Advies makelaar
Website
Presentatie
8.2/10

T. Hartog

Tot op heden tevreden. Duidelijke uitleg en vlotte service.

Snelle reacties op vragen.

Ons huis staat pas een week te koop dus wij hebben nog weinig ervaringen met De Huysshop.

Waar voor je geld

- Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
- Logische opbouw
- Geen overbodige info

Kan ik zo niet bedenken

van Dobbenburgh

Snel en servicegericht

Jullie reageren snel en voeren wijzigingen netjes door, ook na afnemen van product, dat is erg fijn en zorgt er ook voor dat je iemand gaat aanbevelen.

De invulformulieren (met name de PDF’s) zouden nog wat gebruiksvriendelijker kunnen (bv een goed webformulier)...

P.Snippe

Tot op heden prima!

Tot op heden prima!

Joep Elbersen

Eerste ervaringen zijn: professioneel, klantvriendelijk en flexibel

Het informatiepakket is uitgebreid en goed te gebruiken

Beantwoording van vragen per mail duurde vrij lang. Dit kan overigens door de vakantieperiode komen, maar daar zou je geen last van moeten hebben.

Lieke Kaanders

Snel, redelijk makkelijk maar je moet zelf wel goed bij de les blijven

Duidelijke pakketten die voldoen aan behoefte klant, makkelijk aan te schaffen, na aanschaf kun je direct beginnen, toegang tot eigen NVM dossier via internet. Bij vragen per mail zeer snelle... Duidelijke pakketten die voldoen aan behoefte klant, makkelijk aan te schaffen, na aanschaf kun je direct beginnen, toegang tot eigen NVM dossier via internet. Bij vragen per mail zeer snelle reactie.

Blijkbaar moet je zelf in de gaten houden of bepaalde pakketonderdelen wel geleverd worden. Bijv. plattegronden. Ook wanneer de wopning op Funda komt is onduidelijk. Hier moet je zelf achteraan gaan.

Marleen

Voordelig en prima service

Snel geregeld, goedkoop en betrouwbaar.

Het zou prettiger zijn wanneer je zelf foto’s en tekst kunt aanpassen. Ik begrijp wel dat er toezicht op moet worden gehouden, maar een vorm als een tussenstation kan handig zijn, een soort... Het zou prettiger zijn wanneer je zelf foto’s en tekst kunt aanpassen. Ik begrijp wel dat er toezicht op moet worden gehouden, maar een vorm als een tussenstation kan handig zijn, een soort kopiesite waarop je zelf je foto’s en tekst kunt aanpassen, De Huysshop dit nakijkt en alvorens doorstuurt aan Funda. Zo is het makkelijker, voel je je als klant minder bezwaard om een verzoek in te dienen en is de kans dat er iets mis gaat met de wijzigingen kleiner.

R. Billar

Zeer gedegen in de service welke ook zeer snel is.

Overzichtelijk en professioneel

- Meer duidelijkheid over waaruit de pakketten precies bestaan. Zo heb ik gebeld over het aantal te gebruiken karakters in de advertentie.

Heleen Westerink

Makkelijk

Snelle reactie, snelle afhandeling.

Geen op het moment

Joost Segers

Snel, makkelijk en duidelijke service (met enige miscommunicatie)

duidelijk
overzichtelijk
prima te maken keuzes

eerst controle door klant wat betreft info op Funda.