9.7 /10

checkbox100% beveelt I am Recycled aan!

Rosalie

Heel prettig! Snel en vriendelijke contact

Tafel Natuurlijk

Marlies de Boer

Makkelijk, vlot en fijn contact. Denkt goed mee met de keuzes door wat samples op te sturen. Heb nu echt een super mooie en bijzondere tafel staan.

Imke & Daniël

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met de aankoop van onze tafel. Met een eerste leuke ontmoeting met Michiel in Nijmegen waar we ons goed konden oriënteren op de aankoop van een tafel. Voor het kopen was er een supergoede service met alle kleurstaaltjes en fijn contact met Nanda en Michiel. We vonden het superleuk dat we zo op de hoogte gehouden werden met foto's van de productie van de tafel. En dan zo'n fantastisch mooi product, we zijn ontzettend blij met onze tafel!

Tafel Skylge

Antwoord I am Recycled

Veel dank voor jullie fijne review Imke en Daniël :-)!!! Geniet ze van jullie tafel!

Hiske en Julian

Wij zijn enorm tevreden over I am recycled. Nanda en Michiel maken prachtige producten die online onze aandacht trokken. Na een heel fijn oriëntatiegesprek waarin ze met ons meedachten, kregen we zelfs kleurstaaltjes mee van het blad om te kijken wat het beste zou staan! Na een aantal dagen hebben we de definitieve wens doorgegeven en zijn ze voor ons aan de slag gegaan. De tafel werd binnen afzienbare tijd gemaakt en werd snel en súpernetjes geleverd. De communicatie rondom het proces was heel fijn, helder en open. Wij zouden I am Recycled zeker aanraden aan iedereen die een unieke, degelijke en smaakvolle tafel zoekt!

Antwoord I am Recycled

Dank voor jullie mooie review, heel fijn om terug te horen :-)! Geniet ze van jullie tafel!

ten Hove

Mooi product, vriendelijk en duidelijk contact via WhatsApp. Wij hadden een probleem wat snel en vakkundig werd opgelost. Goed bereikbaar.

Antwoord I am Recycled

Dank jullie wel voor deze mooie review, ondanks probleempje ;-)

Judith Woltring

SterSterSterSterLege ster

Wederom erg tevreden en blij. Weer een mooie aanvulling op ons interieur.

Product of service:
(Bijzet) tafeltje met bloemen erop.

Janneke Caro

Zulke ontzettende lieve en creatieve mensen. Je kunt ze alles over de producten vragen. Hún klantenservice is echt geweldig

Have A Light hanglampen

Antwoord I am Recycled

Aaah dank voor deze review!!!

Annette & Roel

Zeer goede ervaring en erg tevreden met de aankoop

Antwoord I am Recycled

Heel fijn dat jullie er blij mee zijn, dank voor deze review!!!

Iza

De interactie met Miechiel en Nanda was super en de tafel is erg mooi geworden.

Tafel Eindeloos

Antwoord I am Recycled

Dankjewel Iza voor je fijne review!!!

Merel

Héél blij! Lamp is perfect!

Hanglamp

Antwoord I am Recycled

Dank je wel Merel, leuk dat er weer een Have a Light bij jou in huis mag hangen!!!

Marjan en Frank

Heel positief. Enthousiaste en betrokken mensen (Michiel en Nanda) met goede adviezen. Snel en goed in hun communicatie met ons. Heel prettig. Met de gekochte lampen zijn we zeker blij. Mooi.

lampen

Antwoord I am Recycled

Fijn dat jullie er blij mee zijn en dank voor de moeite om een review te schrijven voor ons :-)!

Jeroen Vanden Berghe

Snel en correcte levering. Product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Bijzetttafeltjes

Marlyssa en Stef

We zijn erg persoonlijk geholpen in de werkplaats en blij met de flexibele levertijd. Enorm tevreden met de tafel!

Tafel

I am Recycled verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

I am Recycled heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juni 2019

I am Recycled

Wij zijn Nanda & Michiel, aangenaam! Wij ontwerpen meubels en verlichting geïnspireerd door rest- én duurzame materialen. Onze winkel en werkplaats is gevestigd in Nijmegen. Heb je vragen/ opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Hatertseweg 23

Imke & Daniël

Tafel Skylge

Hiske en Julian

Antwoord I am Recycled

Dank jullie wel voor deze mooie review, ondanks probleempje ;-)

Judith Woltring

SterSterSterSterLege ster

Wederom erg tevreden en blij. Weer een mooie aanvulling op ons interieur.

Product of service:
(Bijzet) tafeltje met bloemen erop.

Janneke Caro

Have A Light hanglampen

Antwoord I am Recycled

Aaah dank voor deze review!!!

Annette & Roel

Zeer goede ervaring en erg tevreden met de aankoop

Antwoord I am Recycled

Heel fijn dat jullie er blij mee zijn, dank voor deze review!!!

Iza

De interactie met Miechiel en Nanda was super en de tafel is erg mooi geworden.

Tafel Eindeloos

Antwoord I am Recycled

Dankjewel Iza voor je fijne review!!!

Merel

Héél blij! Lamp is perfect!

Hanglamp

Marjan en Frank

lampen

Jeroen Vanden Berghe

Snel en correcte levering. Product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Bijzetttafeltjes

Marlyssa en Stef