Jelle

Prachtig product en uitstekende service, heel fijn!

Tobias

Wir sind sehr zufrieden. Wir haben bereits zum zweiten Mal gekauft.

Reactie I am Recycled:

Very good to hear, thank you Tobias!!!

Derk

Heel blij met de aankoop. Wat een prachtige tafel en goede service.

Reactie I am Recycled:

Wat fijn om te horen, dank jullie wel!!!

Hilde & Ivo

We zijn heel blij met onze nieuwe eettafel! Nanda en Michiel zijn aardig, meedenkend én bovendien echte vakmensen, want wat zijn alle tafels die ze maken mooi!

Reactie I am Recycled:

Wat een fijne review, dank hiervoor en geniet ze van jullie nieuwe tafel! Groetjes, Michiel en Nanda

Hans en Brenda

Prachtige tafel, staat nog mooier dan verwacht. Echt vakwerk. We zijn er heel blij mee. En een fijne communicatie ook. Jullie hebben een mooi bedrijf!
Groeten, Hans en Brenda

Reactie I am Recycled:

Hartelijk dank Hans en Brenda, ook voor de mooie foto, altijd leuk om te zien! Groeten terug van ons

Ellen & Albert

Goed advies, prima service en een prachtig product.
Wij zijn meer dan tevreden met de prachtige tafel.

Superfijn om te horen, dank! Hartelijke groetjes, Michiel en Nanda

Kelly & Alex

Super relaxed bestelproces, snelle productie en een geweldig product. Wij zijn erg blij.

Reactie I am Recycled:

Wij dan ook :-), heel fijn om te horen en dank dat jullie de moeite hebben genomen om een review te schrijven!! Veel plezier met de tafel en groetjes, Michiel & Nanda

Nienke Liekelema

Wij zijn erg blij met de prachtige tafel. Fijne service, op tijd bezorgd en thuis in elkaar gezet. FANTASTISCH!

Reactie I am Recycled:

Dankjewel Nynke voor je fantastisch fijne review 😊, veel plezier met de tafel namens ons!

Saskia Hoogeboom

Super ervaring, goede duidelijke communicatie! En we zijn heel erg blij met onze twee tafels Eigenwijs!!

Reactie I am Recycled:

Jaah 2 stuks nu, superleuk, dank jullie, veel plezier ermee!

Ary

Zeer originele tafel , prima service