Heinz

Goed idee@

Uw ervaring

Snel een goede match gevonden!

Super :)!

Tot op heden een tegenvaller

Uw ervaring

Sinds eind april een aanvraag uitstaan en nog steeds geen kennismakinggesprek met een schoonmaker gehad.

1x gematcht aan iemand, afspraak gemaakt, maar deze mevrouw kwam niet opdagen. Na match wel direct de factuur ontvangen (en betaald), maar tot nu toe nog geen waar voor ons geld.

Tot op heden dus een tegenvaller.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We vinden het erg jammer dat uw ervaring tot nu toe niet positief is, en doen graag ons best om tot een voor u wenselijk resultaat te komen. We vinden het altijd erg vervelend als een hulp zijn/haar... We vinden het erg jammer dat uw ervaring tot nu toe niet positief is, en doen graag ons best om tot een voor u wenselijk resultaat te komen. We vinden het altijd erg vervelend als een hulp zijn/haar afspraken niet nakomt. Helaas is dat niet iets waar wij voor kunnen controleren. We hopen dat we zo snel mogelijk iemand voor u kunnen vinden. Als dit niet het geval is gaan wij graag met u in gesprek over een andere oplossing.

Nonkes

Handig! Alleen beetje onpersoonlijk

Fijn

Accuraat

Snel

Nog steeds geen schoonmaakster

Uw ervaring

We zijn op naar een schoonmaakster en staan al 2,5 maand ingeschreven en er is tot op heden nog geen schoonmaakster gevonden, terwijl we in een grote stad wonen. Klantenservice is op zich... We zijn op naar een schoonmaakster en staan al 2,5 maand ingeschreven en er is tot op heden nog geen schoonmaakster gevonden, terwijl we in een grote stad wonen. Klantenservice is op zich vriendelijk, echter als bemiddelingsbureau een onvoldoende. Ze doen geen enkele moeite om na te gaan waar de schoen wringt en waarom wij nog geen schoonmaakster hebben

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We begrijpen heel goed dat u zo snel mogelijk wil worden voorzien. Dit is ons doel ook als u een aanvraag bij ons indient. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in... We begrijpen heel goed dat u zo snel mogelijk wil worden voorzien. Dit is ons doel ook als u een aanvraag bij ons indient. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw regio. Om deze reden kan het soms iets langer duren dan verwacht. We zijn nog steeds voor u op zoek naar een geschikte hulp. En hopen vooralsnog u zo spoedig mogelijk te voorzien.

Smits

Gemak

Uw ervaring

Krijg een match waar je een beter gevoel bij hebt dan een advertentie berichtje bij de supermarkt.

Lopez

Uw ervaring

Jullie zijn gedreven in het vinden van een geschikte persoon. Veel dank hiervoor! mvg, Fabiola Lopez

Graag gedaan!

Schoonmaakhulp

Uw ervaring

Werkt goed! Vinden inderdaad geschikte kandidaten in jouw omgeving. let wel, dienstverlening is niet gratis.

Klik

Uw ervaring

Snelle actie en direct een goede klik!

Konings Wolters

Uw ervaring

De site geeft een positieve indruk en werkt makkelijk.

Bedankt