Urmila Samipersad
- After sales
- 4.5
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
- Verbeterpunten of tips
- ik vond t niet makkelijk om te vinden wat ik nodig heb, ook is persoonlijk contact wel wenselijk
Uitstekend
Prima bedrijf, scherpe prijzen en goede service Voor een feestje makkelijk besteld via de website. Website is duidelijk en prijzen zijn scherp. Ijs direct laten afleveren op de feest locatie op de afgesproken tijd. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Super goed en kwaliteit ijs
Alleen maar top
Duidelijke site, goede service
SPAM 👍🏼
Helemaal top, lekker bezorgd tot aan de deur
Komen hun afspraken niet na. Al 3 keer om een factuur gevraagd en nog steeds niets ontvangen.
IJSenIJSkoud.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
IJSenIJSkoud.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
IJSenIJSkoud.nl