Sandra Fekkes

Ik heb er andere dingen uit gehaald dan ik verwacht had. Mijn uitkomsten zijn daardoor waardevoller. Daar ben ik blij mee.
De trainer was enthousiast, deskundig en betrokken. Zij zorgde er al...
De trainer was enthousiast, deskundig en betrokken. Zij zorgde er al snel voor dat de groep een geheel werd en ook praktisch aan de slag kon.

Nilhan Tufan

Het was een leuke en nuttige training. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het was goed georganiseerd en het mooiste is dat ik het in mijn werk kan implementeren. Ik kan efficiënter werken. Hartelijk... Het was een leuke en nuttige training. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het was goed georganiseerd en het mooiste is dat ik het in mijn werk kan implementeren. Ik kan efficiënter werken. Hartelijk dank ICM!

Wouter de Goeij

Ik heb het idee dat ik de stof beheers en heb hiermee allerlei handvatten voor de praktijk ontvangen. Ik wilde verdiepend bezig kunnen in mijn eigen bedrijf en heb door deze cursus hier ook... Ik heb het idee dat ik de stof beheers en heb hiermee allerlei handvatten voor de praktijk ontvangen. Ik wilde verdiepend bezig kunnen in mijn eigen bedrijf en heb door deze cursus hier ook praktische punten voor gekregen. Het heeft me enthousiaster gemaakt over het vak.

Vanja Roest- Radenovic

Dankzij de fantastische coaches en trainers heb ik deze opleiding als zeer positief ervaren. Hun enthousiasme, kennis en persoonlijke benadering zorgden ervoor dat ik me altijd welkom en gesteund... Dankzij de fantastische coaches en trainers heb ik deze opleiding als zeer positief ervaren. Hun enthousiasme, kennis en persoonlijke benadering zorgden ervoor dat ik me altijd welkom en gesteund voelde. Ze creëerden een leeromgeving waarin ik mij veilig voelde om mezelf te ontwikkelen en mijn vaardigheden verder te verbeteren. Door hun betrokkenheid en de manier waarop ze de training aanpasten aan de behoeften van de groep, heb ik niet alleen veel geleerd, maar ook veel plezier gehad. Het was een waardevolle en inspirerende ervaring, en ik ben dankbaar voor alles wat ik van hen heb mogen leren.

Lena Burgdorf

De opleiding was heel waardevol en ik zou hem zeker aanraden. Het was vooral ook fijn om de ervaringen en uitdagingen van de andere deelnemers te horen en te bespreken. Ik ga met heel veel nieuwe... De opleiding was heel waardevol en ik zou hem zeker aanraden. Het was vooral ook fijn om de ervaringen en uitdagingen van de andere deelnemers te horen en te bespreken. Ik ga met heel veel nieuwe methodieken en tools aan het werk en kijk ernaar uit de geleerde project management skills toe te passen.

Gerjan van Munster

Goede docent, veel aan gehad, nu in de praktijk toepassen. Handige en nuttige tips gekregen. Dit was mijn 5de cursus via ICM en is elke keer goed bevallen. Volgende jaar weer op cursus via ICM

HM de Groot

Top, veel geleerd over mijzelf en er worden veel methodieken en tools aangereikt waar je mee gaat oefenen, zowel thuis, met je medecursisten en je oefencoachees, al je vragen worden beantwoordt

Amin Deamergi

De ICM coaching opleiding was een zeer waardevolle ervaring. Het programma was niet alleen leerzaam, maar bood ook nuttige inzichten met behulp van moderne technieken. De locatie was uitstekend en... De ICM coaching opleiding was een zeer waardevolle ervaring. Het programma was niet alleen leerzaam, maar bood ook nuttige inzichten met behulp van moderne technieken. De locatie was uitstekend en de sfeer tijdens de opleiding was erg prettig en ondersteunend.

Pascalle Kunstt

Ik heb deze opleiding gevolgd met als doel nog meer handvaten te krijgen voor het coachen om zo als professioneel coach in mijn eigen praktijk aan de slag te kunnen. De opleiding heeft aan mijn... Ik heb deze opleiding gevolgd met als doel nog meer handvaten te krijgen voor het coachen om zo als professioneel coach in mijn eigen praktijk aan de slag te kunnen. De opleiding heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Twee bevlogen opleiders, met ieder hun eigen expertise. En wat ook helpt is een hele leuke groep mensen die ook enthousiast zijn en graag willen leren. We waren met 10 personen en dat is met een mooie grote.
We hebben samen heel veel verschillende methodes geleerd en geoefend. En hierdoor kan je je eigen specialiteit ontwikkelen en uitdiepen. Intervisie en supervisie zijn ook een verplicht onderdeel in de opleiding. Per module, en dat zijn er 5, hebben we een opdracht ingeleverd en bij de laatste ook een reflectie verslag op het eigen handelen. Ik heb ook mijn NOBCO verslag ingeleverd zodat ik volwaardig lid kan worden. Dat is ook een mogelijk bij de ICM naast de Stir accreditatie die al aan de opleiding vast zit.

Anique Bierman

Leuke inspirerende training maar niet met peers, te grote aan diversiteit deelnemers dat afdoet aan effectiviteit (met snapte cases van de ander niet waardoor t lastig sparren was). Er zaten veel... Leuke inspirerende training maar niet met peers, te grote aan diversiteit deelnemers dat afdoet aan effectiviteit (met snapte cases van de ander niet waardoor t lastig sparren was). Er zaten veel mensen die 'moesten van de baas' en dus niet gemotiveerd waren. Wel wat handige tips & trics opgedaan.