Achatz

Erg slecht , de 1 en de 2de hulp kwamen niet opdagen. De derde is 1 x geweest en kreeg net bericht dat ze niet meer komt.

Hoi Achatz,
Wat vervelend dat de hulp niet meer komt. Heb je inmiddels al een nieuwe hulp van ons?

Vos

Slecht. leveren gegevens aan van een kandidaat zodat het abonnement meteen kan starten. Blijkt het meisje 16 jaar oud te zijn zonder enige ervaring. Na 5 weken nog steeds geen hulp, maar wel moeten... Slecht. leveren gegevens aan van een kandidaat zodat het abonnement meteen kan starten. Blijkt het meisje 16 jaar oud te zijn zonder enige ervaring. Na 5 weken nog steeds geen hulp, maar wel moeten betalen voor het abonnement. Ook de belofte meteen een andere kandidaat te zoeken komen ze niet na

Uw ervaring

leveren gegevens aan van een kandidaat zodat het abonnement meteen kan starten. Blijkt het meisje 16 jaar oud te zijn zonder enige ervaring. Na 5 weken nog steeds geen hulp, maar wel moeten betalen... leveren gegevens aan van een kandidaat zodat het abonnement meteen kan starten. Blijkt het meisje 16 jaar oud te zijn zonder enige ervaring. Na 5 weken nog steeds geen hulp, maar wel moeten betalen voor het abonnement. Ook de belofte meteen een andere kandidaat te zoeken komen ze niet na

Hoi Vos,
Vervelend om te lezen dat je nu geen hulp hebt. We doen ons best om een nieuwe hulp voor je te zoeken dus we hopen hier zsm op terug te komen!

Ikzoekeenschoonmaakster.nl / hulp-in huis B.v

SCAMMING POLICIES-BEWARE!!!!

Uw ervaring

they start charging you for a subscription just by giving you a possible name of a cleaning lady/dude. This is for sure scamming as i never accepted the guy or continue to ask for more options so... they start charging you for a subscription just by giving you a possible name of a cleaning lady/dude. This is for sure scamming as i never accepted the guy or continue to ask for more options so these kind of policies in 2022 shows how bad they are..
Their emails go directly to spam and after 5 months i received a collection notice from them for 115euros when i have never booked a cleaner through them.
BE AWARE and dont use them!! Of course i will not pay the invoice and they can go fuck themselves

Joep

Slecht

Uw ervaring

Zodra je je inschrijft sluit je gelijk een jaarabonnement af. Niet duidelijk vermeld en zijn totaal niet meewerkend. Het zijn de kleine lettertjes... Pure misleiding dus

Jaimy

Ronduit slecht

Uw ervaring

Net als zoveel opgelicht door dit bedrijf. Zit er over na te denken om ze aan te klagen aangezien je altijd binnen 14 dagen je kan herroepen op online sales en abbonementsdiensten.

Wat...

Wat dit bedrijf ook vermeld op hun pagina qua herroeping is onzin. Als het bedrijf de gemaakte afspraken niet na komt hoef je niet te betalen.

Maar net als zoveel je krijgt een schoonmaakster die niet komt opdagen, niet kan op de dagen die je vraagt en niet eens bij jouw profiel past. Waar ze zeggen dat ze als bedrijf op letten doen ze niet.

Incassobureau wordt morgen gebeld om te vragen hoe ze dit bedrag durven te vragen voor dit ronduit slecht geleide onprofessioneel zooitje.

Trouwens ik klaag ze aan als ze nog 1x om geld vragen.

Hoi Jaimy,
We zouden graag met je na willen denken over een oplossing, zou je ons willen mailen met je mailadres waarmee je een aanvraag bij ons hebt lopen? Dat nemen we even contact met je op!

M

DOE HET NIET!!

Uw ervaring

WAARDELOOS! wel facturen sturen, maar nog steeds geen schoonmaakster gesproken.. waardeloze service!

Hoi M,
Hoi M,
Jammer dat je onze dienst zo ervaren hebt, we sturen pas een factuur als we de gegevens van een hulp hebben aangeleverd. Hopelijk ben je tevreden met de oplossing die we geboden hebben en we zullen je review meenemen om onze dienst te verbeteren.

O

Oplichterij

Uw ervaring

Je zit meteen vast aan een jaarabonnement, dus lees de kleine lettertjes.

Hoi O,
We proberen zo goed en duidelijk mogelijk onze voorwaarden te communiceren. Wat kunnen we nu voor je doen om jouw ervaring met onze dienst te verbeteren?

Tamara Berkman

Hoi Tamara,
Bedankt voor je leuke review!

Ik zoek een schoonmaakster

Tot nu toe slecht, heb al wel een abonnement maar geen schoonmaakhulp....

Hoi,
Hopelijk ben je tevreden met de oplossing de we hebben geboden. We zullen je feedback meenemen om onze dienst te verbeteren.

R. Hempenius

Bedrijf ervaar ik als positief, het contact met de schoonmakers ging wat moeizaam

Hoi R. Hempenius,
Bedankt voor je leuke review!