7.4 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox84% beveelt Ik zoek Huishoudelijke Hulp aan!

J

Tiny Thijssen

Snel

Uw ervaring
na de ervaring van de eerste hulp die niet kwam opdagen nu een prettige contact en snel een nieuwe hulp

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Geen service

Uw ervaring
Het is niet zo wat ze beloven: "Vervangende hulp, en bijna altijd binnen 3 dagen. " Na een maand was er 1 persoon die zich aanmelde voor onze oproep, maar die kwam op de afgesproken dag niet op dagen. De organisatie stuurt niet iemand ter vervanging, die hebben ze niet. Mensen melden zich aan en worden doorverwezen naar een client. Als die hulp niet komt opdagen komt sturen ze niet iemand anders! Dus heb je dan nog niemand. Er zijn geen referenties beschikbaar en de trainingen en certificatie zijn er niet. Ongeschoolde, onervaren mensen zitten er dus ook bij. Mensen worden niet gescreend! Het is onbetrouwbaar en je moet wel elke maand extra betalen: aan de organisatie ongeveer 180 euro per jaar! Je krijgt wel schoonmaakmiddelencode. Voor 2x 30 euro ongeveer per jaar. De hulpen vragen soms ineens meer dan de afgesproken 16,50 per uur.

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Ik heb dit voor je nagekeken, maar met dit mailadres hebben wij geen account kunnen vinden. Ik kan helaas geen inhoudelijke informatie verstrekken over dienstverlening die niet heeft plaatsgevonden, een review is overigens bedoeld voor mensen die wel gebruikt hebben gemaakt van onze dienstverlening, maar dat ter zijde. In de meeste gevallen lukt ons inderdaad om binnen 3 dagen iemand voor te stellen, dit is ongeveer 87% van alle aanvragen. Dit lukt dus niet bij alle opdrachten, dit staat ook nergens op onze website. Wij kunnen dit ook niet beloven/garanderen omdat wij afhankelijk zijn de reactiesnelheid en beschikbaarheid van de hulpen bij het voorstellen. Als de hulp stopt met werken kun je ons vragen om een vervangende hulp te gaan zoeken, daarvoor geld hetzelfde principe. Referenties zijn beschikbaar maar dienen vanwege AVG - wetgeving alleen te worden opgevraagd bij de hulp zelf. Deze kan namelijk toestemming vragen aan de betreffende 3e partij omdat de hulp deze mensen kent en daar gewerkt heeft. Wij maken overigens notities van de adressen en ervaring met de kandidaten waar de hulp via ons gewerkt heeft, als er vervelende ervaring zijn en wij dit vernemen zullen wij altijd direct ingrijpen en zal deze kandidaat niet meer worden voorgesteld op nieuwe adressen. Als een hulp een hoger uurloon vraagt, geef dit dan aan ons door. Dit is niet toegestaan en kan consequenties hebben voor de hulp, als je niets doorgeeft kunnen wij ook niet ingrijpen.

Andrea Vogel

Snelle service, goed gesprek, nu even zien hoe het gaat uitpakken

Jan Gerkema

Heel snel geholpen

Professioneel

Gracia

Easy and trustworthy way to find a helper for your house

Uw ervaring
It's been easy, clear and very quick! in less than a week I have someone to help us at home in a formal way.

wilhelmina van heumen

onbeschoft

niet goed

Jan van den Berg

Uw ervaring
Ik heb via Huishoudelijke Hulp binnen een paar dagen een uitstekende hulp gevonden. Prima service!

Jose de Kleijn

Eindelijk een hulp gevonden

Uw ervaring
Gelukkig heb ik eindelijk een huishoudelijke hulp gevonden voor om de week ben er blij mee

Milou van dam

Karin Kroon-Martens

Redelijk

Snelle actie

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Wij zijn blij dat er 4 dagen is bevestigd dat de voorgestelde kandidaat bij je is gestart. Mocht jou beoordeling nog veranderen dan vernemen wij het graag.

Mirte

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Hulp kwam niet opdagen

Uw ervaring
Huishoudelijke hulp kwam niet opdagen, gooide in het kennismakingsgesprek haar tarief omhoog met 2 euro per uur en had opeens een ander telefoonnummer. Wat een gedoe! Alles behalve ontzorgen helaas

Antwoord Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Helaas zijn er soms hulpen die bij ons aangeven dat ze overal akkoord mee gaan welke dan vervolgens tegenover de jullie toch ineens iets anders vragen. Geef het dan alstublieft aan ons door zodat wij maatregelen kunnen treffen tegen deze kandidaten. Wij kunnen dan zorgen dat dit niet meer voorkomt of dat deze kandidaten niet meer kunnen reageren op nieuwe adressen.

M.E Vos

SterSterSterSterLege ster

Er is snel een gereageerd en ook geholpen.

Uw ervaring

Ik zoek Huishoudelijke Hulp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ik zoek Huishoudelijke Hulp heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 december 2013

Ik zoek Huishoudelijke Hulp

Op zoek naar een huishoudelijke hulp? In ons bestand met meer dan 130.000 hulpen is altijd een geschikte hulp voor u te vinden!

Nijverheidstraat 5

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Hulp kwam niet opdagen

M.E Vos

SterSterSterSterLege ster

Er is snel een gereageerd en ook geholpen.

Ik zoek Huishoudelijke Hulp heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.4/10