anonymous
- N.v.t.
- Product of service:
- Kettinkje
Uitstekend!
Ik kan al jaren nergens tegen, altijd irritatie en allergische reactie op sieraden. Nu IdhunaJewels ontdekt. Voor de prijs durfde ik de gok te wagen. Ik heb nu dus ineens oorknopjes, oorhangers, kettinkjes en zelfs een armbandje. Geen enkele irritatie, reactie of wat dan ook op de sieraden van staal. Ben er heel blij mee.
alles is correct verlopen, degelijke info
Prachtige armbandjes
Netjes ingepakt en snel geleverd! Is een kerstcadeautje dus kan het verder niet beoordelen.
Leuke sieraden voor een prima prijs
In één woord top
Snelle levering , mooi ingepakt en oorbellen naar wens😊
Op zich wel goeie ervaring
Prima service, mooie armbandjes. Leuk verpakt, echt een kadootje in je brievenbus.
Leuke armbandjes 🥰 zo lief
Een prettig bedrijf je bestelling wordt met zorg geleverd
Leuke sieraden voor eerlijke prijzen
Helemaal Top!
Top
IdhunaJewels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
IdhunaJewels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
IdhunaJewels.nl