Heb een vloerkleed besteld en betaald echter de afgesproken leverdatum van +/- 21 oct, is verstreken. wij hebben op 29 oct om een levrdatum gevraagd echter nog geen reactie. andere...Heb een vloerkleed besteld en betaald echter de afgesproken leverdatum van +/- 21 oct, is verstreken. wij hebben op 29 oct om een levrdatum gevraagd echter nog geen reactie. andere aankopen via ichica zijn perfect verlopen alleen deze niet
Helen
Mijn ervaring met iChica is zowel zeer positief als zeer negatief. Dit bedrijf heeft zeer mooie en interessante aanbiedingen. Bij een eerste bestelling verliep alles naar wens. De tweede bestelling...Mijn ervaring met iChica is zowel zeer positief als zeer negatief. Dit bedrijf heeft zeer mooie en interessante aanbiedingen. Bij een eerste bestelling verliep alles naar wens. De tweede bestelling bestond echter uit een half geopende doos en een incompleet pakket. Ik ben nu al maanden aan het wachten op de vervollediging van de bestelling, maar eenmaal de betaling rond is, antwoorden ze opeens niet meer. De producten dus zeer goed in orde, het bestelgemak en de klantendienst helemaal niet.
BEKING
Ik zag leuke stoelen en dacht ikprobeer het gewoon.
Zeer zeer slechte communicatie ! Op mail krijg ik geen reactie ! Meerdere mails gestuurd met een klacht over een bestelling maar helaas.... zonder resultaat !
G.N.Geluk
We hebben alleen maar goede ervaringen met het bedrijf , er was iets beschadigd tijdens het vervoer en het was binnen een dag geregeld met een nieuw artikel. Heel goede service!!
Levering werd 2 keer vertraagd waarna ik de bestelling heb geannuleerd en iChica weken lang heb moeten mailen om mijn afterpay factuur te annuleren (wat telkens niet gebeurde en totaal geen reactie...Levering werd 2 keer vertraagd waarna ik de bestelling heb geannuleerd en iChica weken lang heb moeten mailen om mijn afterpay factuur te annuleren (wat telkens niet gebeurde en totaal geen reactie kreeg en het uiteindelijk met de klantenservice van AfterPay heb geregeld).
Een prettige ervaring om artikelen aan te schaffen.
Communicatie is heel goed. Echter de levering liet heel lang op zich wachten .