ICON

Goed. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en de communicatie was goed.

Reactie ICON:

Bedankt voor je positieve review. We zien je graag nog eens terug voor een volgende keer. Groeten, Sabrina van PRA

Positief, de zusters waren aardig en het verblijf aangenaam.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Iets meer variatie voor de snacks.

Reactie ICON:

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je een aangenaam verblijf hebt gehad! Ook bedankt voor je tip, we zullen dit meenemen tijdens ons maandelijks overleg. We hopen je weer terug... Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je een aangenaam verblijf hebt gehad! Ook bedankt voor je tip, we zullen dit meenemen tijdens ons maandelijks overleg. We hopen je weer terug te zien in ons onderzoekscentrum! Groeten, Justine van PRA.

Orlando

Vergeleken met het verleden nl. Zuidlaren is PRA tegenwoordig een gesloten inrichting. Gevolg is dat 21 dagen intern nogal zwaar kan uitvallen op basis van mijn laatste deelname. Gevolg is dan ook... Vergeleken met het verleden nl. Zuidlaren is PRA tegenwoordig een gesloten inrichting. Gevolg is dat 21 dagen intern nogal zwaar kan uitvallen op basis van mijn laatste deelname. Gevolg is dan ook dat ik voor max 12 dagen wil kiezen in de toekomst. Vriendelijke groet Orlando

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Misschien dat er in de zomer maanden het dak terras open te stellen mocht er sprake zijn van een.

Reactie ICON:

Beste Orlando, bedankt voor je review! Wij denken ook weleens terug aan het mooie Zuidlaren ;). Momenteel hebben we een plan liggen met betrekking tot de inrichting van het onderzoekscentrum. Ook is... Beste Orlando, bedankt voor je review! Wij denken ook weleens terug aan het mooie Zuidlaren ;). Momenteel hebben we een plan liggen met betrekking tot de inrichting van het onderzoekscentrum. Ook is afgelopen zomer de binnentuin geopend inclusief tafeltennistafel! We hopen je weer te zien in de toekomst. Groeten, Justine van PRA.

Raffaele

Zoals altijd helemaal tevreden. Naast het zakelijke deel wat een dergelijk onderzoek met zich meebrengt, zijn alle medewerkers ook persoonlijk en op een menselijk niveau met je bezig. Je bent niet... Zoals altijd helemaal tevreden. Naast het zakelijke deel wat een dergelijk onderzoek met zich meebrengt, zijn alle medewerkers ook persoonlijk en op een menselijk niveau met je bezig. Je bent niet alleen een proefkonijn, dat gevoel heb ik nooit bij PRA. De vergoeding is zeer goed en de accomodatie heel modern en schoon.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Tip voor keuringslocatie te Utrecht: Plaats plankjes in de toiletten waar vrijwilligers het urinebuisje op kunnen zetten, net als in Groningen.

Reactie ICON:

Beste Raffaele, bedankt voor je zeer goede review! Blij om te lezen dat je helemaal tevreden bent en persoonlijk behandeld bent! Wat betreft de tip, bedankt, dat is een goed idee. Ik zal het... Beste Raffaele, bedankt voor je zeer goede review! Blij om te lezen dat je helemaal tevreden bent en persoonlijk behandeld bent! Wat betreft de tip, bedankt, dat is een goed idee. Ik zal het meenemen in ons overleg. We hopen je gauw weer te zien! Groeten, Justine van PRA.

Zeer fijn, ontspannend en het personeel is zeer behulpzaam en aardig

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

dat de verschillende diensten beter op elkaar afgestemd zijn. Soms zijn per dienst de regels anders

Reactie ICON:

Hallo, bedankt voor je positieve review! Wat betreft je verbeterpunt, ik kan mij voorstellen dat dat verwarrend is. We zullen dit doorgeven aan de betreffende afdeling! Groeten, Justine van PRA.

M.C. Binnenkade

Zeer prima

Betere douches graag.

Reactie ICON:

Goedemiddag, bedankt voor je heel goede score en positieve review! Wat betreft de douches, hier zijn we mee bezig, een waterbedrijf heeft er eerder al naar gekeken. We houden het in de gaten.... Goedemiddag, bedankt voor je heel goede score en positieve review! Wat betreft de douches, hier zijn we mee bezig, een waterbedrijf heeft er eerder al naar gekeken. We houden het in de gaten. Bedankt voor het melden! Groeten, Justine van PRA.

Prima!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Ik heb de periode in de kliniek als heel plezierig ervaren. Ik zat in een hele leuke groep met wie ik een fijn contact had. Ook de medewerkers waren stuk voor stuk erg vriendelijk.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Misschien de tijdafspraken nog beter inplannen. Ik moest bij de voorkeuring wel erg lang wachten voordat ik aan de beurt was. Volgens de medewerkers had dit te maken met de spoedkeuringen die... Misschien de tijdafspraken nog beter inplannen. Ik moest bij de voorkeuring wel erg lang wachten voordat ik aan de beurt was. Volgens de medewerkers had dit te maken met de spoedkeuringen die tussendoor plaats vonden,

Reactie ICON:

Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat je in een leuke groep zat en een plezierige ervaring in het onderzoekscentrum had. We horen vaak dat mensen leuke contacten opdoen. Bedankt voor je... Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat je in een leuke groep zat en een plezierige ervaring in het onderzoekscentrum had. We horen vaak dat mensen leuke contacten opdoen. Bedankt voor je verbeterpunt. Ik kan mij voorstellen dat het vervelend is om lang te wachten. Wij moeten inderdaag rekening houden met veel afspraken op een dag, soms loopt dat uit of komen er spoedkeuringen tussendoor. We doen ons uiterste best om het zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. We koppelen het in ieder geval terug naar de betreffende afdeling. Groeten, Justine van PRA.

De Wreede Thierry

Leuke ervaring

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Zeer goede organisatie. Zie geen minpunten.

Reactie ICON:

Bedankt voor je heel goede beoordeling en je deelname aan een van onze onderzoeken! Groeten, Justine van PRA.

Erg goed