8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox95% beveelt Huysshop.nl aan!

Advies makelaar

uitstekend

kwalitatatieve presentatie, groot bereik, goede doelgroepen
basis

Mich

Echt top. Hoge prijs voor mijn huis, lage kosten. Snel, vakkundig en zorgvuldig geregeld allemaal.

Alles top. Ik ben erg goed begeleid. Snelle replies en acties, altijd zorgvuldig. Mijn huis is voor een veel hoger bedrag verkocht dan makelaars hier in de buurt dachten. Maar het is ook een mooi huis. :-)
Ik had het idee dat de mailadressen backoffice en info soms door elkaar liepen. Een notificatie vanuit move.nl als de kopers nog documenten hebben open staan om up te loaden zou handig zijn. Maar misschien heb ik er overheen gekeken en zit het er (inmiddels) wel in.
Eenvoudigste Huysshop bundel en daarna koopcontract los afgenomen

Antwoord Huysshop.nl

Beste Mich, dank voor de mooie review. Daar zijn we uiteraard blij mee. Het move online dossier is nog in ontwikkeling, maar het wordt wel steeds geavanceerder. De notificaties zijn inmiddels operationeel. Nogmaals dank voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Huysshop

T. LUCASSEN

Alles prima
Zo doorgaan

Rene

Prima communicatie vriendelijk en adequaat

Goed bereikbaar
Email instellingen wijzigen. Mail verstuurd met een info@ komen steeds in de spam terecht t
Met koopcontract

Edwin

Zeer slecht

Goedkoop maar is duur koop
Contact en bereikbaarheid Kennis van zaken weten wie je aan de telefoon hebt presentatie zeer slecht. heel veel klachten van gedesinteresseerde kopers geen afspraak konden maken. Wou mijn huis voor minder verkopen dan ik wou. uiteindelijk veel betere prijs gekregen om dat ik voet bij stuk hield.
weet ik niet

waardeloos en onbetrouwbaar!

leugens verkondigen
stop met makelaartje spelen

Antwoord Huysshop.nl

Geachte heer / mevrouw Petersen, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Voor de lezer: uw aankoopmakelaar heeft een bod gedaan op een woning uit onze portefeuille. Er was een mondeling akkoord, maar nadien is er een beter bod binnengekomen, met betere voorwaarden, van een andere partij. Zoals uw aankoopmakelaar zou moeten weten (ik zie dat hij geen lid is van een brancheorganisatie, dus het ontbreekt hem waarschijnlijk aan enige basiskennis, gezien ook de feitelijk onjuiste reactie) is een overeenkomst pas rechtsgeldig als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend. Mijn cliënt heeft een beroep gedaan op het schriftelijkheidsvereiste, na afweging van de opties die er zijn in het geval er een nieuw bod komt van een andere partij. Wij hebben derhalve de belangen van de verkoper gediend. En die is er zeer tevreden over. Wij begrijpen heel goed dat u teleurgesteld bent. Het was misschien beter geweest een echte, professionele aankoopmakelaar in de arm te nemen. Uw adviseur zou ik geen makelaar noemen, want dan had hij u zeker op een correcte wijze u kunnen uitleggen hoe het werkt. Uiteraard kunt u contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Team Huysshop / Philip Koene

Rob van Zetten

Zeer tevreden!

Niet echt
Hele goede hulp en adviezen gekregen van dit kantoor om zelf mijn appartement te hebben kunnen verkopen
Voordeelpakket

Antwoord Huysshop.nl

Beste Rob, Dank voor je mooie review. Het ging inderdaad voorspoedig, mooie prijs ook weer! Succes met de verhuizing. Met vriendelijke groet, Team Huysshop

Ariënne

De geboden service en professionele kwaliteit door/van deze NVM internetmakelaar hebben wij als zeer prettig ervaren! Maximale ondersteuning bij het zélf verkopen van onze woning. Steeds de juiste hulp op het juiste moment wanneer wij daar behoefte aan hadden.Mochten wij ooit onze nieuwe woning gaan verkopen hoeven wij niet verder te zoeken. Een absolute aanrader voor een zeer fair tarief!!

Kunnen wij zo niet 1,2,3 bedenken maar als er een puntje zou kunnen zijn..: misschien 24/7 telefonisch bereikbaar? Of is dit niet reëel?
Professionele ondersteuning voor de consument/duidelijke tarifering/moderne klantgerichte ondersteuning
voordeelpakket

Pieter van B.

