Rooster voor de bbq gekocht
op de site stond op voorraad en na bestelling bleek dat het besteld moest worden en dus niet op voorraad
na een mail van mij waarin ik zeer teleurgesteld was...
Rooster voor de bbq gekocht
na een mail van mij waarin ik zeer teleurgesteld was kwam zeer snel een mail terug en zelfs een telefoontje om het probleem op te lossen
uiteindelijk zeer goed opgelost

goede snelle klantvriendelijke oplossing geboden en toen ik na 1 dag niet op de mail had gereageerd werd ik zelfs gebeld met de vraag of ik de geboden oplossing accepteerde

zet bij de beschikbaarheid niet dat het op voorraad is als dit niet het geval is
dit is zeer storend en misleidend

FJDraaisma

Snel en duidelijk geholpen

kon dezelfde dag verstuurd worden en ontvangst volgende dag, snelle levering

H

G

Richard

Prima service

DI-sign-To

Gebeld dat het iets later geleverd werd

S.Gorter

Zeer goed, had per ongeluk het verkeerde model besteld, het werd na 1 telefoontje zeer snel geregeld, geweldig

Neen

Globaal genomen zeer positief

Correcte informatie op de website

Er werd gezegd dat er een mail zou verstuurd worden in verband met transport maar deze heb ik nooit ontvangen. Omdat ik telefonisch contact had opgenomen met de winkel wist ik dat het pakket... Er werd gezegd dat er een mail zou verstuurd worden in verband met transport maar deze heb ik nooit ontvangen. Omdat ik telefonisch contact had opgenomen met de winkel wist ik dat het pakket onderweg was.

JHA van Cruchten

Ik ben zeer tevreden. Makkelijk te bestellen en correcte levering.

Ik had graag een bericht ontvangen over de precieze leverdatum.

L.A. Punt

Eerst gevraagd om informatie. Dit werd correct enjuistvermeld

Snel en goed

snelheid levering

de informatie over de heoveelheid per verpakking ontbreekt, zou handig zijn als dat er bij stond ipv heoveelheid 1 karton, bv handig zou zijjn hoeveel zit er in 1 karton