Nicole

Tip

Uw ervaring

Zou handig zijn als je weet hoe lang iemand in dienst is van jullie. Ik heb nu telkens iemand die net begint. En ik kan niet kiezen. Ik krijg maar 1 persoon voorgeschoteld. Zou mooi zijn als... Zou handig zijn als je weet hoe lang iemand in dienst is van jullie. Ik heb nu telkens iemand die net begint. En ik kan niet kiezen. Ik krijg maar 1 persoon voorgeschoteld. Zou mooi zijn als meerdere hulpen in kunnen schrijven en dat ik dan kan kiezen

Hallo Nicole,
Bedankt voor je review, wij zullen jouw feedback meenemen ter verbetering van onze dienstverlening en kijken naar de mogelijkheden om dit te verbeteren in de toekomst.
Groeten...
Hallo Nicole,

Seldenrust

Eerste kennismaking gehad. Kan er nog niets over zeggen

Eerste kennismaking

Hoi Seldenrust,
Hoi Seldenrust,
Volgens onze gegevens heb jij reeds een kandidaat die is gestart op 12 juni, wij hebben dan ook het vermoeden dat jouw review niet meer van toepassing is. Wil jij je review herzien?

K.G. de Greef

Matig

Uw ervaring

zeer wissselende kwaliteit en veel afhaken

Hallo K.G. de Greef,
Hallo K.G. de Greef,
Vervelend om te lezen dat jij wisselende kwaliteit ervaart bij de aangeboden hulpen. Wij doen ons best om alleen goede en betrouwbare kandidaten voor te stellen. Wij zien dat jij inmiddels een kandidaat hebt bevestigd welke werkzaam bij je is. Mocht er nog iets zijn dan vernemen wij het graag.

Nathalie

Pas op voor de kleine lettertjes!!!

Uw ervaring

Eerst kreeg ik een aanbod van een schoonmaakster die haar eigen baby mee wilde nemen naar mijn huis. Uiteraard niet mee akkoord gegaan. Daarna kwam nog een aanbod maar dat heb ik eveneens afgeketst... Eerst kreeg ik een aanbod van een schoonmaakster die haar eigen baby mee wilde nemen naar mijn huis. Uiteraard niet mee akkoord gegaan. Daarna kwam nog een aanbod maar dat heb ik eveneens afgeketst omdat ik via via al iets anders kon regelen. Er is dus nooit een schoonmaakster bij mij over de vloer gekomen. Maar: blijkt dat je meteen gaat betalen. In mijn geval dus toen het eerste aanbod binnenkwam. Vervolgens wilde ik het abonnement opzeggen en nu moet ik een fikse opzeg vergoeding betalen. Ik herhaal: er is nooit een schoonmaakster bij mij over de vloer geweest! Ik had natuurlijk zelf beter de kleine lettertjes moeten lezen. Maar wees gewaarschuwd: je zit er aan JAAR aan vast en de kosten gaan lopen zodra er een aanbod binnen komt (of je daar nou mee akkoord gaat of niet). Al met al: erg onaantrekkelijke voorwaarden, ik zal het zeker afraden.

Hallo Nathalie,
Hallo Nathalie,
Vervelend om te lezen dat jij blijkbaar onze website niet hebt gelezen voordat jij een aanvraag hebt ingediend. Het gaat overigens niet om kleine lettertjes, dit staat namelijk gewoon duidelijk op de website vermeld. Het staat ook in de voorwaarden, maar niet als kleine lettertjes. Jij hebt zelf akkoord gegeven voor onze dienstverlening, wij betreuren dat onze voorwaarden niet duidelijk waren voor je. Het poetsen door een hulp valt niet onder onze dienstverlening, de hulp krijgt hiervoor rechtstreeks een uurloon. Mocht de hulp niet komen kun jij bij ons een vervanger aanvragen. Jij hebt zelf tijdens het verlenen van onze diensten aangegeven te willen stoppen terwijl wij nog graag een vervanger wilden aanbieden. Wij kunnen er helaas niets anders aandoen dan een oplossing aanbieden. Jij spreekt over een fikse vergoeding, dit is slechts 25% van de resterende kosten geweest. In principe hadden wij de volledige kosten in rekening kunnen brengen maar proberen altijd een geschikte oplossing aan te bieden. Wij hopen dat jij alsnog tevreden bent met deze oplossing.

Nahle Rosette

Slecht

Slecht

Hallo Nahle.
Wij hebben reeds een oplossing aangeboden, wij vernemen graag of jij tevreden bent met de geboden oplossing.

Tea Nauman

Handig

Duidelijke communicatie

Hoi Tea,
Fijn om te lezen dat jij onze dienstverlening handig vindt en blij bent met de duidelijke communicatie.

Mastenbroek

Niet voor Zeeuws-Vlaanderen

Uw ervaring

degenen die zich aanbieden via deze site komen om te beginnen nog geen eens langs voor een kennismakingsgesprek en zeggen op het laatste moment af of verplaatsen de afspraak een paar keer. daarna... degenen die zich aanbieden via deze site komen om te beginnen nog geen eens langs voor een kennismakingsgesprek en zeggen op het laatste moment af of verplaatsen de afspraak een paar keer. daarna niet meer gehoord. geen enkele match gehad. wellicht dat er meer aanbod is in de Randstad, maar voor Z-Vl vrijwel niets. maar wel voor een jaar abonnement betaald zonder succes op match. lekker verdient door ikzoekeenwitte werkster

Hallo Mastenbroek,
Hallo Mastenbroek,
Wij kunnen geen account vinden met de door jou opgegeven informatie, wij kunnen dus niet nakijken of bovenstaande klopt en wat de oorzaak hiervan. Wij hebben gevraagd of jij contact opneemt zodat wij kunnen meekijken naar een oplossing, Dit is helaas niet gebeurd, wij zien jouw reactie graag spoedig tegemoet.

M. van der Walle

Zoektocht

Hoi M. van der Walle,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over de geboden dienstverlening.

Krinal

Snel en goed

Uw ervaring

Snelle en goede reactie. In afwachting van de kwaliteit van de aanbevolen werknemers.

Hoi Krinal,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.

Jenny

Kennismaking

Uw ervaring

Nog niet kunnen beoordelen.

Hoi Jenny,
Fijn om te lezen dat jij tot nu toe tevreden bent met onze dienstverlening.
Mocht hierin iets wijzigen of als contact noodzakelijk is dan horen wij het graag.