Fijne samenwerking gehad met de makelaar van Huysshop. Onderhandelen is niet zo mijn ding, maar Philip Koene is een ervaren makelaar en heeft mijn belangen uitstekend behartigt.

Tip voor Huysshop: een soort naslagwerkje met tips en hoe het verkoopproces werkt. Alles staat weliswaar op de wensite, maar een handzaam overzicht zou voor mij fijn zijn geweest. Ik denk voor een aantal mensen ook, die niet zo digitaal zijn ingesteld.
Goede communicatie met de backoffce en de makelaar.
Premiumbundel

H van Biemen

huis verkopen

goedkoop
Adequaat reageren op fouten en tips. Aanpassen van communicatie, zonder fouten.
basispakket

Antwoord Huysshop.nl

Geachte cliënt, Dank voor jouw feedback. Wij willen onze dienstverlening altijd op hoog niveau hebben en ook houden. Jammer dat jouw ervaringen wat minder zijn. Wij hebben alle communicatiemomenten grondig bekeken, maar kunnen ons niet herkennen in het beeld dat je schetst. Wij zijn blij dat jouw woning voor een prima prijs is verkocht, conform ons advies toen het in de verkoop kwam. Ook de verdere afhandeling van de koopakte is naar wens verlopen, zo blijkt uit de correspondentie. Succes met de verhuizing! Met vriendelijke groet, Team Huysshop drs. Philip Koene (makelaar)

anonymous

Verrassend goed persoonlijk en professioneel contact (minder doe het zelf dan verwacht). Na enig twijfelen ook het koopcontract laten opstellen door de Huysshop en hierdoor ontzorgt Aanrader dus om een pakket te nemen met dit erin.

Snel reageren op mails maar ook telefonisch goed bereikbaar en bij een niet standaard wens (tav koopcontract) zelds persoonlijk advies gekregen
Wij hebben gekozen voor digitaal (online ondertekenen) ook hier hebben ze een service voor, de techniek werkte maar niet heel gebruiksvriendelijk (in tegenstelling tot de overige online tools)
Basis + los koopcontract

Antwoord Huysshop.nl

Geachte client, Dank voor uw mooie review. Leuk om te lezen dat u verrast was door onze hoge graad van dienstverlening. In feite is elke makelaar verplicht die te leveren, maar in de praktijk gebeurt dat niet. Wij wensen u veel succes met de verhuizing. Met vriendelijke groet, Team Huysshop

Luc en Palina Nieland

Absolute aanrader! Snelle contact, hulp bij alle vragen, geen dure makelaar nodig !

nee
Snelle communicatie, duidelijke spelregels

Aanrader!

Makelaar is kritisch op foto's. Makelaar Philip vindt foto's heel belangrijk, net zoals goede plattegronden. Wij hadden niet zoveel verstand van fotografie, maar de mensen van de backoffice hebben wat foto's bewerkt. Wat een goede service is.
Heldere dienstverlening - NVM makelaar
Voordeelbundel

Hans van den Hof

Kennis van zaken en snelle afhandeling. Wijzigingen worden snel doorgevoerd.

Fijn contact met de makelaar Snelle afhandeling van zaken
Premium Bundel

Huysshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Huysshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 april 2011

Huysshop.nl

Je huis verkopen zonder hoge makelaarskosten. Bij Huysshop kan dat. Doe meer zelf en bespaar op de makelaar. Huysshop, de beste keus in makelaarsland. Voordeelbundel 595,- Uitgebreid op funda, onderhandelingen, koopakte en digitale brochure.

Parklaan 54 a

Voordeelpakket

Ariënne

voordeelpakket

Pieter van B.

Goede communicatie met de backoffce en de makelaar.
Premiumbundel

H van Biemen

huis verkopen

goedkoop
Adequaat reageren op fouten en tips. Aanpassen van communicatie, zonder fouten.
basispakket

Aanrader!

Heldere dienstverlening - NVM makelaar
Voordeelbundel

Hans van den Hof

Kennis van zaken en snelle afhandeling. Wijzigingen worden snel doorgevoerd.

Fijn contact met de makelaar Snelle afhandeling van zaken
Premium Bundel