Aaltje

Slecht, erg slecht!

Uw ervaring

Tot twee keer toe gekoppeld aan schoonmakers die hun afspraken niet nakwamen. Fysio, ziek, huisarts, vertraging met de trein, verslapen, persoonlijke issues, vriend heeft de fiets mee: dit is een... Tot twee keer toe gekoppeld aan schoonmakers die hun afspraken niet nakwamen. Fysio, ziek, huisarts, vertraging met de trein, verslapen, persoonlijke issues, vriend heeft de fiets mee: dit is een greep uit de excuses die wij hebben moeten aanhoren. Resultaat helft van de tijd zelf schoonmaken. Bij het indienen van een klacht slechte service; je hebt een contract met hen, maar het enige wat zij bieden is een platform. Of een schoonmaakster goed is of überhaupt komt opdagen is niet hun probleem. Maar je moet wel blijven betalen, want je zit er een jaar aan vast. Schandalig bedrijf!

M de Heus

Vreselijke oplichters

Uw ervaring

Na een vrijblijvende aanvraag zit je aan een jaarcontract van 11,99 per maand vast, pas na een jaar op te zeggen.

Annet

Pas sinds kort aangemeld, al gauw passende schoonmaakster gevonden.

Particulier.

Onze ervaring is nog kort, maar de start is zeer positief. Snel passende werkkracht gevonden, goede klik.

Jan Maas

Heb geen ervaring

Janneke

Valt tegen tot nu toe

Uw ervaring

Schoonmaakster komt na 2 keer niet meer opdagen. Daarnaast worden andere tarieven gevraagd als wat de site aangeeft. Je sluit wat af via deze site waar een duidelijk tarief staat om gezeur over... Schoonmaakster komt na 2 keer niet meer opdagen. Daarnaast worden andere tarieven gevraagd als wat de site aangeeft. Je sluit wat af via deze site waar een duidelijk tarief staat om gezeur over geld/uurloon te voorkomen maar dat werkt dus niet in de praktijk. Hopelijk wordt er snel wel een fijne schoonmaakster aangeboden.

Jeramy

Wat een zooitje. Inmiddels zijn we 3 maanden verder. Hebben we al abonnementskosten betaald maar nog steeds geen schoonmaakster gevonden. 4 mensen aangeboden gekregen. 3 ervan reageren niet of... Wat een zooitje. Inmiddels zijn we 3 maanden verder. Hebben we al abonnementskosten betaald maar nog steeds geen schoonmaakster gevonden. 4 mensen aangeboden gekregen. 3 ervan reageren niet of kunnen geen 5 minuten in hun agenda vinden voor een kennismaking. En 1 wilde voor 1 maand proberen of hij het werk leuk vind... waar betalen we voor? En waarom moet je uberhaupt betalen als er nog geen geschikte schoonmaakster gevonden is?? Dit gaat een officiele klacht worden.

Boshuis

Positief

Uw ervaring

Geen match gevonden en in overleg uitgeschreven zonder toestanden. Geen abonnement, snel reply.

Erwin Nijmeijer

Betalen voor geen schoonmaker

Uw ervaring

Geen enkele garantie dat je iets krijgt voor je geld. Je betaalt voor een zoekdienst, niet voor de schoonmaker. Ook al kan of wil de schoonmaakster helemaal niet voor je werken, dan betaal je toch.... Geen enkele garantie dat je iets krijgt voor je geld. Je betaalt voor een zoekdienst, niet voor de schoonmaker. Ook al kan of wil de schoonmaakster helemaal niet voor je werken, dan betaal je toch. En wel 144 euro per jaar. Dit is oplichterij..

Sebastiaan

Misleidend PAS OP!!!! Je zit aan een abbonement vast!!!!!

Op hun website staat;
Garantie
Op hun website staat;
Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een schoonmaakster voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de schoonmaakster, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen schoonmaakster voor u vinden, betaalt u ons niets.

MAAR DIT IS NIET ZO, PAS OP!!!!! Zij vinden namelijk dat als ze de naam van een meisje van 16 doorsturen, dat dit dan hetzelfde is als het vinden van een schoonmaakster, waardoor dus je abbonement volgens hun meteen ingaat.

Dit is natuurlijk onzin, heb hun per email meerdere malen vriendelijk verzocht om het te annuleren/beeindigen. Na vele emails komen ze met het voorstel dat ik 25% moet betalen en er dan van af kan, omgerekend 35 euro. WAT EEN ONZIN!!!! het gaat me natuurlijk niet om die 35 euro, maar om het princiepe. Waarom zou ik betalen voor niets???? Ik maak er dus werk van, heb al e.e.a. in werking gezet. Dit soort partijen moeten echt worden aangepakt, en dat gaan wij dus ook doen!