7.4 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox84% beveelt Ik Zoek Een Witte Werkster aan!

D.v.d.Zee

Veel belovend

Afwachten

Julius

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

zeer slechte ervaring, niet mee in zee gaan!

Antwoord Ik Zoek Een Witte Werkster

Wij betreuren dat jij een slechte ervaring hebt met onze dienstverlening. Wij vinden het erg jammer dat jij ons niet direct hebt voorzien van een terugkoppeling omtrent de voorgestelde kandidaat, wij hadden graag vernomen waarom ze niet is gestart zodat wij een vervangende hulp voor je konden zoeken. Omdat jij dit pas maanden later hebt doorgegeven was de overeenkomst reeds beëindigt vanwege een achterstallige betaling. Wij hadden dit liever anders opgelost, maar dan dient er wel eerder contact te worden opgenomen met ons.

Geantwoord op

Hoexum

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het heeft erg lang geduurd voordat er weer een nieuwe interieurverzorger aangeboden werd. Ik wil graag facturen ontvangen en als de interieur verzorger niet snapt hoe dat werkt krijg ik geen factuur. Dat is erg vervelend. Zo heb ik meerdere keren een interieur verzorger betaald maar geen facturen gekregen. Dat is wel de hoofdreden dat ik bij jullie organisatie zit. Als het bij deze dame weer niet lukt met de facturen zoek ik een andere organisatie.

Uw ervaring
Zie hier boven. Het gaat enkel om de organisatie. Leer je werknemers hoe het werkt met de facturen. De dames die bij mij zijn geweest hebben altijd prima werk geleverd. Jammer dat ze beide gestopt zijn.

Maxwise Trainingen

handige manier om iemand te vinden

Dhr. R. Wolff

Kennismaking op 03-02-2025

Uw ervaring
Contact gehad, via de Smartphone, mbv de Website www.ikzoekeenwittewerkster.nl Dat ging goed.

Y. Stellingwerf

Ineke Mulder

Schoonmaakster

Uw ervaring
Positief, maar - dame in kwestie spreekt geen Nederlands, stond wel in de aanbeveling; ze heeft de werking van witte werkster niet begrepen - dame in kwestie woont niet echt in de buurt, 10 km - eenmalige bemiddeling, moet je dan de witte werkster account blijven gebruiken?

Lydia Bruin

Hulp in de huishouding

Uw ervaring
Al een tijdje op zoek naar een huishoudelijke hulp. Kennismaking ging goed. Aardige dame en hoop dat wij ook tevreden over haar gaan worden

Nanda Muileboom

Prima service

Uw ervaring
Snel weer een vervanging bij vertrek hulp.

Marcel

A.M.de Haas-Engelfriet

Goed gedaan.

Goede ervaring.

Bert Borger

Tevreden klant.

Uw ervaring
Al snel een nieuw persoon gevonden die ons gaat helen in de huishouding. Kennismaking verliep vlot. Komende week gaat zij al aan de slag bij ons.

Ik Zoek Een Witte Werkster verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ik Zoek Een Witte Werkster heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2016

Ik Zoek Een Witte Werkster

"Een witte werkster gezocht? - Wij zoeken een geschikte witte werkster voor u! - Eén jaar lang garantie - Grootste aanbod van NL - Incl. administratie

Nijverheidstraat 5

Veel belovend

Afwachten

Julius

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

zeer slechte ervaring, niet mee in zee gaan!

Antwoord Ik Zoek Een Witte Werkster

Hulp in de huishouding

Nanda Muileboom

Prima service

Uw ervaring
Snel weer een vervanging bij vertrek hulp.

Marcel

A.M.de Haas-Engelfriet