de Bruin

Match duurde lang

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Later we voorop stellen dat we blij zijn dat er een goede match is gevonden! Voordat we u iemand voorstellen heeft deze persoon zelf toegezegd beschikbaar te zijn en zich ook te herkennen in het... Later we voorop stellen dat we blij zijn dat er een goede match is gevonden! Voordat we u iemand voorstellen heeft deze persoon zelf toegezegd beschikbaar te zijn en zich ook te herkennen in het profiel dat u beschrijft. Dit komt vanuit de hulpen zelf en helaas kan het voorkomen dat iemand verkeerd leest of tóch niet kan. Daar kunnen wij jammer genoeg niet heel goed voor controleren van tevoren. Omdat we het uiteraard belangrijk vinden dat er een geschikte kandidaat voor u aan de slag gaat, geven we een jaar garantie waarin we kosteloos een vervangende hulp zoeken.

Simmers

Ik zocht en vond.....

Kerkmeester

Factuur

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Op de factuur van het urenbriefje staat inderdaad geen rekeningnummer van de hulp. Daar u in overleg met de hulp bepaald of zij contant of via de bank betaald wordt. Indien u vervolgens kiest om via... Op de factuur van het urenbriefje staat inderdaad geen rekeningnummer van de hulp. Daar u in overleg met de hulp bepaald of zij contant of via de bank betaald wordt. Indien u vervolgens kiest om via de bank te betalen, kunt u het rekeningnummer waar het salaris op gestort dient te worden, navragen aan de hulp.

Slecht

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze diensten. Wij horen graag wat hiervan de reden is. Wij zijn op 20 augustus voor u opzoek gegaan naar een hulp een ook dezelfde dag een... Erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze diensten. Wij horen graag wat hiervan de reden is. Wij zijn op 20 augustus voor u opzoek gegaan naar een hulp een ook dezelfde dag een hulp voorgesteld. Wij hebben daarna niets van u gehoord over de voorgestelde hulp tot gisteren waarin u alleen aangeeft geen interesse te hebben in onze diensten. Wij horen dan ook graag van u waarom u onze website en service slecht vindt.

Uiteindelijk iemand gevonden

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Dat is goed om te lezen! We wensen u een prettige, langdurige samenwerking,

Convents

Hoopvol

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Wij stellen 1 hulp tegelijkertijd voor, indien er geen klik is of de hulp gaat om een andere reden niet aan de slag, dan gaan wij opzoek naar een andere hulp. Verder kunt u in uw aanvraag meerdere... Wij stellen 1 hulp tegelijkertijd voor, indien er geen klik is of de hulp gaat om een andere reden niet aan de slag, dan gaan wij opzoek naar een andere hulp. Verder kunt u in uw aanvraag meerdere dagdelen aangeven als voorkeur of u kunt er voor kiezen dat de dag en tijd in overleg gaa

van Overbeeke

Zo ver goed

Snelle service

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Hartelijk dank voor de positieve feedback. We hopen op korte termijn iemand voor u te vinden!

Snelle service

Snel geregeld