klomp

Uw ervaring

tot heden is het goed gegaan met het huishouden schoon maken

Fintelman

Stoppen van de hulp

Uw ervaring

De hulp heeft ons niet laten weten dat zij niet meer werkte voor de organisatie. Omdat ik haar per toeval de avond voor dat ze zou komen appte schreef ze mij dat ze was gestopt. Vanuit de... De hulp heeft ons niet laten weten dat zij niet meer werkte voor de organisatie. Omdat ik haar per toeval de avond voor dat ze zou komen appte schreef ze mij dat ze was gestopt. Vanuit de organisatie hebben wij ook niets gehoord.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

De feedback knop is om uw ervaring rondom onze dienst aan ons door te geven. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact met ons opnemen.

Hester

Really clean!

Vind ik prima!

Jan J Weening

Top

Uw ervaring

snel, efficient, effectief, niet duur

Uw ervaring

Door Corona is het allemaal vertraagd maar Frances is vandaag bij ons begonnen.
Wij gaan de komende tijd aan elkaar wennen en kijken dan verder.So far so good!

Slechte ervaring

Uw ervaring

Ik ontvang vanochtend een hele reeks facturen van een persoon die bij mij gewerkt zou hebben. Deze persoon is nooit komen opdagen zonder afzegging en de andere twee kandidaten ook niet. Dit vind ik... Ik ontvang vanochtend een hele reeks facturen van een persoon die bij mij gewerkt zou hebben. Deze persoon is nooit komen opdagen zonder afzegging en de andere twee kandidaten ook niet. Dit vind ik ronduit slecht en ben er nu ook klaar mee. Ik wens geen gebruik meer te naken van jullie “diensten”
Ik heb nu al zo vaak hierover gecommuniceerd maar er wordt niets mee gedaan.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Indien de hulp niet bij u aan het werk is, of heeft gewerkt dient u zelf het contract te stoppen via uw account. Indien u dit niet doet is de hulp verplicht uren of 0 uren door te geven. Wij zien... Indien de hulp niet bij u aan het werk is, of heeft gewerkt dient u zelf het contract te stoppen via uw account. Indien u dit niet doet is de hulp verplicht uren of 0 uren door te geven. Wij zien dan ook graag uw opzegging tegemoet. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar. Bedankt voor uw review.

Slechte respons

Uw ervaring

Ik heb een aantal keer gehad dat de huishoudelijke hulp niet op kwam dagen voor het kennismakingsgesprek of überhaupt ineens niet meer reageerde. Ik vind dat niet prettig en dat vermindert mijn... Ik heb een aantal keer gehad dat de huishoudelijke hulp niet op kwam dagen voor het kennismakingsgesprek of überhaupt ineens niet meer reageerde. Ik vind dat niet prettig en dat vermindert mijn vertrouwen in jullie dienst.

Henk Jonker

Hoe factuur naar klant te sturen?

Uw ervaring

Inzet van hulp perfect alleen weet zij nog niet goed hoe de factuur te sturen.

Nelleke van Wijk

Goede match

Uw ervaring

Na de inschrijving kreeg ik heel snel respons, ik heb contact opgenomen met de voorgestelde persoon en het klikte goed.

Thim

Diestal

Uw ervaring

Ik doe vandaag aangifte van diefstal.darrie heeft een kenning en armband gestolen.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wij komen graag met u in contact over dit voorval. Zou u contact met ons kunnen opnemen? Wij hebben u hier al een mail over gestuurd.