Advies makelaar
Presentatie
8.2/10

Heel goed.

Heel goed.

Snelle dienstverlening voor eenvoudige wensen

Ik heb al een tijd geleden een voordeelpakket bij Huysshop aangevraagd. En ondertussen 2 keer een Open Huis gehouden.

De diensten worden intzettend snel geleverd. Zelfs in het weekend...

De diensten worden intzettend snel geleverd. Zelfs in het weekend wordt er doorgewerkt.

Antwoord per e-mail wordt erg snel gegeven.

Bezichtigingsaanvragen worden automatisch heel snel zowel per sms als per e-mail doorgegeven.

Bereikbaarheid per telefoon kan stukken beter. Nu moet je vaak een voicemail inspreken. En moet je maar afwachten wanneer je teruggebeld wordt. Dit is niet aantrekkelijk voor potentiele kopers. Als... Bereikbaarheid per telefoon kan stukken beter. Nu moet je vaak een voicemail inspreken. En moet je maar afwachten wanneer je teruggebeld wordt. Dit is niet aantrekkelijk voor potentiele kopers. Als er teruggebeld wordt door huysshop, en je bent zelf niet aanwezig zou het fijner als er een boodschap ingeproken wordt.

Er wordt niet altijd even precies gewerkt. Soms worden zaken vergeten. Deze worden wel aangepast als de klant er op wijst. Maar het zou fijn zijn als de controle intern wat beter is, zodat het in een keer goed gaat.

Het is mij opgevallen dat alles voor plaatsing op funda via een bepaald format van de Huysshop moet lopen. Daarvan afwijken is helaas niet mogelijk. Het zou fijn zijn als dit evt. tegen extra betaling wel zou kunnen.

Het zou fijn zijn als er een terugkoppeling naar de klant als dat de dienst geleverd is. Bijv. als teksten op funda geplaatst zijn of gewijzigd zijn.

Goedkoopste aanbieder om eigen woning op Funda te plaatsen.

Prijs van producten is goedkoper dan overige aanbieders.

In lijst om woning aan te bieden zitten dubbele vragen.

Nog niet zoveel ervaring pas 1 keer een bezichtiging

Nog niet zoveel ervaring pas 1 keer een bezichtiging

Mirjam van Laar

Mijn ervarigen zijn prima. Als je contact zoekt word je snel teruggebeld of gemaild.

Wij hebben onlangs een bestelling via de site gedaan. Dit is op funda ook aangepast maar we hebben geen poster of iets ontvangen

sander

Prima dienst,

Online, prijs

Feedback en prijs vervolgdiensten

Ik via hen mijn huis op funda te koop gezet

Ik via hen mijn huis op funda te koop gezet

Peerdeman

Overzichtelijk, supersnel en vriendelijk.

Zeer snelle responstijd, geweldig,

Het zou handig zijn om voorafgaand aan de invulling van het opnameformulier een checklist te hebben met alle informatie die je moet vergaren om het formulier in te kunnen vullen.
Ik heb zelf...
Ik heb zelf een paal moeten knutselen om het ’te koop’ bord in de tuin te kunnen zetten; wellicht een keuze-optie van maken?

J. Jansen

Ervaring was goed, professioneel en snel.

Snelle communicatie is zeker in deze tijd van groots belang en de Huysshop heeft dit goed geregeld.

Thewissen

Verkoop van ons huis

Snelle reactie en heel klantvriendelijk