IFM-Ecom

Snel, makkelijk

Bestellen via website ging heel slecht. Maar door de goede prijs en de snelle levering die beloofd werd toch blijven proberen. Mandje bleef constant leeg op de website! Stond wel uitleg over, hoe... Bestellen via website ging heel slecht. Maar door de goede prijs en de snelle levering die beloofd werd toch blijven proberen. Mandje bleef constant leeg op de website! Stond wel uitleg over, hoe dit te verhelpen. Maar alleen uitleg voor als je met internet Explorer werkt. En dat gebruik ik niet. Toen bleek dat door ziekte in het bedrijf er een achterstand was. Dus ging de vierentwintig uurs levering niet door! Werd ook niet vermeld, na een hele dag thuis zitten wachten op het pakket maar gebeld. Levering werd pas de dag erna!

Buitelaar Houtconstructies B.V.

H.Walter

Snelle levering ondanks de it dat product 2 keer kapot werd afgeleverd, hetgeen de fout van het postbedrijf was

Product goed/info en communicatie onvoldoende

Reactie IFM-Ecom:

Door een probleem met onze mailserver blijken er mails niet verzonden te worden naar accounts van Hotmail, MSN en microsoft. Helaas lijkt de communicatie daardoor erg slecht.
We hebben het...
We hebben het probleem in behandeling en verwachten snel een structurele oplossing.
Excuses voor het ongemak

Heel tevreden

Snelle service, ook na defecte flipover te hebben ontvangen meteen geholpen aan een nieuwe. Top service!

VAT vzw - Out of a Box

Prima service, correcte levering en soepele batalingswijze

Niet heel positief

Reactie IFM-Ecom:

Dat was inderdaad vervel;end:
Ik heb van uw pakket van order 47586 een Post.NL code : XXXXXXXXXXX
Dat was inderdaad vervel;end:
Ik heb van uw pakket van order 47586 een Post.NL code : XXXXXXXXXXX
Als ik het pakket probeer te lokaliseren zie ik dat Post.nl het pakket wel ontvangen heeft maar nog niet verwerkt, zie onderstaande link:
Ik vind dit een heel vervelende situatie en kan u geen reden aangeven waarom het pakket nog niet verwerkt is.
Ik zal het morgen nogmaals lokaliseren, als het dan nog steeds niet bij u afgeleverd is zal ik een geheel nieuw pakket naar u laten opsturen.
Onze welgemeende excuses voor de vertraging in de levering.