IFM-Ecom

Arie

Over het geleverde product zijn we zeer tevreden en het hangt ook prachtig aan de muur in de keuken

Hermens

Snelle levering. Bij de levering had 1 krijtbordje schade na contact heb ik netjes een nieuw bordje opgestuurd gekregen.

Yvonne Koot

Klantgericht, netjes en adequaat geinformeerd. Volgens afspraak geleverd.
Vanwege maatwerk wel een lange levertijd

Keurig product ontvangen, ik moest er echter wel drie keer achteraan bellen. Na de bestelling ontving ik een bevestiging via email en daarna bleef het stil. Na een aantal dagen heb ik zelf gebeld en... Keurig product ontvangen, ik moest er echter wel drie keer achteraan bellen. Na de bestelling ontving ik een bevestiging via email en daarna bleef het stil. Na een aantal dagen heb ik zelf gebeld en dat moest ik in totaal drie keer doen. Er was iets fout gegaan met de bestelling bij de leverancier en er was iets fout gegaan met het zorgen dat het verstuurd werd. Er is in dit proces veel ruimte voor verbetering.

Reactie IFM-Ecom:

Klant heeft helemaal gelijk, helaas konden wij er niets aan veranderen.

2x gebeld; bij de 2e keer wel gehoor.
Toen goed antwoord en info.
Bestelling op tijd en goed.
2x gebeld; bij de 2e keer wel gehoor.
Toen goed antwoord en info.
Bestelling op tijd en goed.
Goed bord; ik vind het wel veel geld voor zo'n prikbord, maar met de resten die wegvielen hebben we nog iets kunnen doen.

Fernandes

Besteld en snel in huis.

Helga

Supersnelle levering en product voldoet aan verwachting!

Bestelling niet meer leverbaar terwijl het volgens de site nog leverbaar was. Netjes bericht met vraag om te cancelen of te wachten. Gewacht en toe op de afgesproken tijd geleverd.

Yvonne Koot

Klantgericht, netjes en adequaat geinformeerd. Volgens afspraak geleverd.
Vanwege maatwerk wel een lange levertijd

Reactie IFM-Ecom:

Dank je wel voor de review. De levertijd was inderdaad wel lang helaas. Het proces wordt geevalueerd om het in de toekomst te versnellen.