ICON

Vrij slecht. (Ik heb nog niet aan een onderzoek meegedaan.)
Vrij slecht. (Ik heb nog niet aan een onderzoek meegedaan.)
De eerste keer dat ik me aan heb gemeld werd ik de dag voor de medische keuring gebeld dat ik niet meer hoefde te komen omdat er al genoeg mensen waren. Dit nadat ik alle vragenlijsten al in had gevuld.
Mijn vriend doet wel mee aan dit onderzoek, en hem is destijds verteld aan de telefoon dat hij de medische keuring moest doen, anders was er veel kans dat hij niet meer mee hoefde te doen. Mij is dit dus niet verteld, en ben dus na die datum ingeplanned voor de keuring, waardoor ik inderdaad niet meer mee kon doen.

De tweede keer dat ik me aan heb gemeld voor een onderzoek belde ik om een afspraak te maken voorde medische keuring en werden mij zoals de vorige keer een aantal dingen gevraagd over mijn medische geschiedenis. Dit keer werd mij ook gevraagd of ik in het verleden zelfmoord gedachtes heb gehad, waarop ik antwoorde dat ik daar zo'n 5 jaar geleden last van heb gehad. De telefoniste vertelde mij dat ik nu niet meer mee mocht doen aan het onderzoek, omdat dit onderzoek deze gedachtes weer zou kunnen triggeren. Ook mocht ik ineens niet meer mee doen aan andere onderzoeken, voor waarschijnlijk de komende 5 jaar.
Ik vind het erg raar dat dit mij de vorige keer niet gevraagd is, en dat ik wel gewoon mee kon doen. Mij vriend is dit ook niet gevraagd aan de telefoon.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Georganiseerder en duidelijker te werk gaan.
Georganiseerder en duidelijker te werk gaan.
Ook lijkt het me wel zo eerlijk dat de mensen die zich als eerste aanmelden voor een onderzoek, ook als eerste aan worden genomen voor een onderzoek.

Reactie ICON:

Goedemorgen, bedankt voor je review. Allereerst, onze excuses dat het zo is gelopen.
Voor elk onderzoek moet iedereen een medische keuring ondergaan. Hoe eerder in het termijn een keuring wordt gepland, hoe groter de kans is om een onderzoek te starten. Wij plannen altijd meer keuringen in dan nodig vanwege mogelijke afkeur of afmeldingen. Ik kan mij voorstellen dat het vervelend is om een afwijzing op het laatste moment te horen. We proberen dan altijd te kijken naar andere mogelijkheden.
Verder heeft elk onderzoek bepaalde voorwaarden, sommige onderzoeken hebben striktere voorwaarden dan andere onderzoeken en wordt dus meer gevraagd tijdens het telefoongesprek. Tijdens de medische keuring wordt altijd uitgebreider ingegaan op het medisch verleden.
Mocht je verdere vragen hebben, neem gerust contact met ons op (0800-0292044). Wij zullen je tips ook meenemen in ons maandelijks overleg. Groeten, Justine van PRA.

maja de jonge

Het was een leuke ervaring, er is goed voor ons gezorgd

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

sommige medewerkers hadden de neiging om ons te behandelen als kleine kinderen. wellicht iets doen aan klantgerichtheid?

Reactie ICON:

Beste Maja, bedankt voor je heel goede beoordeling! Fijn om te lezen dat je een leuke ervaring hebt gehad! Bedankt voor je verbeterpunt, wij hopen dat al onze medewerkers klantgericht zijn. Ik geef... Beste Maja, bedankt voor je heel goede beoordeling! Fijn om te lezen dat je een leuke ervaring hebt gehad! Bedankt voor je verbeterpunt, wij hopen dat al onze medewerkers klantgericht zijn. Ik geef het door aan de desbetreffende afdeling. We zien je graag weer terug en zullen dan ook goed voor je zorgen! Groeten, Justine van PRA.

