ICON

Jan Keizer

Klantgericht, attent en professioneel

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Prima, professioneel, goede faciliteiten en kundig personeel.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Nakeuringen in Utrecht ipv Groningen voor Randstedelingen.

Jacky Peters

Heftig.

Dat de petscan en MRI scan achter elkaar is gepland. Dit betekende gewoon
ruim 2 uur op een plank liggen wat niet prettig in de nek voelde. Jullie hebben
het wel met Parkinson personen...
Dat de petscan en MRI scan achter elkaar is gepland. Dit betekende gewoon
ruim 2 uur op een plank liggen wat niet prettig in de nek voelde. Jullie hebben
het wel met Parkinson personen te maken.

Beste Jacky,
Beste Jacky,
Bedankt voor je feedback en natuurlijk voor jouw bijdrage aan het onderzoek. We begrijpen heel goed dat het vervelend en oncomfortabel was om zo lang achter elkaar in de scans te liggen. We gaan dit meenemen in de evaluatie van dit onderzoek.
Vriendelijke groet,
Astrid van Team PRA

C Nanninga

Zorgvuldig toediening van medicijn (mogelijk van placebo )ook goede verzorging van voeding .

geen tips

Hele chille tijd gehad, echt genoten.

Meer (complete) puzzels ter beschikking

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Meer opties om buiten te zijn

Harry Stijnenbosch

Toch wel bijzonder en leerzaam voor het uiteindelijke doel

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Beter toezicht op de warme maaltijdverdeling.Verder alleen maar lof voor alle medewerkers.Het was echt een leuke tijd in alle opzichten en de restricties c.q. handelingen waren goed te doen.

Redelijk oké

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Gezonder eten. Soep komt uit een pakje, er is alleen brood met voornamelijk zoetigheid. Het avondeten is oké maar ik zal adviseren om bijvoorbeeld (soja) yoghurt met grabula, noten en fruit te... Gezonder eten. Soep komt uit een pakje, er is alleen brood met voornamelijk zoetigheid. Het avondeten is oké maar ik zal adviseren om bijvoorbeeld (soja) yoghurt met grabula, noten en fruit te serveren als ontbijt. Tussen de middag is het voedsel ook veel te eenzijdig en vol suikers. Een gezonde lunch zoals een salade en een echte soep zal beter zijn voor de deelnemers. Ik was erg verbaasd dat een onderzoekscentrum deelnemers voornamelijk ongezond voedsel voorzet.

Reactie ICON:

Bedankt voor je nuttige opmerkingen. We nemen ze mee in onze plannen om de deelname aan onze onderzoeken verder te verbeteringen.

De deelname zelf was op zich prima. De situatie rondom de nakeuring was ondermaats. Vooraf werd er gezegd dat ik tussen 7 en 14 dagen na mijn interne periode zou moeten nakeuren. Uiteindelijk kon... De deelname zelf was op zich prima. De situatie rondom de nakeuring was ondermaats. Vooraf werd er gezegd dat ik tussen 7 en 14 dagen na mijn interne periode zou moeten nakeuren. Uiteindelijk kon het maar op 1 dag, op 1 moment. Dit kwam eigenlijk al niet uit, maar ik heb mijn planning omgegooid, en moest met haast weg.
Toen ik daar kwam, moest ik een uur wachten in de wachtkamer, omdat de artsen lunchpauze hadden. Dit had het gevolg dat ik te laat was voor mijn vakantie.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Geef meer opties voor de nakeuring.

En als er maar 1 optie is, zorg ervoor dat de artsen dan niet net een uur lunchpauze nemen.

Reactie ICON:

Beste Stijn, bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat het zo is gelopen met de nakeuring en dat je zo lang moest wachten. We gaan dit doorgeven aan de betreffende afdeling. Wanneer je... Beste Stijn, bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat het zo is gelopen met de nakeuring en dat je zo lang moest wachten. We gaan dit doorgeven aan de betreffende afdeling. Wanneer je nog vragen hebt, dan kun je uiteraard contact opnemen via 050-8505798. Groet, Team PRA

Als prettig ervaren

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Meer vrijheden voor de deelnemers. Gespannen sfeer onder het personeel. Meer faciliteiten voor de deelnemers.