Jules

Wat voor bord heb je voor je kop als ondernemer als je al onderstaande reviews leest, en toch doorgaat met je failliete businessmodel?

Ik hoef de term oplichter(s), bedrog, scam en...

Ik hoef de term oplichter(s), bedrog, scam en misleiding hier niet meer te noemen want dat is hieronder al talloze malen gedaan, en niet alleen op deze review-website.

Ook ik heb dezelfde misselijkmakende ervaring en vermoedelijk zal ook ik dezelfde standaard quasi-vriendelijke reactie krijgen hieronder dat ze willen zoeken naar een 'oplossing'. Die 'oplossing' is me overigens al aangeboden per mail: zogenaamd een grote korting, van maar liefst 50%, op het jaarabonnement waar je illegaal aan vastzit. En alsnog het verzoek om even €71,94 ("slechts 50% van de verschuldigde som") te betalen. Voor welke service? Voor NIKS. En waarschijnlijk zullen ze genoeg mensen intimideren om deze praktijken al veel te lang te hebben voortgezet en te kunnen blijven investeren in marketing en advertenties voor nog meer slachtoffers.

Wat ik me oprecht afvraag of je als ondernemer, eigenaars en medewerkers jezelf nou echt recht in de spiegel durft aan te kijken, met zo'n werkwijze. Ga je je familie, je kinderen en je vrienden trots vertellen wat je werk is? Dat je talloze mensen boos en gefrustreerd achterlaat zonder ook maar ENIG verschil te hebben gemaakt in hun leven, behalve frustratie? Door slinkse listen en bedrog.

Het is een failliet businesmodel en past in het oude denken: profiteren TEN KOSTE van anderen, in plaats van als ondernemer oprecht waarde toevoegen en een win/win-situatie te hanteren.

Dit model is failliet. Het wordt tijd dat jullie ogen open gaan en enig moreel besef krijgen. Lees AL deze reacties eens door en stop met het geven van dezelfde waardeloze standaardreactie. Jullie voegen werkelijk helemaal niks toe dan ellende. Word eens wakker!

DO

Erg slecht, maken niet waar wat ze beloven en je betaalt direct vanaf het vinden van een eerste match, ook als die match niet aansluit bij jouw wensen of er geen klik is. Let op: je zit direct vast... Erg slecht, maken niet waar wat ze beloven en je betaalt direct vanaf het vinden van een eerste match, ook als die match niet aansluit bij jouw wensen of er geen klik is. Let op: je zit direct vast aan een jaarabbonnement, ook al komt er geen schoonmaker maar heb je enkel een eerste match gehad.

Sandra

Slecht

Uw ervaring

Zonde van mijn geld. Er is 4 maanden lang gezocht naar een schoonmaakster. 3x een match, dame 1 had geen ervaring en is na 1x niet meer komen opdagen. Dames 2 en 3 hebben niet gereageerd.
Je...
Je betaalt voor 1 jaar contract maandelijks een bedrag en je kan het tussentijds niet opzeggen, ook al vinden ze niemand. Alternatief was het contract afkopen. Raad het niemand aan.

Rowan

Slechten ervaring met ikzoekeenschoonmaakster.nl
Slechten ervaring met ikzoekeenschoonmaakster.nl
Doe het niet je zit meteen aan een abonnement vast! Gelijk aangegeven dat ik geen gebruik wil maken van hun diensten en heb mij meteen uitgeschreven. Nu krijg ik maandelijks een factuur. Contact gezocht maar ik krijg alleen standaard mailtjes

Natalia

Niet tevreden

Christine Hart

Ik was blij dat ik pas hoefde te betalen totdat ik contact met iemand kreeg

Beste Christine,
Bedankt voor je leuke review!

Joeyi

Waardeloos, doe het niet!

Uw ervaring

Wat een waardeloos bedrijf. Ik voel me opgelicht. Geen enkele match met kandidaten gehad, reageren niet en komen afspraken niet na. Lekker geld verdienen zo. Ik had eerder reviews moeten lezen. Ik... Wat een waardeloos bedrijf. Ik voel me opgelicht. Geen enkele match met kandidaten gehad, reageren niet en komen afspraken niet na. Lekker geld verdienen zo. Ik had eerder reviews moeten lezen. Ik ga ze hoe dan ook aanklagen.

Margriet Sterk

Wat een oplichterij! Er wordt een schoonmaakster voorgesteld die nergens op reageert. Bestaat die persoon eigenlijk wel? Dat is niet te controleren. De rekening voor het jaarabonnement komt ook... Wat een oplichterij! Er wordt een schoonmaakster voorgesteld die nergens op reageert. Bestaat die persoon eigenlijk wel? Dat is niet te controleren. De rekening voor het jaarabonnement komt ook meteen binnen. Geen schoonmaakster gezien, geen enkele reactie gehad maar wel een rekening, schande!

verhaaff

Alles prima geregeld. Heel erg duidelijk

Beste Verhaaff,
Bedankt voor je leuke review!

Marielle Dellemijn

Veel schoonmakers die zich aandienen die als je een afspraak probeert te maken, niets van zich laten horen of daarna de afspraak weer afzeggen

Hoi Marielle,
Dat is erg vervelend, wat kunnen we nu voor je doen om jouw ervaring met onze service te verbeteren?