Marloes Postma

Al meerdere keren meegedaan en het is elke keer goed bevallen. Altijd goeie zorg door vriendelijke verpleegsters; het eten is prima, je krijgt zelfs keuze met het avond eten; er zijn genoeg... Al meerdere keren meegedaan en het is elke keer goed bevallen. Altijd goeie zorg door vriendelijke verpleegsters; het eten is prima, je krijgt zelfs keuze met het avond eten; er zijn genoeg mogelijkheden om je te vermaken (spelletjes, legpuzzels, tv met Netflix, playstation, airhockey, tafelvoetbal, etc.)en ik had mazzel met een hele gezellige groep leeftijdsgenoten. De dagelijkse wandeling buiten en het pingpong uurtje in de binnentuin zijn ook super fijn. Wel aan te raden een trui of vest mee te nemen want het is best fris binnen. De lucht is erg droog dus bodylotion is ook niet overbodige luxe. Met oordoppen slapen is ook heel handig op de slaapzalen met soms snurkende vrijwilligers, maar dan loop je de kans dat je te laat komt bij handelingen omdat je de verpleegsters niet hoort roepen 's nachts of 's ochtends.

Geen verbeterpunten!

Reactie ICON:

Beste Marloes, bedankt voor je positieve en leuke beoordeling! Fijn om te lezen dat het verblijf in ons onderzoekscentrum je elke keer goed bevalt! Goede tips ook! We zien je graag weer terug.... Beste Marloes, bedankt voor je positieve en leuke beoordeling! Fijn om te lezen dat het verblijf in ons onderzoekscentrum je elke keer goed bevalt! Goede tips ook! We zien je graag weer terug. Groeten, Justine van PRA.

Gustav Duthler

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Deelnemers leeftijd omhoog ben 78 zou nog steeds mee willen blijven doen.

Reactie ICON:

Beste Gustav, bedankt voor je heel hoge beoordeling! Leuk om te lezen dat je graag nog mee zou willen blijven doen. Onze opdrachtgevers stellen voor elk onderzoek een bepaalde leeftijdsgrens.... Beste Gustav, bedankt voor je heel hoge beoordeling! Leuk om te lezen dat je graag nog mee zou willen blijven doen. Onze opdrachtgevers stellen voor elk onderzoek een bepaalde leeftijdsgrens. Wellicht komt er in de toekomst nog een passend onderzoek. Mocht dat zo zijn, dan zien we je graag terug! Groeten, Justine van PRA.

E. Huang

Ik werd gekeurd en mocht meedoen met een onderzoek. De medewerkers en zusters zijn ontzettend aardig en meedenkend. Helaas waren mijn bloedwaardes door inspanning op dag 2 buiten de norm. Dus ik... Ik werd gekeurd en mocht meedoen met een onderzoek. De medewerkers en zusters zijn ontzettend aardig en meedenkend. Helaas waren mijn bloedwaardes door inspanning op dag 2 buiten de norm. Dus ik moest weg. E erg jammer. De eerstvolgende keer werd ik afgekeurd wegens een huisartsen aanmerking uit 2010 voor een psychische uitval. Terwijl het bij de eerste keer keuren geen probleem was. Volgens mij is de ene keuringsarts strenger dan de andere. Maar nu mag ik helemaal niet meer meedoen met keuringenvolgens mij. Waarom, dat begrijp ik nogsteeds niet. Zeer jammer.

Zoals gezegd was mijn anderhalve dagverblijf zeer prettig. En de canule met kraantje is lang zo eng niet. Bedden zijn ook. erg goed. En sanitaire voorziening is gewoon top en wordt steeds schoongemaakt.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Helemaal niets op aantemerken. Voor de kou-kleumers echter. Het is op de afdeling wel erg frisjes door de mechanische klimaatregeling. En ik heb gewoonlijk nooit last van kou. Dus neem een extra... Helemaal niets op aantemerken. Voor de kou-kleumers echter. Het is op de afdeling wel erg frisjes door de mechanische klimaatregeling. En ik heb gewoonlijk nooit last van kou. Dus neem een extra trui mee!

3 sterren omdat ik niet alles heb beleefd.

Reactie ICON:

Beste Eugene, bedankt voor je review! Wij vinden het ook jammer dat je niet meer mee mag doen. Vervelend dat je niet weet waarom. Ik ga voor je achterhalen wat de reden hiervan is.
Bedankt voor...
Bedankt voor je tip, voor 'kou-kleumers' is een extra trui zeker fijn! Groeten, Justine van PRA.

Gerard Oving

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Eerste termijn was door landelijke vakantie dagen te lang (wachten op test resultaten)

Reactie ICON:

Hallo Gerard, bedankt voor je beoordeling en voor je verpeterpunt. We zullen dit doorgeven aan de betreffende afdeling. Groeten, Justine van PRA.

Marc

Waardeloos

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Klantvriendelijker , houden aan afspraken, Beter gekwalificeerd personeel kan zomaar gebeuren dat de onderzoeken niet eens plaats vinden ben je gekeurd en al ..en op het laatste moment wordt alles... Klantvriendelijker , houden aan afspraken, Beter gekwalificeerd personeel kan zomaar gebeuren dat de onderzoeken niet eens plaats vinden ben je gekeurd en al ..en op het laatste moment wordt alles gecanceld ook is het mognlijk dat je op de reserve lijst komt en dat zijn er meestal 3 kom je voor Jan met de koret achternaam naar Groningen met 4 uur in de trein

Reactie ICON:

Hallo Marc, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad. Ik kan mij voorstellen dat het vervelend is om een afwijzing op het laatste moment te horen. Het kan... Hallo Marc, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad. Ik kan mij voorstellen dat het vervelend is om een afwijzing op het laatste moment te horen. Het kan inderdaad voorkomen dat onderzoeken/afspraken wegens omstandigheden op het laatste moment worden afgezegd of verschoven. Helaas hebben wij hier geen invloed op. We proberen wel altijd te kijken naar andere mogelijkheden. Onze excuses dat wij deze mogelijkheid (ook mbt reserve) niet van te voren hebben gecommuniceerd. We zullen je punten meenemen in ons maandelijks overleg. Groeten, Justine van PRA.

Het was goed

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De betaling. Ik vind de 30 dagen wachten niks . Ik vind dat als je klaar bent met een onderzoek dat je gelijk betaald moet worden

Reactie ICON:

Bedankt voor je hoge beoordeling, hier zijn we erg blij mee! Ik kan mij voorstellen dat je direct na het onderzoek uitbetaald wilt worden, echter zo is het proces niet ingericht. De betaling vindt... Bedankt voor je hoge beoordeling, hier zijn we erg blij mee! Ik kan mij voorstellen dat je direct na het onderzoek uitbetaald wilt worden, echter zo is het proces niet ingericht. De betaling vindt altijd plaats binnen 30 dagen, we proberen de vergoeding in ieder geval zo snel mogelijk uit te betalen. Groeten, Justine van PRA.

Kimberly Aurik

Ik vond het een erg prettige ervaring. Medewerkers waren erg vriendelijk. De tijd vliegt echt voorbij, er is ook genoeg te doen om jezelf te vermaken.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Bij binnenkomst wordt er niet meteen verteld wat de bedoeling is. Dit zorgde voor veel onduidelijkheid. Ik zou willen adviseren om meteen bij binnenkomst de regels ed te bespreken. Zeker ook mbt de... Bij binnenkomst wordt er niet meteen verteld wat de bedoeling is. Dit zorgde voor veel onduidelijkheid. Ik zou willen adviseren om meteen bij binnenkomst de regels ed te bespreken. Zeker ook mbt de afwas en wat de normen en regels zijn binnen de afdeling. Deze zijn ons nooit verteld, waardoor wij ons eigen ding hebben gedaan.
Het na-onderzoek vond plaats in Groningen. Tegen mij werd vooraf aan mijn deelname gezegd dat Utrecht ook een optie was. Pas tijdens mijn onderzoek werd verteld dat het alleen in Groningen zou kunnen. Deze voorlichting zou ik echt graag vooraf hebben gehad, aangezien ik 3 uur onderweg ben naar Groningen, en het na-onderzoek maar een uurtje duurde..

Reactie ICON:

Beste Kimberly, bedankt voor je review! Goed om te horen dat je een erg prettige ervaring hebt gehad! Ook bedankt voor je verbeterpunten. Ik kan mij voorstellen dat het belangrijk en fijn is om te... Beste Kimberly, bedankt voor je review! Goed om te horen dat je een erg prettige ervaring hebt gehad! Ook bedankt voor je verbeterpunten. Ik kan mij voorstellen dat het belangrijk en fijn is om te weten wat je te wachten staat. We geven het door aan de betreffende afdeling. Groeten, Justine van PRA.

Peter Jacobs

Goed en gezellig

Reactie ICON:

Beste Peter, bedankt voor de hoge beoordeling die je ons hebt gegeven. Daar zijn we erg blij mee! Groeten, Justine van PRA.