Familie Bosgoed

Onvoldoende, meermaals komt een voorgestelde kandidaat niet opdagen. Wel wordt er direct een factuur voor het abonnementsgeld toegezonden. Op de vraag welke dienstverlening geboden wordt komt een... Onvoldoende, meermaals komt een voorgestelde kandidaat niet opdagen. Wel wordt er direct een factuur voor het abonnementsgeld toegezonden. Op de vraag welke dienstverlening geboden wordt komt een standaard reactie die ik ook gelezen heb bij andere recensies. Na opnieuw doorvragen komt er geen antwoord. Tot op heden is mij dus onduidelijk voor welke diensten wij betalen. Dit bedrijf doet nauwelijks meer dan alleen de schoonmaakaanvraag op een platform plaatsen en vervolgens is er geen sprake van fatsoenlijke opvolging, klantenservice of welke dienstverlening dan ook.

Hallo Familie Bosgoed,
Hallo Familie Bosgoed,
Wij betreuren dat u niet duidelijk is waar u abonnementskosten voor betaald, de primaire dienst die wij verlenen is het zoeken naar een hulp. Zodra wij een hulp gevonden hebben die volgens onze gegevens voldoet aan de door u opgegeven eisen en criteria dan ontvangt u voor het eerst een factuur en start uw abonnement. Gedurende de looptijd van uw abonnement gaan wij zo vaak u wenst op zoek naar een vervangende kandidaat. Verder kunt u gebruik maken van uw persoonlijke omgeving op onze website waarin wij van alles bijhouden zoals bijvoorbeeld de facturatie vanuit u aan de hulp, tevens kunt u gebruik maken van het Nationaal Hulpfonds indien de hulp tijdens de werkzaamheden schade berokkent aan uw eigendommen. Belangrijk hierin is dat de werkzaamheden van de hulp niet vallen onder deze dienstverlening, u betaald de hulp immers rechtstreeks een uurloon voor eventuele werkzaamheden. Wij zien helaas niet terug dat u hierover contact met ons heeft opgenomen met het mailadres waarmee u bent ingeschreven bij ons, indien u ontevreden bent zien wij dit graag alsnog tegemoet zodat wij samen met u kunnen kijken naar een geschikte oplossing.

Wills

Nooit aan beginnen. Slaat nergens op.

Hallo Willemijn,
Hallo Willemijn,
Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Omdat deze hulpen niet bij ons in dienst zijn kunnen wij helaas niet altijd invloed uitoefenen op de kwaliteit, wij zijn hierbij afhankelijk van de reacties van de opdrachtgevers die wij hierover krijgen. Zodra wij dit vernemen worden er altijd passende maatregelen getroffen tegen de hulp. Wij hebben u reeds een oplossing aangeboden en betreuren dat u hierover niets heeft benoemd in uw review.

Joke vd Schuren

Mijn hulp had een baan bij een bedrijf gevonden en kwam van de ene op de andere dag niet meer. Ik heb toen een aanvraag gedaan bij de witte werkster en binnen enkele dagen was er al een kandidaat.

Hallo Joke,
Erg prettig om te lezen dat u erg blij bent met onze diensten.
Groetjes Hans

Petra A

Bizar killing dreigend

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Er vervelend dat u dit zo heeft ervaring, wij zien namelijk iets anders terug in ons systeem. Wij hebben namelijk naar aanleiding van uw klacht uw abonnement kosteloos geannuleerd terwijl dit al een... Er vervelend dat u dit zo heeft ervaring, wij zien namelijk iets anders terug in ons systeem. Wij hebben namelijk naar aanleiding van uw klacht uw abonnement kosteloos geannuleerd terwijl dit al een tijdje niet meer mogelijk was. Wij hebben hierbij een uitzondering voor u gemaakt en u heeft verder geen cent betaald. Wij hopen dat u in staat bent om uw review aan te passen zodat deze overeenkomt

Robin Broekema

Dik in orde!

Hoi Robin,
Bedankt voor je review! Erg fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen.

Berenschot

(Bewerkt)

Uitsluitend negatieve ervaringen

A. Van de Mortel

Duurt veel langer als dat er aangegeven wordt!
beloof dan niets!!!

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

De periodes die wij benoemen op de website zijn slechts een indicatie en een landelijk gemiddelde, dit zijn zeer zeker geen beloftes. Wij betreuren dat u dit wel zo heeft opgevat. Wij zijn bij het... De periodes die wij benoemen op de website zijn slechts een indicatie en een landelijk gemiddelde, dit zijn zeer zeker geen beloftes. Wij betreuren dat u dit wel zo heeft opgevat. Wij zijn bij het voorstellen afhankelijk van de reactiesnelheid en de beschikbaarheid van de hulpen in uw regio, wij hebben tijdens het zoeken geen inzage in de agenda en kunnen hierin ook niets beloven.

Ed van Berkum

REDELIJK TOT GOED

Hallo Ed,
Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Groetjes Hans

Marion

Wacht nu al drie kwart jaar op een goede werkster.
Eerste 17 jaar geen ervaring
Tweede 16 jaar geen ervaring
Derde 32 jaar goede huis houdelijk werkster maar kwam opeens niet opdagen....
Wacht nu al drie kwart jaar op een goede werkster.
Eerste 17 jaar geen ervaring
Tweede 16 jaar geen ervaring
Derde 32 jaar goede huis houdelijk werkster maar kwam opeens niet opdagen. Was op reis gegaan.
Vierde afspraken gemaakt, kwam niet opdagen.
Vijfde over en weer afspraken gemaakt . Ze is uiteindelijk niet op komen .
DUS VOOR MIJ GEEN GOED BURO

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Vervelend om te lezen dat u zulke vervelende ervaringen heeft met de door ons voorgestelde hulpen, wij zullen de hulpen hierop aanspreken en indien nodig passende maatregelen treffen. Alle hulpen... Vervelend om te lezen dat u zulke vervelende ervaringen heeft met de door ons voorgestelde hulpen, wij zullen de hulpen hierop aanspreken en indien nodig passende maatregelen treffen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Verder hoeft de leeftijd van de hulp niet per se invloed te hebben op de kwaliteit van de kandidaat. Wij zijn inmiddels voor u opzoek en hopen snel een geschikte kandidaat te vinden.

Bruens

Bedrijf belooft veel, maar er heeft zich nog geen werkster gemeld. Je mag voor een jaar betalen. Vraag me af, en ga dat uitzoeken, of dat wettelijk mag