ICON

Hoeke Jaarsma

Zeer goed

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Alles naar wens een verbeterpunt hoofdkussen vervangen afwasbaar kussen veel schoner

Reactie ICON:

Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het als zeer goed hebt ervaren en alles naar wens was! Ik zal je verbeterpunt wat gaat over het hoofdkussen doorgeven aan de betreffende... Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het als zeer goed hebt ervaren en alles naar wens was! Ik zal je verbeterpunt wat gaat over het hoofdkussen doorgeven aan de betreffende afdeling ;). Groet, Justine van PRA.

De Wreede Thierry

Leuke ervaring. Nieuwe mensen leren kennen

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Alles was naar wens. Geen opmerkingen

Reactie ICON:

Hallo, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het een leuke ervaring was en alles naar wens was! Inderdaad een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen :). Groeten, Justine van PRA.

Over het algemeen goed.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Keukenpersoneel mag iets meer de keukenzaal op orde houden en alert zijn (het was vaak niet gereed toen de groep arriveerde, zelfs 1x op de prikdag zelf). Door veelvuldig wisseling van de wacht is... Keukenpersoneel mag iets meer de keukenzaal op orde houden en alert zijn (het was vaak niet gereed toen de groep arriveerde, zelfs 1x op de prikdag zelf). Door veelvuldig wisseling van de wacht is er ook vaak verwarring betreffende de planning/wat er moet gebeuren. Dit geeft niet altijd een veilig en betrouwbaar gevoel naar de vrijwilligers toe.

Reactie ICON:

Hallo, bedankt voor je review. Fijn dat je het over het algemeen als goed hebt ervaren! Bedankt voor je tip. Ik kan mij voorstellen dat dit niet altijd een fijn gevoel geeft, ik zal het doorgeven... Hallo, bedankt voor je review. Fijn dat je het over het algemeen als goed hebt ervaren! Bedankt voor je tip. Ik kan mij voorstellen dat dit niet altijd een fijn gevoel geeft, ik zal het doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Groeten, Justine van PRA.

jordey van der molen

Positief

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Betere kussens op de bedden

Reactie ICON:

Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn dat je het als positief hebt ervaren! Ik zal je tip over betere kussens op de bedden doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Groeten, Justine van PRA.

Als prettig

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Een gezellige huiskamer, de mogelijkheid om even een frisse neus te halen op het balkon of de binnentuin, meerdere werkkamers waarin je ongestoord kunt werken, solliciteren en telefoongesprekken... Een gezellige huiskamer, de mogelijkheid om even een frisse neus te halen op het balkon of de binnentuin, meerdere werkkamers waarin je ongestoord kunt werken, solliciteren en telefoongesprekken kunt voeren.

Reactie ICON:

Goed om te horen dat het verblijf als prettig is ervaren. Op dit moment zijn we bezig om de ruimtes in het onderzoekscentrum te veranderen en zullen we de punten meenemen. Graag tot een volgende... Goed om te horen dat het verblijf als prettig is ervaren. Op dit moment zijn we bezig om de ruimtes in het onderzoekscentrum te veranderen en zullen we de punten meenemen. Graag tot een volgende keer. Groeten Sabrina van PRA

Goed.
Ik heb al heel vaak aan onderzoeken bij PRA meegedaan. Dat zou niet het geval zijn als het niet goed was toch?

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De keuring vooraf. In de brief wordt vermeld dat het zeer belangrijk is om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn, maar als je er dan eenmaal bent laten ze je rustig drie kwartier zitten wachten.... De keuring vooraf. In de brief wordt vermeld dat het zeer belangrijk is om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn, maar als je er dan eenmaal bent laten ze je rustig drie kwartier zitten wachten. Heel frustrerend

Reactie ICON:

Bedankt voor je review. Fijn dat je al vaker naar tevredenheid hebt meegedaan aan een onderzoek. Wat betreft de keuring is dat heel vervelend en zullen we dit meenemen in de verbetering van onze... Bedankt voor je review. Fijn dat je al vaker naar tevredenheid hebt meegedaan aan een onderzoek. Wat betreft de keuring is dat heel vervelend en zullen we dit meenemen in de verbetering van onze service. Groeten Sabrina van PRA

Jesse Bennink

Relaxed, gestructureerd, gezellig

Bedankt fijn om te horen! Groet Sabrina van PRA

Louis Lakerveld

Reactie ICON:

Beste Louis, bedankt voor je review! Groeten, Justine van PRA.

UWV

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Een beetje fitness oefeningen zou geen kwaad doen.

Reactie ICON:

Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn dat je het als goed hebt ervaren! Ik kan mij voorstellen dat een beetje fitness oefeningen tijdens het verblijf in het onderzoekscentrum fijn zou zijn.... Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn dat je het als goed hebt ervaren! Ik kan mij voorstellen dat een beetje fitness oefeningen tijdens het verblijf in het onderzoekscentrum fijn zou zijn. Echter, voor de meeste onderzoeken geldt dat sporten tijdens het verblijf niet is toegestaan. Dat heeft te maken met bepaalde bloedwaardes die op deze manier beinvloed kunnen worden. Groeten, Justine van PRA.

Zeer goed, goede sfeer en aardig personeel.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Soms krijg ik een sms dat er vrijwilligers gezocht worden terwijl ik al ingeschreven sta voor een onderzoek. Misschien zou het handig zijn als je die makkelijk uit kan zetten of niet ontvangt als je... Soms krijg ik een sms dat er vrijwilligers gezocht worden terwijl ik al ingeschreven sta voor een onderzoek. Misschien zou het handig zijn als je die makkelijk uit kan zetten of niet ontvangt als je al mee gaat doen.

Als het december is en je wilt bijvoorbeeld in februari meedoen aan een onderzoek is het erg veel werk om te zien welk onderzoek in die periode valt. Misschien is het handig datje in het filter aan kunt kunnen wanneer je mee wilt doen aan een onderzoek.

Dit zijn kleine dingetjes, verder is alles naar mijn idee top!

Reactie ICON:

Bedankt voor je review, heel fijn dat je een fijne ervaring hebt gehad in ons onderzoekscentrum. We hebben vaker gehoord dat het handig zou zijn dat er meerdere filters komen voor het uitkiezen van... Bedankt voor je review, heel fijn dat je een fijne ervaring hebt gehad in ons onderzoekscentrum. We hebben vaker gehoord dat het handig zou zijn dat er meerdere filters komen voor het uitkiezen van de onderzoeken. Op dit moment wordt hier hard aan gewerkt en zullen er binnenkort meerdere filters beschikbaar zijn. Het filteren op periode is voor ons ook wenselijk, dit zal nog niet op korte termijn uitgevoerd kunnen worden. We zullen het zeker meenemen voor in de toekomst. Groeten Sabrina van PRA