hendriks

goed

Nice

Fijne medewerkster

Uw ervaring

Ik krijg heel snel reactie en heb snle kunnen afspreken met de schoonmaakster. Zij heeft veel ervaring en begript wat wij zoeken; Ik ben heel blij met de dienstverlening

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Dat vinden we heel fijn om te lezen!

nade

Goede service

Uw ervaring

Een goede mogelijkheid op korte termijn meerdere schoonmaaksters te ontmoeten. De beste blijft, top!

Bastiaanse

Uw ervaring

Handig om via website alles te regelen.

Snelle service en bij mismatch snel een nieuwe schoonmaakster

Snel

Dienst wordt niet geleverd

Uw ervaring

Ik wacht al 3 maanden op een achoonmaakster, maar schoonmaakster.nl kan die niet vinden.geld terug betalen ho maar. Wat een aanfluiting!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We vinden het jammer dat u het zo ziet. Aangezien u de voorgaande acht maanden wél een hulp heeft gehad en we sindsdien ook voor u zijn blijven zoeken naar een vervanger, betalen we u uw geld... We vinden het jammer dat u het zo ziet. Aangezien u de voorgaande acht maanden wél een hulp heeft gehad en we sindsdien ook voor u zijn blijven zoeken naar een vervanger, betalen we u uw geld inderdaad niet terug. De garantie is dat wij zonder bijkomende kosten verder zoeken. Als er op een bepaald moment wat minder hulpen beschikbaar zijn, kan dit inderdaad meer tijd kosten. We hopen u snel te voorzien van een nieuwe hulp.

Lekker handig

Uw ervaring

Wat super makkelijk dit! Zelf niet hoeven zoeken binnen je kennissenkring, snel geregeld en ze kan gelijk al aan de slag. Voor een acceptabel uurtarief. Heel handig dit!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt ! We vinden het superleuk om te lezen dat u snel en gemakkelijk een schoonmaakster heeft gevonden via ons.

Zeer snel

Uw ervaring

Gebruiksvriendelijk, snel en direct een aangename match

Bijker

Snelle service

Uw ervaring

Snelle manier om een schoonmaakster te vinden.