Jarno
- Product of service:
- Boxspring 200 bij 210
Super bedrijf , super vriendelijk
Super goede service en prachtig bed!
Goede ervaring; betrouwbaar, snel en vriendelijk.
Duidelijke communicatie. Een vraag is nooit te veel. De levering had enige vertraging, maar daar werden we exact van op de hoogte gehouden en uiteindelijk is alles precies op tijd, door de baas zelf, bij ons afgeleverd en geinstaleerd. Kortom: aanrader!
Top!
Goed bedrijf, vriendelijk te woord gestaan, snel geleverd en al het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen.
Heerlijk bed, in tijden niet zo lekker geslapen! Vriendelijk personeel bracht mijn bed naar de 2e verdieping en het bed stond binnen no-time in elkaar, top!
Netjes te woord gestaan ,goed advies gekregen,alles netjes volgens afspraak en op tijd
Goede en snelle levering. Bekwame en behulpzame medewerkers.
Al twee keer besteld
Boxspring gekocht voor mijn zoon
Prima geregeld. Een mooi bed gekocht en prima prijs kwaliteit verhouding.
Eenvoudig te bestellen en snel, 2-3 dagen na bestelling, volgens afspraak geleverd en gemonteerd door een vakbekwame medewerker.
Vandaag weer twee mooie boxspring bedden besteld, bij de eigenaar super geholpen.en vanuit eerdere ervaring mooie kwaliteit prijsverhouding en dat alles inclusief gratis levering.
Iboxz verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Iboxz heeft de volgende resultaten bereikt:
Super bedrijf , super vriendelijk
Super goede service en prachtig bed!
Goede ervaring; betrouwbaar, snel en vriendelijk.
Top!
Goede en snelle levering. Bekwame en behulpzame medewerkers.
Al twee keer besteld
Boxspring gekocht voor mijn zoon
Prima geregeld. Een mooi bed gekocht en prima prijs kwaliteit verhouding.
Iboxz heeft de volgende resultaten bereikt: