ICON

Andrei

Hallo, ik woon en werk niet in Europese landen. Kan ik deelnemen aan uw programma's? Bedankt.

Reactie ICON:

Hallo Andrei, bedankt voor je vraag. Voor onze onderzoeken kom je in aanmerking wanneer je in Nederland, België of Duitsland woont. Wanneer je dus niet in een Europees land woont en werkt, kan je... Hallo Andrei, bedankt voor je vraag. Voor onze onderzoeken kom je in aanmerking wanneer je in Nederland, België of Duitsland woont. Wanneer je dus niet in een Europees land woont en werkt, kan je niet deelnemen. Bedankt in ieder geval voor je interesse! Groeten, Justine van PRA.

Prima! Vooral de medewerkers tijdens het verblijf zijn erg vriendelijk

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De voorkeuring kan nog altijd sneller. Als ik om 10:30 een afspraak hebt gebeurt het regelmatig dat ik pas om 11:30 aan de beurt bent.
Daarnaast is dit in minder mate ook bij de ambulante...
Daarnaast is dit in minder mate ook bij de ambulante bezoeken.

Tevens zou een stevigere gele kaart ook prettig zijn (weer zo'n geplastificeerd als vroeger).

Reactie ICON:

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling!
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling!
Ik kan mij voorstellen dat het vervelend is om zo lang op de voorkeuring (en bij ambulante bezoeken) te wachten. Wij moeten rekening houden met veel keuringen op een dag, en dat kan soms uitlopen. We doen ons uiterste best om het zo snel en goed mogelijk te laten verlopen.
Bedankt voor de tip mbt een steverige gele kaart, we nemen dit mee tijdens ons maandelijks overleg. Groeten, Justine van PRA.

Christiaan de Jong

Erg fijn

Mist de huiselijke sfeer

Reactie ICON:

Beste Christiaan, bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om te horen dat je een fijn verblijf hebt gehad. Bedankt voor je tip. Dit hebben wij vaker gehoord. We zijn dan ook bezig met een plan... Beste Christiaan, bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om te horen dat je een fijn verblijf hebt gehad. Bedankt voor je tip. Dit hebben wij vaker gehoord. We zijn dan ook bezig met een plan om de sfeer in het onderzoekscentrum te verbeteren! We hopen je gauw weer te zien! Groeten, Justine van PRA.

Samuel Croes

Fantastisch, nieuwe mensen leren kennen en even een gezonder eetpatroon gehad. Verder geen last van bijwerkingen (maar misschien had ik wel het placebo, dat weet ik niet)

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Misschien vaker naar buiten als dat mogelijk is. Ik vond het wel prettig om binnen te zitten, maar pas als je buiten bent kun je goed je benen strekken met het wandelen.

Reactie ICON:

Beste Samuel, bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om te lezen dat je nieuwe mensen hebt ontmoet en even een gezonder eetpatroon is mooi meegenomen!
Wanneer je wilt weten of je een...
Wanneer je wilt weten of je een placebo hebt gehad, dan kun je een half jaar nadat de laatste groep is geëindigd contact met ons opnemen.
Bedankt voor je tip. Sinds kort hebben wij een binnentuin, inclusief tafeltennistafel! We hopen je gauw weer te zien. Groeten, Justine van PRA.

Het was naar omstandigheden een prima verblijf. De voorzieningen en zorg zijn goed.

Reactie ICON:

Goedemiddag, bedankt voor je goede beoordeling! Wat bedoel je precies met 'naar omstandigheden'? We horen het graag, zodat we weten wat er onder de deelnemers speelt! Groeten, Justine van PRA.

Als heel prettig. Goede faciliteiten en vriendelijk, kundig personeel.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

er was geen handdoek in de keuken (wel een theedoek) en de voorraad van de towelbox was regelmatig leeg. Als ik dan voor het eten of na het afruimen van de tafel mijn handen had gewassen, kon ik ze... er was geen handdoek in de keuken (wel een theedoek) en de voorraad van de towelbox was regelmatig leeg. Als ik dan voor het eten of na het afruimen van de tafel mijn handen had gewassen, kon ik ze niet goed afdrogen.

Reactie ICON:

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je het verblijf als prettig hebt ervaren!
Bedankt voor het laten weten. We zullen zorgen dat er voortaan genoeg...
Bedankt voor het laten weten. We zullen zorgen dat er voortaan genoeg handdoeken op voorraad liggen! Groeten, Justine van PRA.

Geert Horst

Prettig. Uit belangstelling mee gedaan.

Geen idee.

Reactie ICON:

Beste Geert, bedankt voor het plaatsen van je positieve review! Hopelijk komt er een volgend onderzoek wat je belangstelling trekt! Groeten, Justine van PRA.

Rob Daniëls

Positief, het was gezellig en professioneel.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Andere controllers voor game consoles aanschaffen.

Reactie ICON:

Beste Rob, bedankt voor je positieve review! Bedankt voor je tip, dit hebben we vaker gehoord. Er zijn nieuwe game controllers aangevraagd. Deze komen binnenkort! Dus kom gerust gauw gamen! Groeten,... Beste Rob, bedankt voor je positieve review! Bedankt voor je tip, dit hebben we vaker gehoord. Er zijn nieuwe game controllers aangevraagd. Deze komen binnenkort! Dus kom gerust gauw gamen! Groeten, Justine van PRA.

Goed leuke mensen leuk personeel

meer activiteiten buitenlucht

Reactie ICON:

Goedemiddag, leuk om te lezen dat je het goed hebt gehad. Bedankt hiervoor! Ik kan mij voorstellen dat meer buitenlucht activiteiten fijn zou zijn. We zijn bezig een binnentuintje zomerklaar te... Goedemiddag, leuk om te lezen dat je het goed hebt gehad. Bedankt hiervoor! Ik kan mij voorstellen dat meer buitenlucht activiteiten fijn zou zijn. We zijn bezig een binnentuintje zomerklaar te maken! Groeten, Justine van PRA.