Arno van Dinther

Prutswerk. Ja zeggen en nee doen. Niet betrouwbaar

Lekkerkerker

Afrader!

Uw ervaring

3 zogenaamde matches gekregen maar het lukt niet om een afspraak voor een kennismaking te maken. Het abonnement loopt nog een jaar door, dus de kassa rinkelt gewoon door! Door te dreigen met... 3 zogenaamde matches gekregen maar het lukt niet om een afspraak voor een kennismaking te maken. Het abonnement loopt nog een jaar door, dus de kassa rinkelt gewoon door! Door te dreigen met consumentenorganisatie, is het abonnement gelukkig voortijdig gestopt.

Berrin

Zeer goed

Uw ervaring

Ik ben helemaal tevreden met haar.

Jaimy Houtzager

Eindelijk een hulp!

Uw ervaring

Fijn dat we uiteindelijk een hulp hebben, maar dat ging niet zonder slag of stoot. 2x kwam een schoonmaakster niet opdagen en de meeste profielen voldeden niet aan onze eisen. Als gaycouple hadden... Fijn dat we uiteindelijk een hulp hebben, maar dat ging niet zonder slag of stoot. 2x kwam een schoonmaakster niet opdagen en de meeste profielen voldeden niet aan onze eisen. Als gaycouple hadden wij een sterke voorkeur voor een vrouw. Ik had eigenlijk verwacht dat we binnen een maand wel een hulp zouden hebben, maar dat heeft zeker 3 maanden geduurd.

Van den Berg

Handig zo'n abonnement.

Uw ervaring

Onverwacht toch iemand weten te vinden.

Ab de Graaff

Ik heb een deal met ene Tatyana om bij mij schoon te komen maken maar reeds de tweede keer liet ze het afweten. Ik wil dus de overeenkomt opzeggen.

slecht

Cecile Gelissen

Gegevens gegadigden

Uw ervaring

Nu tot 2x toe iemand op gesprek gehad waarvan de 2e positief is. Alleen zijn beide gegadigden niet ‘eerlijk’ in de gegevens die ze invullen. De Eerste had ik al gedeeld met jullie maar de 2e... Nu tot 2x toe iemand op gesprek gehad waarvan de 2e positief is. Alleen zijn beide gegadigden niet ‘eerlijk’ in de gegevens die ze invullen. De Eerste had ik al gedeeld met jullie maar de 2e gebruikt een andere voornaam in het echt dan wat bij jullie geregistreerd staat. Misschien goed om bij een inschrijving de gegevens te verifiëren met de gegadigde.

Anna Nizinska

Cleaning

J. Baas

Extreem slechte ervaring

Uw ervaring

Een maand ingeschreven geweest zonder een schoonmaakster te hebben gevonden. Een iemand zei op het laatste moment af, een ander stuurde heel iemand anders dan het profiel waar op gereageerd was. Wel... Een maand ingeschreven geweest zonder een schoonmaakster te hebben gevonden. Een iemand zei op het laatste moment af, een ander stuurde heel iemand anders dan het profiel waar op gereageerd was. Wel meteen vast aan een jaar abonnement, ondanks dat er geen diensten geleverd zijn.

fkl

Schoonmaakster Gevonden!

Uw ervaring

Op13 oktober heb ik me ingeschreven. Na 1 dag een kandidaat, sprak geen Nederlands, maar wel goed Engels. Gelukkig kon hij (!) week al komen voor kennismaking, en kon de week daarna al beginnen.... Op13 oktober heb ik me ingeschreven. Na 1 dag een kandidaat, sprak geen Nederlands, maar wel goed Engels. Gelukkig kon hij (!) week al komen voor kennismaking, en kon de week daarna al beginnen. Maar HELAAS, nooit op komen dagen, onbereikbaar en reactie op telefoon of mail. Gemeld bij de website.
Tweede kandidaat aangedragen op 26 oktober, kennismaking 29 oktober, sprak ook geen NL, wel goed Engels. Ze gaat beginnen 5 november . Wordt vervolgd...