Snel effectied

Uw ervaring

3 maal een gesprek gehad en bij de laatste persoon had ik een goede klik. Fijn dat dit mogelijk is.
Je hebt een jaar lang de garantie op een eventuele nieuwe schoonmaakster als iets niet zou lopen. erg postief

Wat fijn, bedankt!

Snelle actie

Uw ervaring

Fijn kennismakingsgesprek gehad met de tweede kandidaat nadat de eerste niets van zich had laten horen. Snelle actie van ikzoekeenschoonmaakster.nl

Vincourt-Bleeker

Snelle reacties

Uw ervaring

Snel reactie gekregen op aanvraag en netjes pas hoeven te betalen na het verstrekken van gegevens.
Wel miscommunicatie qua inhoud in mail, waar naar mijn mening te lang op door gegaan werd, maar kwam uiteindelijk allemaal goed.

Tot nu toe goed.

Ligtvoet

Beoordeling ML

Uw ervaring

Zeer net bedrijf om te helpen in het zoeken naar een geschikte kandidaat hulp in de huishouding.

Dank.

Graag gedaan :-)

Razenberg schipper

Nieuwe aanvraag

Uw ervaring

Met de eerste werkster waren we zeer tevreden. Helaas is ze maar 3x geweest i.v.m. te lange reistijd. De tweede werkster was onervaren en is 2x geweest. De derde kwam niet opdagen op afspraken en... Met de eerste werkster waren we zeer tevreden. Helaas is ze maar 3x geweest i.v.m. te lange reistijd. De tweede werkster was onervaren en is 2x geweest. De derde kwam niet opdagen op afspraken en de vierde was communicatie moeilijk omdat deze geen Nederlands sprak.
Graag weer een nieuwe aanvraag uitzetten.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We vinden het erg vervelend dat het zo is verlopen voor u. Helaas kan het voorkomen dat een hulp die in eerste instantie aan ons toezegt voor u te willen werken hier toch weer vanaf ziet. Om te... We vinden het erg vervelend dat het zo is verlopen voor u. Helaas kan het voorkomen dat een hulp die in eerste instantie aan ons toezegt voor u te willen werken hier toch weer vanaf ziet. Om te voorkomen dat u zonder hulp zit, geven we een jaar garantie, oftewel kosteloze bemiddeling. We gaan dan ook graag opnieuw voor u op zoek naar een geschikte hulp.

AAAA

Matig

Uw ervaring

Pas bij de 5e persoon had ik iemand die zich aan de afspraak hield! Alle anderen kwamen stomweg niet opdagen!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We vinden het altijd vervelend als het langer duurt dan gehoopt voordat er een geschikte kandidaat wordt voorgesteld. Op het moment dat we u iemand voorstellen, heeft deze hulp aangegeven graag voor... We vinden het altijd vervelend als het langer duurt dan gehoopt voordat er een geschikte kandidaat wordt voorgesteld. Op het moment dat we u iemand voorstellen, heeft deze hulp aangegeven graag voor u aan de slag te gaan. We zijn blij dat het uiteindelijk is gelukt om u succescvol te koppelen aan een hulp en wensen u een prettige samenwerking.

Panorios

Oplichters

Uw ervaring

Ik kreeg een factuur hoewel ik geen schoonmaakster heb!!!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Volgens onze informatie hebben we u op 25 januari een hulp voorgesteld. Op het moment dat er gegevens van een hulp worden geleverd, wordt er automatisch een factuur in rekening gebracht. Daar wij op... Volgens onze informatie hebben we u op 25 januari een hulp voorgesteld. Op het moment dat er gegevens van een hulp worden geleverd, wordt er automatisch een factuur in rekening gebracht. Daar wij op dat moment ook kosten hebben gemaakt. Op het moment dat er met een hulp geen klik is of de hulp om een andere reden niet bij u aan de slag gaat, dan kunt u dit bij ons doorgeven en kunnen wij voor u geheel kosteloos verder zoeken naar een andere hulp. U heeft tenslotte een jaar garantie bij ons, binnen dit jaar zullen wij kosteloos voor u een nieuwe hulp zoeken wanneer nodig.

Een goede start

Uw ervaring

Goede heldere manier van contact maken met de kandidate voor schoonmaakwerk.