peter hallmann.

Lekker vlot, verder nog geen ervaring

Uw ervaring

nog geen ervaring, die komt nog wel

Hallo Peter,
Fijn om te lezen dat je nu al tevreden bent over onze dienstverlening, wij vernemen het graag van je als wij verder nog iets kunnen doen voor je.

Saskia

Zeer slecht

Uw ervaring

2 verschillende personen zonder informeren niet op komen dagen bij kennisgesprek

Hallo Saskia,
Hallo Saskia,
Erg vervelend om te lezen, helaas hebben wij geen invloed op het nakomen van afspraken door een hulp. Zodra wij vernemen dat een hulp niet is komen opdagen zullen wij deze hierop aanspreken, ze krijgen eerst een waarschuwing maar als dit vaker voorkomt zullen wij verdere maatregelen treffen wat ernstige consequenties kan hebben voor het accepteren van nieuwe aanvragen door deze kandidaat. Heb jij doorgegeven tijdens de afwijzing dat deze hulpen niet zijn komen opdagen? Dan hebben wij al maatregelen getroffen tegen deze hulpen. Als er verder nog iets is wil je dan contact opnemen met ons?

Maja Joks

Maja joks

Uw ervaring

I also clean for other clients. I have their house keys and they are very happy with my work

Hallo Maja Joks,
Fijn om te lezen dat jij blij bent met onze dienstverlening.
Groeten Hans

Ruethai

Ben zelf bas geen stress bij werk

Uw ervaring

Heel liefde mensen ontmoet en ervaring delen aan elkaar vaak gezellig tijd samen

Hé Ruethai,
Fijn om te lezen dat jij zo'n bijzondere ervaring hebt met onze dienstverlening.
Groeten Hans

Wim Van Dorp

Snel en effectief

Hallo Wim,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.

Jochem

(Bewerkt)

Waardeloos bedrijf

Uw ervaring

Zeer en dan ook zeer slecht

Hallo Jochem,
Wij zien helemaal geen dienstverlening met deze gegevens, heb jij wel zelf gebruikt gemaakt van onze diensten? Wij herkennen ons namelijk niet in wat jij hierboven zegt....
Hallo Jochem,

Moermond

Ok

Redelijk

Hoi Moermond,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent.

Sanne

Snelle hulp

Uw ervaring

fijn dat er zo snel een nieuwe hulp gevonden is die past bij mijn wensen

Hoi Sanne,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.

Hendricus

Uitmuntend.s

Snel geholpen!

Hoi Hendricus,
Het is erg fijn om te lezen dat jij zo'n uitmuntende ervaring hebt met onze dienstverlening.

K. Kremer

Tevreden

1r kennismaking is goed verlopen

Hallo K. Kremer,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening.