7.4 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox92% beveelt Ik Zoek Een Witte Werkster aan!

Ineke Mulder

Schoonmaakster

Uw ervaring
Positief, maar - dame in kwestie spreekt geen Nederlands, stond wel in de aanbeveling; ze heeft de werking van witte werkster niet begrepen - dame in kwestie woont niet echt in de buurt, 10 km - eenmalige bemiddeling, moet je dan de witte werkster account blijven gebruiken?

Lydia Bruin

Hulp in de huishouding

Uw ervaring
Al een tijdje op zoek naar een huishoudelijke hulp. Kennismaking ging goed. Aardige dame en hoop dat wij ook tevreden over haar gaan worden

Nanda Muileboom

Prima service

Uw ervaring
Snel weer een vervanging bij vertrek hulp.

A.M.de Haas-Engelfriet

Goed gedaan.

Goede ervaring.

Bert Borger

Tevreden klant.

Uw ervaring
Al snel een nieuw persoon gevonden die ons gaat helen in de huishouding. Kennismaking verliep vlot. Komende week gaat zij al aan de slag bij ons.

Martine Mussies/Heleen Savenije

SterSterHalve sterLege sterLege ster

eigenlijk is het nog te vroeg voor een beoordeling

Uw ervaring
organisatie is prima. Werkster zelf heeft eigenlijk te weinig kennis van het Nederlands wat de communicatie extreem moeilijk maakt. Is pas 1x geweest, kwam half uur te vroeg, telefoneerde extreem veel met vriendinnen en bleef uur te lang. Even 2e keer afwachten en dan pas besluiten al dan niet samen door te gan. Wat ze schoongemaakt heeft ziet er goed uit.

Antwoord Ik Zoek Een Witte Werkster

Bedankt voor uw reactie, fijn om te horen dat de schoonmaak er goed uit ziet. Het is vervelend dat een hulp zich niet houdt aan de gemaakte afspraken. We horen graag hoe het contact verder loopt.

Mieke

Snel hulp gevonden

Goed, snel, professioneel

Joke Bloksma

Geautomatiseerd en persoonlijk

Uw ervaring
Je word automatisch door alle benodigde stappen geleid en krijgt veel informatie. Zoveel dat het soms even zoeken is waar je iets hebt gelezen. Maar als je er niet uitkomt is er altijd de mogelijkheid voor persoonlijk contact en word je verder geholpen.

Klazien Scharloo

Ik ben snel geholpen

Eerste indruk is positief.Nog even afwachten hoe de witte werkster bevalt

X. Reinke

Niet bepaald goed

Uw ervaring
Wij hebben zelf de match geregeld en zijnheeft zich op ons verzoek en met onze hulp bij jullie aangemeld. Eerder hebben wij tot 2x toe een zogend match gehad die niet kwam opdagen en waarvoor wij voor niets tot 3x toe 60 km heen en 6o km terug hebben gereden. Op onze klacht hierover hebben we nul reactie gehad van jullie.

Susan Parren

Telefonisch contact onmogelijk

Uw ervaring
Zeer frustrerend om niet met een medewerker te kunnen praten.

B. de Vries

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Witte werkster werkt niet

Uw ervaring
Dit bedrijf sluit op onduidelijke wijze een contract af en factureert vervolgens zonder ook maar 1 dienst geleverd te hebben. Ze reageren niet op e-mails en telefoon. Niet mee in zee gaan!

Antwoord Ik Zoek Een Witte Werkster

We betreuren dat je negatieve ervaring hebt gehad. We zijn druk bezig met het verbeteren van onze diensten. Mochten wij nog iets voor jou kunnen betekenen dan vernemen wij dat graag en kun je contact opnemen via info@hulp-in-huis.nl. Voor telefonisch contact, bel gerust. Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.30-12.00 en van 14.30-16.00 op telefoonnummer 088 430 30 35.

J. Pennings

Snel en adequaat gehandeld

Zeer prettig

Patricia jaeger

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een misleidende titel: witte werkster

Uw ervaring
Ik zoek een witte werkster blijkt niet anders dan een site waarop vraag en aanbod zich aanmeld. Daar waar je dat op plaatselijke sites gratis kunt doen, doet witte werkster dat tegen forse betaling-zonder-tegen-prestatie. De gegevens van de aanbiedende huishoudelijke hulp worden niet gecheckt.

Antwoord Ik Zoek Een Witte Werkster

Het abonnement biedt veel voordelen. Zo krijg je vergoeding bij schade, regelen wij vervangende hulp als dat nodig is en kun je gebruikmaken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

Sahida Seerden

Voldoende

Uw ervaring
Ze is jong en doet goed haar best. Ik gun haar de ruimte om hier meer ervaring in op te doen. Is haar eerste poets adres. Ze is erg beleefd en behulpzaam.

Ik Zoek Een Witte Werkster verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ik Zoek Een Witte Werkster heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2016

Ik Zoek Een Witte Werkster

"Een witte werkster gezocht? - Wij zoeken een geschikte witte werkster voor u! - Eén jaar lang garantie - Grootste aanbod van NL - Incl. administratie

Nijverheidstraat 5

Hulp in de huishouding

Nanda Muileboom

Prima service

Uw ervaring
Snel weer een vervanging bij vertrek hulp.

A.M.de Haas-Engelfriet

Niet bepaald goed

Susan Parren

Telefonisch contact onmogelijk

Uw ervaring
Zeer frustrerend om niet met een medewerker te kunnen praten.

B. de Vries

SterLege sterLege sterLege sterLege ster