Sander

Geen toegevoegde waarde

Hallo Sander,
Hallo Sander,
Helaas is het voor ons erg lastig om hierin te selecteren, wij zijn hierbij afhankelijk van de eerlijkheid van de hulpen en het doorgeven van vervelende zaken door opdrachtgevers aan ons. Helaas gebeurt dat laatste namelijk niet altijd waardoor wij geen maatregelen kunnen treffen. Wij hebben geprobeerd om contact te krijgen met jou over deze review, de reactie daarop was helaas " Ik wil je hiervoor graag doorverwijzen naar mijn eerdere correspondentie". Erkenning van de kritiek is dus helaas onmogelijk gebleken, indien u toch contact wenst of ons wenst te voorzien van feedback dan vernemen wij het graag. Wij zijn overigens nog steeds voor u aan het zoeken en vernemen het toch graag als wij iets voor je kunnen doen.
Groet Hans

Bereklauw

(Bewerkt)

Slecht

Hallo Ben,
Hallo Ben,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de geboden oplossing, wij kunnen helaas pas een oplossing aanbieden als u aangeeft ontevreden te zijn over onze diensten. Als wij hier niet van de op de hoogte zijn kunnen wij helaas ook geen oplossing aanbieden. Mocht er verder nog iets zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Theo de Natris

Zoeken en reactie ok, maar mijn voorkeur voor Nederlands sprekend niet gehonoreerd

Hallo Theo,
Hallo Theo,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het grootste gedeelte van onze dienstverlening, ik heb zojuist even uw aanvraag nagekeken echter zie ik nergens dat u heeft aangegeven een voorkeur te hebben voor een Nederlands sprekende hulp. Wij kunnen overigens alleen rekening houden met eisen die bij ons bekend zijn, wij hopen op uw begrip daarvoor.

Franciska Klomps-Groenewegen van der Weijden

Hoi Franciska,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Groeten Hans.

Johanna

Slechte ervaring, wel betalen maar kandidaten verschijnen niet!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor je review. Vervelend dat je ervaring met ons negatief is. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. En hoewel een negatieve review ontvangen nooit leuk is, zijn wij... Bedankt voor je review. Vervelend dat je ervaring met ons negatief is. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. En hoewel een negatieve review ontvangen nooit leuk is, zijn wij je wel dankbaar. Want hierdoor kunnen wij groeien en verbeteren.
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Een speciaal team test alle nieuwe ideeën uitgebreid, voordat we ze definitief doorvoeren. Is een idee een echte verbetering? Dan maken wij de wijziging definitief. Werkt het niet (goed genoeg)? Dan houden we het bij het oude of passen we het idee aan waardoor het wél werkt.
Klachten of feedback kun je daarom ook het beste doorgeven via www.hulp-in-huis.nl/feedback. Dan komt het direct bij ons terecht. Als wij een klacht ontvangen, doen we er alles aan om een passende oplossing te vinden. Maar daarvoor is het wel belangrijk dat we vroegtijdig op de hoogte zijn van de klacht.
Veel klachten belanden jammer genoeg eerst op reviewsites zoals deze. Nog voordat hierover contact met ons is geweest. Er is vaak al veel frustratie ontstaan bij de klant. Dat merken we ook bij jouw review,Johanna. Dit had voorkomen kunnen worden als je eerder contact met ons had gezocht. Dat kan nu alsnog via www.hulp-in-huis.nl/feedback. Wel zie ik dat ondertussen jouw aanvraag en bijbehorende factuur al is gesloten.
Naar ons idee is de klacht hiermee opgelost. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij het graag.
Groet,Elise

Van Vlijmen

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor de fijne review!

Margje Boer-Frijns

Snel; maar geen klik

Hallo Margje,
Hallo Margje,
Wij betreuren dat u volgens deze review niet tevreden bent, volgens onze gegevens hebben wij u hiervoor reeds een oplossing aangeboden en heeft u reeds een kandidaat gevonden die bij u gestart is per 24 oktober. Wij vernemen het graag als uw review daardoor gewijzigd kan worden.

Myrte

Makkelijk en snel en efficient

Hallo Myrte,
Erg prettig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Laura Gouka

Eerste ervaring meteen slecht

Hallo Laura,
Hallo Laura,
Bedankt voor uw review, wij hebben helaas geen invloed op de wijze van communiceren door een kandidaat. U heeft dit overigens direct aan ons doorgegeven en wij zullen passende maatregelen treffen tegenover deze kandidaat zodat dit niet vaker kan voorkomen. Wij hebben u inmiddels weer een nieuwe kandidaat voorgesteld en vernemen graag of deze wel bij u aan de slag gaat.

Bijsterveld

Snelle reacties na de aanvraag

Beste mijnheer Bijsterveld,
Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.