Hans Anneveld
Zeer positief - klantvriendelijk - behulpzaam
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
- Zeer positief - klantvriendelijk - behulpzaam
- Reactiesnelheid
- 5
- After sales
- 5
Positief
prima telefonisch contact
Ik heb de produkten in uitstekende staat en snel ontvangen
Afkomstig van buiten de regio Zwolle al verschillende jaren klant bij dit bedrijf. Terzake kundige en goed geinformeerde medewerkers.
Erg hoge verzendkosten
Makkelijk contact maken en goede afspraken alles heel correct goede en snelle levering
Heel goede service. Ze hebben zelf meermaals contact opgenomen om het juiste bezorg moment te vinden. Top.
Zeer goed
Vanmorgen geweest met een defecte autosleutel. Zeer vakkundig en snel geholpen door Wouter. Ik woon in Hellendoorn maar als ik weer zoiets heb rijd ik er graag een keer voor naar Zwolle.
Schandalig slechte service, prijs van materialen verdriedubbeld.
Prima.
IJzerhandel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
IJzerhandel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
prima telefonisch contact
Ik heb de produkten in uitstekende staat en snel ontvangen
Erg hoge verzendkosten
Zeer goed
Schandalig slechte service, prijs van materialen verdriedubbeld.
Prima.
IJzerhandel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: