ICON

MINDER PLASTIC

MINDER PLASTIC

Reactie ICON:

Jouw verbeterpunt vinden wij erg belangrijk en hier proberen we dan ook serieus mee bezig te zijn. We ontkomen er niet aan om bijvoorbeeld voedsel niet apart te verpakken, omdat we ons moeten houden... Jouw verbeterpunt vinden wij erg belangrijk en hier proberen we dan ook serieus mee bezig te zijn. We ontkomen er niet aan om bijvoorbeeld voedsel niet apart te verpakken, omdat we ons moeten houden aan hygieneregels voor de onderzoeken. We hebben wel een healthgroep binnen het bedrijf die kijkt naar de mogelijkheden om het plastic te reduceren. Er zijn al een aantal aanpassingen geweest. O.a. zijn de plastic roerstaafjes vervangen door houten roerstaafjes.
Bedankt voor je review en dat je hebt meegedaan aan een van onze onderzoeken. Groeten, Sabrina van PRA

Ruben

Goed!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Merk dat er veel verschillende kijk is op de uitvoering van handelingen. Er is en of onstaat vaak hier verwarring over bij zusters/broeders.

Reactie ICON:

Bedankt voor je review. Dat is niet de bedoeling dat het zo verloopt. We zullen dit doorgeven aan de afdeling dat dit zo ervaren is. We hopen je graag terug te zien en dat de ervaring hierover dan... Bedankt voor je review. Dat is niet de bedoeling dat het zo verloopt. We zullen dit doorgeven aan de afdeling dat dit zo ervaren is. We hopen je graag terug te zien en dat de ervaring hierover dan anders zal zijn. Wel fijn dat je je verblijf verder als goed hebt ervaren. Groeten Sabrina van PRA

Ton Hermans

Prettige werknemers en een duidelijk onderzoek.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Ik vond het doorvragen van de artsen soms onvoldoende. Ze namen niet genoeg tijd zoals huisartsen gewend zijn te doen. Bij onderzoek wil je lijkt mij alle veranderingen duiden zelf als het de... Ik vond het doorvragen van de artsen soms onvoldoende. Ze namen niet genoeg tijd zoals huisartsen gewend zijn te doen. Bij onderzoek wil je lijkt mij alle veranderingen duiden zelf als het de patient niet opvalt. Ook vind ik dat je naderhand ook nog gevraagd moet worden of er iets is veranderd met het lichaam. Zo heb ik bijvoorbeeld het idee dat wondjes wat minder snel genezen sinds het onderzoek.

Reactie ICON:

Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de werknemers en het onderzoek. Wat betreft jouw verbeterpunten, heb je dit ook al aangegeven op de nakeuring? We gaan het in ieder geval... Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de werknemers en het onderzoek. Wat betreft jouw verbeterpunten, heb je dit ook al aangegeven op de nakeuring? We gaan het in ieder geval doorgeven wat jouw ervaring is geweest. Groeten Sabrina van PRA

Het personeel is super aardig en ik zat in een heel leuke groep.

Het personeel is super aardig en ik zat in een heel leuke groep.

De geneesmiddelen zelf heb ik nauwelijks iets van gemerkt en het geeft een fijn gevoel dat je goed in de gaten wordt gehouden.

Geen tips

Reactie ICON:

Bedankt voor de goede beoordeling. We horen vaak dat mensen leuke contacten opdoen. Fijn dat je in een leuke groep zat. Groeten, Sabrina van PRA

Goed!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Wegens omstandigheden had ik de vraag of ik een busrit eerder mocht nemen. Dit werd op dat moment goedgekeurd maar al met al heb ik op 5 minuten mijn bus gemist waardoor ik 3x zo lang onderweg was.... Wegens omstandigheden had ik de vraag of ik een busrit eerder mocht nemen. Dit werd op dat moment goedgekeurd maar al met al heb ik op 5 minuten mijn bus gemist waardoor ik 3x zo lang onderweg was. Het was geen probleem om zo lang onderweg te zijn maar doordat ik de toezegging had was dit wel echt heel vervelend. Mijn tip hierom is ook om dit soort dingen niet toe te zeggen

Reactie ICON:

Bedankt voor je goede beoordeling. Erg jammer om te lezen dat je je bus gemist hebt. We gaan jouw tip dan ook doorgeven aan de afdeling. Bedankt voor je deelname aan een van onze onderzoeken.... Bedankt voor je goede beoordeling. Erg jammer om te lezen dat je je bus gemist hebt. We gaan jouw tip dan ook doorgeven aan de afdeling. Bedankt voor je deelname aan een van onze onderzoeken. Groeten Sabrina van PRA

Super leuke groep en aardig personeel, door de gezelligheid ging de tijd super snel.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Gezonder eten, ook verse producten

Reactie ICON:

Goed om te horen, bedankt voor je goede review. Wat betreft het eten krijgen we wel vaker wat tips over, dit nemen we mee in onze besprekingen op de afdelingen. Heb je ook specifieke tips, welke... Goed om te horen, bedankt voor je goede review. Wat betreft het eten krijgen we wel vaker wat tips over, dit nemen we mee in onze besprekingen op de afdelingen. Heb je ook specifieke tips, welke gezonde en verse producten je graag zou willen zien? Groeten Sabrina van PRA

Ontspannen, goede faciliteiten, aardige medewerkers. Fijn dat we af en toe naar buiten mochten om te wandelen.

