Harry de Geeter

Snelle reactie

Uw ervaring

Snelle reactie organisatie maar ook van de aangeboden hulp

Hallo Harry,
Prettig om te zien dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.

Ilse Jansen

Na aanmelding heb ik niets meer gehoord. Had ik maar een witte werkster, maar dat vooruitzicht heb ik na de inleiding van deze aanmelding helaas helemaal niet

Hallo Ilse,
Wij hebben inderdaad nog niemand kunnen vinden maar zijn nog steeds voor jou op zoek, wij hopen snel alsnog een geschikte hulp voor te stellen.
Groetjes Hans.

Linda Kok

Als je er vanaf ziet kan je alsnog flink betalen voor een jaar, terwijl er geen hulp geweest is. Dit is van te voren nooit vermeldt

Hallo Linda,
Hallo Linda,
Wij vinden het erg vervelend dat onze werkwijze niet duidelijk voor jou is geweest ondanks dat dit wel degelijk duidelijk word vermeld op de website, tijdens het indienen van de aanvraag word jouw zelf expliciet gevraagd of je zeker weet dat je akkoord wilt gaan met onze werkwijze en de voorwaarden. Wij kunnen jou helaas niet verplichten om dit ook daadwerkelijk te lezen. Om jou tegemoet te komen hebben wij jou niet de volledige periode van 1 jaar laten betalen maar slechts 25%, wij hopen dat jij alsnog tevreden bent met de aangeboden oplossing.

Pure oplichting

Hallo Anoniem,
Hallo Anoniem,
Wij betreuren dat jij deze mening hebt over onze dienstverlening, kun jij ons voorzien van feedback en een toelichting waarom jou dit vind? Wij kunnen dit dan gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Bernd Harmsen

Superfijn

Nog fijner

Hoi Bernd,
Superfijn om te lezen dat jij deze ervaring heeft met onze dienstverlening.

Bas

Krijg geen terugkoppeling of ze al iemand hebben gevonden, wel verzoek voor review

Hey Bas,
Hey Bas,
Wij hebben inderdaad helaas niemand kunnen vinden, jouw zoekopdracht is inmiddels ook stop gezet en jouw abonnement is inmiddels kosteloos geannuleerd. Als wij niemand kunnen vinden betaal je namelijk ook niets. Mochten wij verder nog iets voor jou kunnen doen dan horen wij het graag.

Hoefblok

prima

Hoi hoefblok,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze diensten.

P. Kruitbosch

Zij zorgen dat je snel tot afspraken kunt komen met geschikte kandidaten en geven daar ook (digitaal) goede ondersteuning bij.

Hallo P,
fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.

Els van Lienden

Geen werkster.

Hallo Els,
Hallo Els,
Wij hebben helaas nog geen hulp voor je gevonden, vandaar dat het abonnement nog niet gestart is. Wij zijn overigens nog wel op zoek en hopen snel iemand voor te stellen. Wij zijn bij het zoeken afhankelijk van de beschikbaarheid en reactiesnelheid van de hulpen in jouw regio, als er een reactie is van een hulp word jij hier uiteraard meteen van op de hoogte gesteld. Ontvang jij geen gegevens van een hulp? Dan hebben wij helaas nog niemand kunnen vinden.

Gonny de Jong

Snel iemand gevonden

Hallo Gonny,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. De talen die een hulp spreekt worden rechts van de chatbox vermeld.