alexander
- Verbeterpunten of tips
- -
- Sterke punten
- kwalitatatieve presentatie, groot bereik, goede doelgroepen
- Product of service:
- basis
uitstekend
Echt top. Hoge prijs voor mijn huis, lage kosten. Snel, vakkundig en zorgvuldig geregeld allemaal.
Prima communicatie vriendelijk en adequaat
Zeer slecht
zeer slecht
waardeloos en onbetrouwbaar!
Zeer tevreden!
De geboden service en professionele kwaliteit door/van deze NVM internetmakelaar hebben wij als zeer prettig ervaren! Maximale ondersteuning bij het zélf verkopen van onze woning. Steeds de juiste hulp op het juiste moment wanneer wij daar behoefte aan hadden.Mochten wij ooit onze nieuwe woning gaan verkopen hoeven wij niet verder te zoeken. Een absolute aanrader voor een zeer fair tarief!!
Fijne samenwerking gehad met de makelaar van Huysshop. Onderhandelen is niet zo mijn ding, maar Philip Koene is een ervaren makelaar en heeft mijn belangen uitstekend behartigt.
huis verkopen
Verrassend goed persoonlijk en professioneel contact (minder doe het zelf dan verwacht). Na enig twijfelen ook het koopcontract laten opstellen door de Huysshop en hierdoor ontzorgt Aanrader dus om een pakket te nemen met dit erin.
Absolute aanrader! Snelle contact, hulp bij alle vragen, geen dure makelaar nodig !
Aanrader!
Kennis van zaken en snelle afhandeling. Wijzigingen worden snel doorgevoerd.
Huysshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Huysshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima communicatie vriendelijk en adequaat
Zeer slecht
zeer slecht
waardeloos en onbetrouwbaar!
Zeer tevreden!
huis verkopen
Aanrader!
Kennis van zaken en snelle afhandeling. Wijzigingen worden snel doorgevoerd.
Huysshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: