Ok
Uw ervaring
geen toelichting
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Jammer dat u geen toelichting heeft gegeven op uw review. Wij hadden dit graag willen inzien om onze diensten en service te verbeteren.
geen toelichting
While living in a small town where help is hard to find, I was able to find someone reliable within 3 hours of submitting my request.
It was much appreciated.
Er is snel een hulp gevonden. Afwachten hoe het verder gaat verlopen en of ze naar tevredenheid werkt,
Fijn om te lezen dat er een klik is ontstaan. Wij wensen u fijne samenwerking toe. Bedankt voor uw review.
Niet
fijn dat het bestaat. het is lastig zoeken naar een huishoudster zonder facebook etc..
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat we u op deze manier kunnen helpen.
Via deze website 3 verschillende matches gehad. De eerste match kwam niet opdagen tijdens de kennismaking dus kon de zoektocht opnieuw beginnen. De tweede match sprak geen Engels en geen Nederlands....
Voor de 2e keer weer supersnel een schoonmaakster gevonden die ook meteen aan slag kan.
snel reacties
Zeer tevreden over de werkwijze van ikzoekeenschoonmaakster binnen 1 week een kennismaking en volgende week start ze al, blij mee!
Fijn om te lezen dat het binnen een week gelukt is een hulp bij u aan het werk te krijgen! We wensen u dan ook een hele fijne samenwerking met de hulp.
Binnen een paar dagen al een kandidaat beschikbaar voor een gesprek. Ik kan de kwaliteit van de hulp alleen nog niet beoordelen ;)