Ria van Geenen

Huishoudelijke hulp.

Uw ervaring

Eerste hulp minder goede ervaring ,ze hield zich totaal niet aan afspraak .Sophia kan ik nog niet beoordelen is 24-7 bij mij begonnen .Wil alleen maar contant betaald worden ,zo heb ik geen bewijs... Eerste hulp minder goede ervaring ,ze hield zich totaal niet aan afspraak .Sophia kan ik nog niet beoordelen is 24-7 bij mij begonnen .Wil alleen maar contant betaald worden ,zo heb ik geen bewijs dat ik betaald heb geef dat geen probleem ?
Vriendelijke groet .
Ria van Geenen

Hoi Ria,
Hoi Ria,
Het is prima om contant te betalen, dat kan gewoon in overleg en zo staat het ook in ons systeem. De hulp dient dan wel de gewerkte uren in te vullen, zodat wij jou een factuur kunnen mailen. Jij kunt dan de eerstvolgende keer dat er gewerkt word contant uitbetalen.
Mocht jij nog vragen hebben horen wij het graag.
Groeten Hans

Mvg

Slecht en onbetrouwbaar

Slecht

Hallo MvG,
Hallo MvG,
Wij hebben het vermoeden dat de ervaring voornamelijk zijn gebaseerd op ervaringen met de voorgestelde hulp, dat is eigenlijk niet de bedoeling. Deze review is eigenlijk alleen voor de diensten die wij verlenen. Mocht hierdoor je review nog wijzigen dan kun jij deze altijd nog aanpassen. Wij hebben een inmiddels een passende oplossing aangeboden welke door jou is geaccepteerd.

Gerda Scheper

Jonge leeftijd en WhatsApp

Uw ervaring

Ik dacht een match te hebben. Maar na deze persoon te hebben gegoogeld. Via LinkedIn niets meer van gehoord. En erger nog alles via de chat. Nee dat wil niet iedereen. Ik via de email.en een... Ik dacht een match te hebben. Maar na deze persoon te hebben gegoogeld. Via LinkedIn niets meer van gehoord. En erger nog alles via de chat. Nee dat wil niet iedereen. Ik via de email.en een persoon met ervaring. Dan bedoel ik niet een opleiding. En dan ben ik ook verplicht een jaar aan jullie verbonden. Omkopen

Hoi Gerda,
Hoi Gerda,
Jouw review is helaas niet heel duidelijk. Wij hebben echter inmiddels contact gehad en een passende oplossing aangeboden hiervoor. Mochten wij verder nog iets kunnen doen dan horen wij het graag.

X. Reinke

Beoordeling wittewerkster.nl

prima

Hallo Reinke,
Fijn om te lezen dat jouw ervaring met ons bedrijf tot dusver prima is. Mocht er verder nog iets zijn dan horen wij dit uiteraard graag.

W w

Hallo W.W.,
Fijn om te lezen dat jouw ervaring met ons bedrijf tot dusver goed is. Mocht er verder nog iets zijn dan horen wij dit uiteraard graag.

Bert Borger

Geduld is een schone zaak.

Uw ervaring

Inmiddels 3 keer een hulp gevonden via "de witte werkster". De laatste keer heeft dat wel bijna een jaar geduurd. Er werden 3 personen voorgedragen, waarvan er 2 niets van zich lieten horen. De... Inmiddels 3 keer een hulp gevonden via "de witte werkster". De laatste keer heeft dat wel bijna een jaar geduurd. Er werden 3 personen voorgedragen, waarvan er 2 niets van zich lieten horen. De derde kwam wel op kennismakings gesprek, maar met haar hadden we geen klik. Uiteindelijk werd er een jonge student voorgedragen, die inmiddels naar grote tevredenheid bij ons aan het werk is.

Hallo Bert Borger,
Het is helaas niet altijd in 1 x raak met de voorgestelde kandidaat. Wij zijn blij dat er inmiddels iemand naar tevredenheid aan de slag is bij jullie.

Pascalle

Snelle service

Uw ervaring

Ingeschreven en binnen een paar uur kreeg ik al een melding dat ze een match hadden gevonden. Na twee dagen kennis gemaakt met de kandidaat en meteen een klik.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden

Hallo Pascalle,
Fijn om te lezen dat jij tot dusver zo'n prettige ervaring hebt met onze dienstverlening. Mocht er verder nog iets zijn dan horen wij dit uiteraard graag.

Bea Ots

Hoi het huis is rein

positief

Hallo Bea Ots,
Fijn om te lezen dat jouw ervaring met ons bedrijf tot dusver positief is. Mocht er verder nog iets zijn dan horen wij dit uiteraard graag.

Frank van Duuren

Gelukt

Derde kandidate is passend

Hoi Frank,
Fijn om te lezen dat alles gelukt is.

Lysianne Greefkes

Positief

Uw ervaring

Fijne werkadressen en ook fijn om dichtbij iets te vinden

Hallo Lysianne,
Fijn om te lezen dat jij onze dienstverlening als positief hebt ervaren.