Stefan

Bedroevend en erg misleidend

Uw ervaring

oplichters die je aan een abonnement koppelen waar je niet voor hebt getekend

Marieke Merkx

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Hoi Marieke,
Bedankt voor je leuke review!

NJ

Erg slecht, niet doen!

Uw ervaring

Contactgegevens geleverd van schoonmaakster, schoonmaakster reageert niet op WhatsApp en/of oproepen wat insinueert dat het telefoonnummer niet klopt/schoonmaakster niet beschikbaar is. Vervolgens... Contactgegevens geleverd van schoonmaakster, schoonmaakster reageert niet op WhatsApp en/of oproepen wat insinueert dat het telefoonnummer niet klopt/schoonmaakster niet beschikbaar is. Vervolgens duurde het 1.5 maand voordat er vervanger geregeld kon worden.

In de tussentijd aangegeven geen gebruik te willen maken van de dienstverlening daar dit bedrijf niet in staat is juiste gegevens te verstrekken.

Helaas blijven ze facturen sturen, voor een dienst die ze dus niet kunnen leveren.

NWJ

Niet doen! Oplichters!

Uw ervaring

Wel facturen sturen maar geen diensten leveren. Niet doen, oplichters!

Timon

Tot nu toe slecht

Uw ervaring

Allereerst duurde het niet enkele dagen, maar ruim 3 weken voordat er eindelijk iemand werd voorgesteld. Vervolgens wordt er nog voordat we hebben kunnen kennismaken al een factuur gestuurd voor het... Allereerst duurde het niet enkele dagen, maar ruim 3 weken voordat er eindelijk iemand werd voorgesteld. Vervolgens wordt er nog voordat we hebben kunnen kennismaken al een factuur gestuurd voor het abonnement. En dan begint de beste dame, blijkt ze echt niet te kunnen schoonmaken (ondanks mooie certificeringen, die zijn dus niets waard...). We wilden haar graag nog een tweede kans geven, maar de twee weken daarna was ze ziek. Dus vandaag toch maar mee gestopt. Maar al met al zijn we sinds de aanvraag inmiddels 8 weken verder, hebben we al twee maanden abonnement moeten betalen en in die 8 weken is er één keer iemand geweest en zelfs toen was het huis nog niet schoon. Niet aan beginnen dus. Wij zitten er nu een jaar aan vast en we moeten maar weer afwachten hoe de volgende ervaring wordt.

Anneke

Zeer slecht

Zeer klantonvriendelijkheid

J

Schoonmakers zonder ervaring die over het algemeen geen Nederlands of een beetje engels kunnen. Het is dus moeilijk communiceren. En dit is het geval als er überhaupt een schoonmaker wordt... Schoonmakers zonder ervaring die over het algemeen geen Nederlands of een beetje engels kunnen. Het is dus moeilijk communiceren. En dit is het geval als er überhaupt een schoonmaker wordt gevonden.
Het is niet duidelijk waar de abonnementskosten (waar je tevens een jaar aan vast zit) voor dienen gezien het feit dat de website niet goed onderhouden wordt en schoonmakers vaak niet reageren en ze ook niet/ maar matig opgeleid zijn voor het schoonmaken.

Jeroen

Waardeloos

Uw ervaring

Iedereen kan zich voordoen als een poetsman/vrouw. Er word niet gescreend. Telefonisch contact leggen is niet mogelijk met ikzoekeenschoonmaakster en via mail krijg je alleen maar standaard mailtjes... Iedereen kan zich voordoen als een poetsman/vrouw. Er word niet gescreend. Telefonisch contact leggen is niet mogelijk met ikzoekeenschoonmaakster en via mail krijg je alleen maar standaard mailtjes retour. Kortom waardeloos bedrijf.
Een jaar lang betaald en geen vaste poetsvrouw/man gehad.

Suzan

Heel slecht

Uw ervaring

Ze sturen telefoon number die op hun lijst staan zonder te weten of de mensen beschikbaar zijn of niet. Je blijft je abonnement kosten een jaar lang betalen ook als je geen schoonmaakster hebt... Ze sturen telefoon number die op hun lijst staan zonder te weten of de mensen beschikbaar zijn of niet. Je blijft je abonnement kosten een jaar lang betalen ook als je geen schoonmaakster hebt gevonden.

Margriet Oord

Positief