A. Roosien

Uw ervaring

Snel een schoonmaakster gevonden, uit de buurt ook nog. Heel tevreden.

Elena

Slecht

Uw ervaring

het bedrijf houdt geen rekening met uw gegevens over de werknemer. Ik vraag om een ​​vrouwelijke werknemer, en een man komt naar mijn huis. de arbeiders werken ook niet schoon. het bedrijf... het bedrijf houdt geen rekening met uw gegevens over de werknemer. Ik vraag om een ​​vrouwelijke werknemer, en een man komt naar mijn huis. de arbeiders werken ook niet schoon. het bedrijf accepteert de beweringen over te laat komen van werknemers en slecht gedrag niet.

Youri

Ik heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. de service is verschrikkelijk.

Uw ervaring

elke keer dat de werkneemster naar mijn huis zou komen, annuleerde ze op het laatste moment. het gebeurde meerdere keren. totdat ik extra kosten moest betalen om mijn lidmaatschap op te zeggen.

Vereeke

Begon met doorgestuurd te worden naar deze site en toen duurde het ook vrij lang voor ik respons had. Inmiddels is contact gelegd met een totaal onervaren schoonmaakster die gelukkig wel van goede... Begon met doorgestuurd te worden naar deze site en toen duurde het ook vrij lang voor ik respons had. Inmiddels is contact gelegd met een totaal onervaren schoonmaakster die gelukkig wel van goede wil is.

Uw ervaring

Bedrijf heeft NUL inspanning verricht.

KG boekhouding

Wij hebben thuis en op kantoor een schoonmaker gevonden en zijn daar erg tevreden over

Uw ervaring

goede kandidaten en duidelijke hulp

llewellyn

Wees voorzichtig en vertrouw ze niet. De service is een bedrieger.

www.ikzoekeenschoonmaakster.nl

Slecht! Schrijf je NIET bij dit bedrijf in. De hulp die ze hebben voorgesteld kunnen we geen contact mee leggen. We zijn dus niet tevreden met hun service. Ondanks dit houden ze je aan een... Slecht! Schrijf je NIET bij dit bedrijf in. De hulp die ze hebben voorgesteld kunnen we geen contact mee leggen. We zijn dus niet tevreden met hun service. Ondanks dit houden ze je aan een abonnement dat een jaar doorloopt. Je kan dit stopzetten, maar tegen extra kosten. 40,- euro totaal aan weggooid geld.

Ludo

Slechtste ervaring ooit

Uw ervaring

Drama reageren nergens op en je zit vast aan een wurg contract

Jan B

Vreselijk

Uw ervaring

Nemen alleen contact met je op als je ze geld schuldig bent, anders geven ze niet thuid