Reactie ICON:

Bedankt voor je positieve review en je deelname aan een van onze onderzoeken. Groeten Sabrina van PRA

Leon

Al meerdere malen bij PRA mee gedaan aan een onderzoek. Altijd een prettige tijd gehad, leuk personeel en meestal leuke groep vrijwilligers. Er is wat variatie in het eten gekomen sinds de laatste... Al meerdere malen bij PRA mee gedaan aan een onderzoek. Altijd een prettige tijd gehad, leuk personeel en meestal leuke groep vrijwilligers. Er is wat variatie in het eten gekomen sinds de laatste keer dus dat is ook mooi.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Als tip/verbeterpunt zou ik adviseren naar het voorkeuringsprocess te kijken. Je plant via de telefoon een tijd in voor je voorkeuring en er wordt gevraagd de vragenlijst van tevoren in te vullen.... Als tip/verbeterpunt zou ik adviseren naar het voorkeuringsprocess te kijken. Je plant via de telefoon een tijd in voor je voorkeuring en er wordt gevraagd de vragenlijst van tevoren in te vullen. Vervolgens duurt het meestal meer dan een half uur voor je het eerste poortje door bent. Wellicht plannen jullie te veel mensen in of is er te weinig personeel maar na 5x deelname is dit hetgene dat me het meest opvalt.

Reactie ICON:

Hallo Leon, bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk dat je al meerdere malen deel hebt genomen en telkens een prettige tijd hebt gehad! Bedankt voor je tip met betrekking tot het... Hallo Leon, bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk dat je al meerdere malen deel hebt genomen en telkens een prettige tijd hebt gehad! Bedankt voor je tip met betrekking tot het voorkeuringsproces! Heel begrijpelijk. Wij moeten rekening houden met veel afspraken op een dag, soms loopt dat uit. We doen ons uiterste best om het zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. We koppelen het in ieder geval terug naar de betreffende afdeling. We hopen je gauw weer te zien! Groeten, Justine van PRA.

Mirthe

Prima verblijf gehad met zeer vriendelijk personeel! Onze groep was erg gezellig, de bedden waren goed en ook voor de vrije tijd die je had waren er genoeg dingen om je mee te vermaken. We hebben 's... Prima verblijf gehad met zeer vriendelijk personeel! Onze groep was erg gezellig, de bedden waren goed en ook voor de vrije tijd die je had waren er genoeg dingen om je mee te vermaken. We hebben 's avond gezellig spelletjes gespeeld en in de vrije tijd is er ook genoeg tijd om aan je scriptie of andere opdrachten te werken! De wandeling die wij hadden voelde echt als een uitje, het is fijn dat er gedacht wordt aan de behoefte om een frisse neus te halen.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De voeding die je als meisje per dag kreeg was gebaseerd op een standaard vrouw met standaard stofwisseling. Ik zelf ben iemand die nog maal gesproken 5-6x per week sport, waardoor mijn... De voeding die je als meisje per dag kreeg was gebaseerd op een standaard vrouw met standaard stofwisseling. Ik zelf ben iemand die nog maal gesproken 5-6x per week sport, waardoor mijn voedingsbehoefte een stuk hoger ligt. Ik had daardoor eigenlijk constant een beetje honger tijdens de studieperiode, niet zo erg dat ik echt iets moest eten maar net wel dat je het gevoel had alsof je een iets strenger dieet volgde, dat vond ik het enige minpuntje!

Reactie ICON:

Hallo Mirthe, bedankt voor je heel goede beoordeling! Positief om te lezen dat je een prima verblijf hebt gehad! Jammer dat je constant een beetje honger hebt gehad tijdens het onderzoek. Ik kan mij... Hallo Mirthe, bedankt voor je heel goede beoordeling! Positief om te lezen dat je een prima verblijf hebt gehad! Jammer dat je constant een beetje honger hebt gehad tijdens het onderzoek. Ik kan mij voorstellen dat de standaard maaltijden niet aan ieders behoefte voldoen. Ik zal dit puntje meenemen in het maandelijks overleg. Groeten, Justine van PRA.