05-08 heb ik via het contactformulier een klacht ingediend over het geleverde product. Het is nu 02-09 en ik heb nog steeds geen reactie gehad! In de ontvangstbevestiging van de klacht wordt...05-08 heb ik via het contactformulier een klacht ingediend over het geleverde product. Het is nu 02-09 en ik heb nog steeds geen reactie gehad! In de ontvangstbevestiging van de klacht wordt aangegeven om niet nog een mail te sturen over het zelfde onderwerp als je na enkele dagen nog niets hebt vernomen. Telefonisch contact opnemen is ook niet mogelijk. Slechte zaak!!!
Meijer
Ik kocht een klein bankstel. Verpakt in dozen. 3 colloos. Twee zendingen, over twee dagen. Over 14dagen had ik het pas nodig. Hoe weet ik dat ik alles heb? Uitpakken kan niet, want moest nog...Ik kocht een klein bankstel. Verpakt in dozen. 3 colloos. Twee zendingen, over twee dagen. Over 14dagen had ik het pas nodig. Hoe weet ik dat ik alles heb? Uitpakken kan niet, want moest nog verhuizen. Klantenservice gebeld. Zou terug mailen. Niks gehoord. Alles is goed gekomen. Wel slordig.
Heel correct
Nienke Leegwater
Bestelde product was door een probleem niet leverbaar. Is uiteindelijk 6 weken later dan gepland als nog geleverd. Helaas waren de tafeltjes die ik had besteld beide kapot. Ik heb hierover contact...Bestelde product was door een probleem niet leverbaar. Is uiteindelijk 6 weken later dan gepland als nog geleverd. Helaas waren de tafeltjes die ik had besteld beide kapot. Ik heb hierover contact proberen te zoeken maar het duurt erg lang voor er een reactie volgt. Ook stond het product later in de uitverkoop voor de helft van de prijs toen ik de tafeltjes nog niet eens ontvangen had.
goedhart
Zeer goed bedrijf I Chica
Wisselvallige ervaringen mee gehad. Prijs is goed, levering niet zo best. Twee maal perfecte aankopen gedaan. Een maal product in grote mate afwijkend van info op de dit en een maal vuil geleverd in...Wisselvallige ervaringen mee gehad. Prijs is goed, levering niet zo best. Twee maal perfecte aankopen gedaan. Een maal product in grote mate afwijkend van info op de dit en een maal vuil geleverd in kapotte doos.