iChica

J. Van Veen

Ik moet de goederen nog ontvangen.

Enorm slecht! Heb meteen na de levering een klacht ingediend waar nog niet eens op gereageerd is!

Johan Schooneveldt

Goede afhandeling van ichica mbt het verkopen van leuke spullen.

Goede service. Reparatie bij Watch2Day duurt veel te lang en wordt niet goed op de hoogte gehouden.

Hoesna

(Bewerkt)

Ik had iets besteld bij jullie. Maar op de dag van de bezorging was ik niet thuis toen moest ik het zelf ophalen. Het pakket was best groot en zwaar en ik had geen vervoer. Toen heb ik samen met... Ik had iets besteld bij jullie. Maar op de dag van de bezorging was ik niet thuis toen moest ik het zelf ophalen. Het pakket was best groot en zwaar en ik had geen vervoer. Toen heb ik samen met mijn dochtertje van 9 toch het pakket moeten tillen de metro in en naar huis. Ik Vond dat jammer want er werd geen 2e bezorgafspraak gemaakt of die kon ik dus niet maken. Dat vond ik wel minder van de service die jullie bieden.

Coos Beukman

Alles wordt keurig netjes afgeleverd op de termijn die vermeld wordt. Wat ik erg netjes vind, is dat je vaak wanneer je meerdere artikelen besteld, maar 1 keer verzendkosten hoeft te betalen. Nog... Alles wordt keurig netjes afgeleverd op de termijn die vermeld wordt. Wat ik erg netjes vind, is dat je vaak wanneer je meerdere artikelen besteld, maar 1 keer verzendkosten hoeft te betalen. Nog mooier zou het zijn wanneer je aankoop boven een bepaald bedrag gratis verzonden wordt. Verder, Ga zo door!!