunt is het toonaangevende huurwoningplatform van Nederland waar verhuurders en woningzoekenden elkaar moeiteloos kunnen vinden. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande marktkennis, bieden wij precies wat jij nodig hebt voor een snelle en soepele woningzoektocht. Dankzij onze GRATIS woning e-mails ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Daarnaast voeren we strenge controles uit om ervoor te zorgen dat het getoonde aanbod altijd up-to-date en correct is. Nieuw bij Huurstunt: maak gebruik van onze geavanceerde AI-technologie en unieke zoekservice, die meer dan 300 websites doorzoekt om de perfecte huurwoning voor jou te vinden. Via Huurstunt is je nieuwe huurwoning zo gevonden!

Koldingweg 7c

Antwoord Huurstunt

Geantwoord op

Britt Bohnen

SterSterSterHalve sterLege ster

Het is handig in gebruik, duidelijk en overzichtelijk.

Spruit

Overzichtelijk

Omar

Gwen Beekman

Prima aanbod, duidelijke omschrijving

Jan

Veel aanbod, reageren gaat makkelijk.

Rik Martens

Yve

Veel aanbod en prettige website. Aanrader!

Huurstunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10